Skip to content

جلسه چهارم رفع اشکال زیست :فصل 5 دهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

17 موضوع ها 347 دیدگاه‌ها
  • شکل و نکته⬅ 3-5

24
    1
    5 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    507 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mehranmirzaei در شکل و نکته 3-5 گفته است: [image: 1604348450398-untitled.png] بچه ها لطفا هر نکته ای که راجع به این تصویر به ذهنتون میرسه و تو تست ها اکه نکته ای از این تصویر دیدید رو بنویسید ... نکته هارو بررسی میکنم مثل شکل های قبلی و نکاتو خوب و درستشو باهم جمع بندی میکنیم (اینا بعد موقع آزمون ها خیلی بدردت میخوره ) دوستان سععی کنید همه شرکت کنید تا نکات بیشتری رو یادبگیریم باهم ‍️‍️ @تجربیا شکل و نکته قسمت قشری و مرکزی کلیه در قسمت محدب کلیه و لگنجه در ناحیه ناف کلیه هست(مرسی@Dr-Aryan ) سرخرگ کلیه 2 شاخه شده در ابتدای لگنچه وسیاهرگ 3 شاخه(مرسی@Morteza-Khodaie ) ضخامت بخش قشری در مجاورت ناف کم تر از بقیه هرم هاست جلوترین بخش :سیاهرگ و پشتی ترین بخش میزنایه(مرسی خودم) سرخرگ بالاتر از سیاهرگ و ساهرگ بالاتر از میزنای قرار دارد. از سرخرگ و سیاهرگ انشعاباتی در بخش قشری کلیه دیده می‌شود پس سرخرگ‌های آوران و وابران در بخش قشری قرار دارن.(@Rezvan-E-Aدمت گرم ) سرخرگ قبل از وارد شدن به کلیه دو شاخه شده سرخرگ بالاتر از سیاهرگ و میزنای قرار گرفته در هر سه مورد سرخرگ سیاهرگ و میزنای ماهیچه صاف وجود داره در مقایسه شش و کلیه تعداد لوپ های کلیه بیشتر است(مرسی@saba-zarei ) هم اعصاب هم رگ های خونی و هم میزنای در ارتباط با بافت پیوندی چربی قرار دارند کمترین ضخامت در بین 3 قسمت کلیه مربوط به بخش قشری هست بیشترین ضخامت مربوط به بخش مرکزی(مممنونم@saba-zarei ) ناف کلیه ب قسمت مقعرگفته میشه شامل لگنچه بیشتر حجم کلیه را بخش مرکزی و هرم های کلیه تشکیل میدهد. حواستون باشه ما مویرگ هارو در همه ی بخش های کلیه میتونیم ببینیم . هر لپ کلیه از یک هرم و بخش قشری کپسول کلیه از بافت پیوندی تشکیل شده و یکی از عوامل محافظتی کلیه است. @تجربیا
  • درست یا نادرست ؟ مسئله این است ...(۱-۴)

24
    2 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @morteza-khodaie در درست یا نادرست ؟ مسئله این است ...(۱-۴) گفته است: @mehranmirzaei ممنون خواهش میکنم
  • بنداره و انعکاس

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @dr-aryan در بنداره و انعکاس گفته است: @mehranmirzaei اها درسته مرسی خواهش میکنم
  • نفرون

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @dr-aryan در نفرون گفته است: استاد در همه قسمت های نفرون ب جز کپسول بومن بافت پوششی مکعبی تک لایه ب کار رفته؟ در سطح کنکور بله ولی تو دانشگاه میخونید که یکسری سلول استوانه ای تو بخش های خاصی از نفرون وجود داره
  • نکات شکل ۷-۸

19
    1
    6 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mehranmirzaei در نکات شکل ۷-۸ گفته است: [image: 1603999606919-img_20201029_225514.jpg] بچه ها در مورد این دوتا شکل چه نکاتی میدونید (هر نکته خوبی کن میدونید رو تایپ کنید که یک رابطه همزیستی از نوع همیاری داشته باشیم ) @تجربیا فردا شب من بررسی میکنم و نکات درست و خوبشو دسته بندی میکنم اون بافتی ک ریز پرز داره پوششی مکعبی تک لایه هست.(مرسی @Dr-Aryan ) سلول های پودوسیت در مقایسه با سلول های بافت سنگفرشی دیواره بیرونی کپسول بومن بزرگتر و هسته بزگتری داد.(@Morteza-Khodaie دمت گرم ) بافت بیرونی کپسول بومن و گلومرول از یه جنس هستند پوششی تک لایه(آفرین@chichak-am ) باید بدونیم که قطر آوران بیشتر از وابران هست و هر کدوم قطور تره را آوران در نظر بگیریم. بعد آوران که قطور تره حجم خون بیشتره وابران که که قطرش کمتره حجم کمتری خارج میکنه این به تراوش کمک میکنه. پودوسیت پاها دارد و با اون اطراف مویرگ را میگیره.(خیلی ممنونم@mitra-ism-rahmani ) مواد پلاسمایی که عبور میکنند باید از سه لایه عبور کنند: سنگفرشی تک لایه گلومرول غشای پایه ضخیم شکاف کپسول بومن درون مویرگ کلافک قرمز رنگهنخند آقا نکته فوق کنکوریه(مرسی@Infinitie-A ) یک پودوسیت فقط میتواند یک مویرگ را در بر بگیرد نه بیشتر (دقت کنید مرسی از خودم ) غشای پایه مویرگ های کلافک 5 برابر ضخیم تر از غشای پایه در سایر میورگ هاست . مویرگ های کلافک از نوع منفذ دارند. کلافک جز استثناعات بدنه که شبکه مویرگی از دو طرف به سرخرگ وصل شده ... بازجذب مواد از جایی آغاز میشود که بافت پوششی سنگفرشی به مکعبی تغییر میابد. @تجربیا
  • درست یا نادرست ؟مسئله این است ...(۵-۸)

39
    4 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    236 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @dr-aryan در درست یا نادرست ؟مسئله این است ...(۵-۸) گفته است: @mehranmirzaei در درست یا نادرست ؟مسئله این است ...(۵-۸) گفته است: @dr-aryan در درست یا نادرست ؟مسئله این است ...(۵-۸) گفته است: @mehranmirzaei استاد بنداره خارجی روده بزرگ هم انعکاسی نیس؟ بندازه داخلی انعکاسیه خارجی چون ارادیه پیامش از قشر مخه و تحت کنترل خودمونه همه بنداره های مخطط همینجوره؟ بله بنداره های مخطط تحت کنترل ارادی ماعه
  • مویرگ منفذدار در کلیه

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    328 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @رها-محمودی در مویرگ منفذدار در کلیه گفته است: @mehranmirzaei بله درسته منظورم تو کلیه بود
  • نفرون و بافتش

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @dr-aryan در نفرون و بافتش گفته است: @mehranmirzaei استاد مگ کپسول بومن هم بافت مکعبی تک لایه داره؟ باید بگیم بیشتر قسمت های نفرون بافتشون مکعبی تک لایه هست یا همه اش خیر بافت پوششی کپسول بومن سنگفرشی (لایه خارجی) و پودوسیت (لایه داخلی) بیشترش
  • درست یا نادرست؟مسئله این است ...(۹-۱۲)

22
    4 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @dr-aryan در درست یا نادرست؟مسئله این است ...(۹-۱۲) گفته است: @mehranmirzaei همش درست گفتم استاد آفرین
  • پایان جلسه ۴

9
    7 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    D
    @mehranmirzaei مرسی از وقتی ک گذاشتید
  • شکل های کتاب درسی #تناقض😕

30
    2
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    692 بازدیدها
    D
    @mehranmirzaei مرسی
  • شکل های کتاب درسی#تناقض 2

41
    1
    1 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    439 بازدیدها
    Yazdan 1Y
    @fami شما ببخشید حق باشماست
  • تنظیم تعادل آب

22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    333 بازدیدها
    _Mitra__
    @mehranmirzaei
  • انعکاس تخلیه ادرار

36
    2 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    H_RH
    @morteza-khodaie تاپیک سوال واسه سوال بی عار و بی کار مونده
  • شروع جلسه 4

35
    6 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    453 بازدیدها
    رها محمودیر
    @mehranmirzaei استاد ببخشید جسارتا ساعت از 10 گذشته امکانش هست که گزاره شناسی رو شروع کنیم؟
  • گردش خون کرم خاکی

24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    620 بازدیدها
    H_RH
    @رها-محمودی ولی خب فک میکنم اون دلیلی هم که اون یه نفر گفتم آورده درست باشه گفت اگه بخوابیم طبق شکل میکرو بریم؟ بالای اون ۵ تا قلب کمکی یه توبوژسانس (ایراد نگیرید خودمم نمیدونم چیه والا فقط اینو گفت) یه فشاری در اثر تجمع خون ایجاد میشه که اختلال ایجاد میکنه
  • کرآتینین

حل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    D
    @mehranmirzaei فدات استاد ممنونم خوبم شما خوبید؟ ببخشید اینجا عجله ای زدم چون برنامه خوندنه این فصل رو برا هفته بعد گذاشته بودم اما ب دلیل اینکه برسونم خودمو ب رفع اشکال امروز خوندمش یکمش مونده ک اونم تا 10 تمومه ب لطف خدا