Skip to content

جلسه هشم رفع اشکال زیست:فصل 6دهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

9 موضوع ها 142 دیدگاه‌ها
  • پایان جلسه 8

19
    3 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @فاطمه-طالبی در پایان جلسه 8 گفته است: @mehranmirzaei خسته نباشید استاد ممنون از وقتی که گذاشتین. خواهش میکنم موفق باشین
  • گزاره شناسی-مسئله این است...(1-4)

16
    4 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    شهیده shش
    @mehranmirzaei پس توی بافت زمینه ای میتونیم یاخته ای با 3 دیواره ببینیم مثل اسکلراشیم. درسته ؟
  • گزار شناسی -مسئله این است...(13-16)

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mehranmirzaei در گزار شناسی -مسئله این است...(13-16) گفته است: بعضی یاخته های سخت آکنه ای در حالت بلوغ فاقد پروتوپلاست اند. هر لایه دیواره یاخته گیاهی در ساختار خود دارای کربوهیدرات است. الكالوئیدهای موجود در شیرابه بعضی گیاهان، می توانند مانع از تقسیم یاخته انسانی شوند. پلاسمودسم هر یاخته گیاهی، حاوی ماده زنده است. @تجربیا 13-نادرست:همه ی یاخته های سخت آکنه ای درحالت بلوغ ،مرده و چوبی اند . 14-درست:تو شکل و نکته ی ساختار دیواره بررسی کردیم 15-درست :بعضی آلکالوئید ها در درمان سرطان نقش دارن که باعث کاهش سرعت تقسیم یاخته های سرطانی میشه 16-درست:پلاسمودسم ،کانالی حاوی میان یاخته است. @تجربیا
  • شکل و نکته 5 -گوجه فرنگی

6
    1
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    دریا دریایید
    @فاطمه-طالبی در شکل و نکته 5 -گوجه فرنگی گفته است: @دریا-دریایی یعنی تک اگه ای ها دم برگ ندارند؟ نه تک لپه ای ها دمبرگ ندارن
  • گزاره شناسی -مسئله این است...(5-8)

10
    4 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @دریا-دریایی در گزاره شناسی -مسئله این است...(5-8) گفته است: @mehranmirzaei دگرم روی سخن نیست 5-8 دام دار بود
  • گزاره شناسی -مسئله این است...(9-12)

19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @فاطمه-طالبی در گزاره شناسی -مسئله این است...(9-12) گفته است: @mehranmirzaei خیلی ممنون خواهش میکنم
  • دسته های اوندی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @morteza-khodaie در دسته های اوندی گفته است: @mehranmirzaei ممنون خواهش میکنم
  • شروع جلسه 8

58
    11 رای ها
    58 دیدگاه‌ها
    450 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @fami در شروع جلسه 8 گفته است: @fami در شروع جلسه 8 گفته است: سلام به همگی استاد این قید های مربوط به بافت اسکلرانشیم و پارانشیم روگفتید? @mehranmirzaei چه کنم تاپیک برنم بپرسم ? @تجربیا همه قید هارو توی تاپیک جداگانه گفتم براتون
  • قید های فصل 6 دهم

2
    4 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    M
    در همه ی گیاهان ژله ای شدن را داریم ولی در بعضی گیاهان به دلیل پکتین زیاد بیشتر دیده می شود