سلام استاد
خسته نباشید
بیشترین حجم خون در دهلیزها و بطن ها و سرخرگ ها در چ زمانی است؟
چرا در نقطه R حداقل فشار خون سرخرگ آئورت رو داریم؟
بیشترین میزان انقباض لایه میوکارد در چ زمانی است؟
مانعی برای ورود خون تیره به سرخرگ های ششی وجود داره ینی بسته شدن دریچه های سینی؟
خون بازگشتی از شش ها وارد بطن چپ میشود این منظورش چیه و در چ مرحله ای رخ میده؟
mehranmirzaei
یکم سوالای من شاید ساده باشن🤦🏻 خیلی ممنون از اینکه وقت میزارید و جواب میدید🌹 🌹
خیلی سبز گفته چون لیزوزوم به واکوئل غذایی می چسبه و اون تبدیل میشه به واکوئل گوارشی در واقع غشای اون لیزوزوم هم به غشای اولیه ی دور واکوئل که بخاطر اندوسیتوز تشکیل شده اضافه میشه پس میشه گفت واکوئل دفعی و گوارشی غشاشون بیشتر از واکوئل غذاییه در نهایتم وقتی اگزوسیتوز مواد دفعی صورت میگیره ،به غشای سلول ،مقدار غشایی که اضافه شده بیشتر از مقدار غشاییه که موقع اندوسیتوز کم شده...و در پی این فرایند افزایش سطح و غشای سلولو داریم...حالا مشکل من اینه که اولا این عقلانی به نظر نمیرسه که هر وقت پارامسی جذب مواد داشت غشاش بعد از دفع زیاد شه دوما اینکه مگه ما دوازدهم نخوندیم بیشتر انزیما بعد از کارشون دست نخورده میمونن خوب با توجه به این انزیمایی ام که از لیزوزوم ازاد شدن باید با اگزوسیتوز و تشکیل مجدد ریزکیسه دوباره لیزوزوم شن!اینجوری همه چی سرجاش میمونه و همونقد که غشا کم شده موقع دفع اضافه میشه به نظرتون کدوم درسته؟
mehranmirzaei
1-هرچه از سمت سرخرگ های بزرگ تر به سمت سرخرگ های کوچکتر حرکت میکنیم میزان رشته های کشسان کاهش میابد .
2-ویتامینی که کارکرد صحیح آن به B12 وابسته است در روده بزرگ نیز تولید میشود.
3-انقباض هرماهیچه ی اسکتی موجب باز شدن دریچه های لانه کبوتری میشود.
4-بعضی از گویچه های موجود در خون انسان میتوانند بدون نیاز به ویتامین های گروه B تولید شوند.
✍بچه ها همتون شرکت کنید
دلیل هم حتما بیارید
بهترینشون بعنوان پاسخ درنظر گرفته میشه
دم همتون گرم
@تجربیا
9-افزایش یُد مصرفی میتواند منجر به افزایش برون ده قلبی و حجم ضربه ای شود .
10-همه ی یاخته های ماهیچه ای قلب دارای اتصالات بینابینی با یکدیگر اند .
11-هر دریچه ای از قلب که با بطن ارتباط دارد در بازه ی 0.3 ثانیه ای نوار قلب بسته میشود .
12-کوچکترین دریچه قلب نسبت به سایر دریچه های قلب به استخوان جناغ نزدیک تر است.
@تجربیا
چقد خوبن این گزاره ها ....😎😎
سلام دوستان.استاد اگه آنلاینید لطفا جواب من رو بدهید. مگر در الکتروکاردیوگرام در فاصله Q تا R پیام به دیواره بین دو بطن و سپس نوک قلب نمی رسد؟اگر همین طور هست پس چرا تست گنکور 99 می گوید که "هنگام رسیدن پیام الکتریکی به دیواره بین دو بطن,انقباض دهلیز ها پایان یافته است"؟؟اشکال زیست.JPG
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@کنکور-1400
mehranmirzaei
5-برخی یاخته های موجود در خون انسان میتوانند با ترشح پروترومبیناز به انعقاد خون کمک کنند.
6-در بدن انسان هررگی که دارای گیرنده فشارخون است ،خون دارای اکسیژن فراوان را به گردش در می آورد.
7-سیاهرگ های اکلیلی ،خون دارای HCO3- زیاد را به دهلیز راست وارد میکنند .
8-در محل خروج سرخرگ های ششی از قلب دریچه سه قسمتی وجود دارد.
@تجربیا
بیاید ببینم 😎😎
خب خب بیاین که من سوال دارم🤗🤗🤗🤗🤗
آقا من توی یه کلاس دیدم گفتن که اگه یکی از آمینواسید ها در ساختار اول پروتئین تغییر کنه صد در صد خود ساختار اول تغییر کرده ولی ساختار های بعد از آن میتواند تغییر کند!!!!!!
خب من میگم این غلطه چون ساختار اول پایه و اساس ساختار های بعدی هست خب وقتی پایه و اساس یه چیزی صد در صد تغییر کنه ، قطعا خود اون چیز هم تغییر میکنه!
ولی ایشون گفتن که نه چون یه آمینو اسید اگه کپ قبلی باشه ولی مثلا خیلی خیلی خیلی کم متفاوت باشه ساختار های بعدی تغییر نکرده با وجود اینکه خود اون ساختار اول تغییر کرده بود😐😐😐😐😐
mehranmirzaei استاد بیا که دو روزه این سوال داره مغزمو میخوره😐😐😐😐😂😂😂😂😂
به نام خدا
سلام به همه آلایی های عزیز و درسخون 🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه و دور از هربیماری بویژه کرونا باشید .
بریم باهم جلسه امروز رو با مباحث تبادل گاز & گردش مواد شروع کنیم .
⌚زمان بندی جلسه
ساعت
21-22: رفع اشکال فصل 3و4 دهم
22-23:حل گزاره و نکات مهم
بریم که آماده شیم برای آزمون 2 آبان 💪👨⚕️👩⚕️
@تجربیا
-
نمیدونم و کلا یکم گیج شدم
mehranmirzaei -
میدونیم تو هم یون آهن داریم،اماااااا کتاب فرموده اتم!خب الان تو تستا اگه گفتن یون غلط بگیریم؟
@تجربیا
mehranmirzaeiاخه نفهمیدم درست منظورتو
ولی تو کتاب دوازدهم هم ک ساختار میوگلوبین رسم کرده توش ی +fe2 نوشته -
Infinitie. A در آهنِ هم گفته است:
Bio حتی اینم مطمئنم یه تست از دوازدهمش زدم که میگفت به میوگلوبین یون آهن ۳ بار مثبت وصله بهش گفتم جمع کن بابا دوبار مثبته
چ عجب ی پروف درست حسابی داشتی
(ولی جدی/داشتم شوخی میکردم هرچ میخاهد دل تنگت بزار:)) -
-
Hoorieh sh در آهنِ هم گفته است:
میدونم یونه!ولی صفحه45 دهم....
کتاب دهم من اون سر اتاقمه
میشه عکس بدین
#مود_خسته_طور:/یه چی باید بهت میگفتم الان، ولی حیف عمومیه!
-
میشه عکس بدین
نمیدونم استدلالم درسته یا ن
ولی تاجایی من میدونم و فهمیدم احساس میکنم کلا زیست ما خیلی رو مباحث شیمی گیر نمیده
شاید منظوری نداشته ازینکه ی جا گفته اتم و جایی دیگ گفته یون
بازم نمیدونم
mehranmirzaei استاد اینور هم سر بزنین -
میشه عکس بدین
ولی تاجایی من میدونم و فهمیدم احساس میکنم کلا زیست ما خیلی رو مباحث شیمی گیر نمیده
بازم نمیدونم
mehranmirzaei استاد اینور هم سر بزنیندرسته زیست کلا رو شیمی گیر نیست!امااااا لعنت بر کنکور!
-
میشه عکس بدین
بازم نمیدونم
mehranmirzaei استاد اینور هم سر بزنیناره کتاب بهتر بود مینوشت یون آهن چون درواقع این یونه که در ساختار هموگلبوبین شرکت میکنه
ولی نکته باحالی رو مطرح کردی
(کاش طراح نشی Bio )
ولی فکر نمیکنم تو تستای زیست بخوان از شیمی اذیتتون کنن -
mehranmirzaei من نمیدونم این همه سال زیست تخصصی خوندم هیچ جا به اینا گیر ندادن و منم ندادم ولی این کنکور منو عوض کرده!
-
mehranmirzaei من نمیدونم این همه سال زیست تخصصی خوندم هیچ جا به اینا گیر ندادن و منم ندادم ولی این کنکور منو عوض کرده!
تو دیگه اون آدم سابق نمیشی