Skip to content

جلسه دهم رفع اشکال زیست:فصل۴و۵-یازدهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

12 موضوع ها 242 دیدگاه‌ها
  • لنفوسیت t

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    117 بازدیدها
    دریا دریایید
    @ali-pour در لنفوسیت t گفته است: عمل کرد کدام سلول مشابه سلول های کشنده طبیعی است ؟؟؟توضیح دهید لطفا برای سوال هاتون تاپیک جداگانه بزنید و بعد بچه ها رو تگ کنید جواب سوال تون هم میشه لنفوسیت t عملکرد این دو تا شبیه همن
  • گزاره شناسی 27-30

26
    3 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    SaghiaS
    @ali-pour باید تا پیک جدا بزنید گروه هارو هم منشن کنید سه تا خط سمت راست بالای صفحه رو بزنید توی راهنمای کار با انجمن میتونه کمکتون کنه
  • پایان جلسه 10

14
    6 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    SaghiaS
    @mehranmirzaei در پایان جلسه 10 گفته است: @saghi-mortazavi در پایان جلسه 10 گفته است: @mehranmirzaei در پایان جلسه 10 گفته است: بچه ها خداقووت این جلسه انقد تایپ کردم انگشتام درد گرفت بعد شما میگید "دلیلاشو حسش نیست....." مثل همیشه عالی بودین گزاره های زیادی بررسی شد که بارها عینشون یا مشابهشون توی آزمون ها اومدن براتون آرزوی موفقیت میکنم امیدوارم براتون مفید بوده باشه تا جلسه آینده (پنجشنبه ساعت 9) خدانگهدار همتون @تجربیا انگشتاتون خسته نباشن همچنین خودتون خدا قوت ما که این همه دلیل آوردیم شما مزین نمیفرمایید عالی بودین
  • گزاره شناسی 23-26

49
    3 رای ها
    49 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    H_RH
    @دریا-دریایی در گزاره شناسی 23-26 گفته است: @h_r در گزاره شناسی 23-26 گفته است: @دریا-دریایی در گزاره شناسی 23-26 گفته است: @h_r در گزاره شناسی 23-26 گفته است: @دریا-دریایی در گزاره شناسی 23-26 گفته است: @mehranmirzaei در گزاره شناسی 23-26 گفته است: @saba-zarei در گزاره شناسی 23-26 گفته است: @mehranmirzaei منم حسش نیست برم دیگه عه غزاله حرفتو پس بگیر همه دارن کلاسو ترک میکنن @دریا-دریایی آخخخخخ جونننننن چه اثر گذار هم بودم من و وی ذوق مینماید بیا با هم کمپین میزنیم کمپین نه به دلیل پایتتتممممم خب از کی شروع کنیم نظرم برگشت میزاشتی امضاء توافق نامه خشک بشه
  • گزاره شناسی 19-22

17
    2 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    SaghiaS
    @h_r در گزاره شناسی 19-22 گفته است: @saghi-mortazavi در گزاره شناسی 19-22 گفته است: @h_r در گزاره شناسی 19-22 گفته است: و من باز افتادم تو دام کجاش دام داشت؟نفهمیدم اعصاب محیطی اوه‍️
  • گزاره شناسی 15-18

23
    4 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    SaghiaS
    @mehranmirzaei در گزاره شناسی 15-18 گفته است: @mehranmirzaei در گزاره شناسی 15-18 گفته است: 15-هورمون پاراتیروئیدی در استخوان ،کلیه و روده دارای یاخته هدف است . 16. درشت خوارهای بافتی، با تولید آنزیم های ویژهای میکروب ها را از بین می برند. 17. پادگن ها، مولکول هایی هستند که فقط روی یاخته بیگانه قرار دارند. 18. هر یاخته پادتن ساز، فقط می تواند پادتن هایی شبیه گیرنده های خود بسازد. @تجربیا پاسخ 15-نادرست: چون روی روده گیرنده ندارهع روی ویتامین دی اثر میزاره و اونو به شکل فعال درمیاره 16-درست:آنزیم های لیزوزومی بعد فاگوسیته شدن میکروب ها ، میکروب هارو به رگبار میبندن 17-نادرست:آنتی ژن علاوه بر یاخته های بیگانه روی یاخته های خودی هم وجود داره مثلا آنتی ژن های یاخته های خودی که سرطانی یا آلوده به ویروس شدند. 18-نادرست:یاخته های پادتن ساز فاقد گیرنده آنتی ژنی اند !!!!!!!!! @تجربیا اهههههه 18‍️
  • شروع جلسه 10

22
    5 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    T
    سلام.. مگه امروز 5 شنبه؟
  • گزاره شناسی 13-14

18
    3 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    96 بازدیدها
    OpalO
    @mehranmirzaei 1 درست، هورمونهای پاراتیروئیدی با اثر بر ماده زمینه ای استخوان و جدا شدن کلسیم از آن موجب افزایش کلسیم خون و در نتیجه در دسترس قرار گرفتن کلسیم مورد نیاز برای انقباض ماهیچه ها می شود 2 نادرست، هورمون ضد ادراری و اکسی توسین به هیپوفیز پسین(آکسونها) و دو هورمون آزاد کننده و مهار کننده به هیپوفیز پیشین(رگ خونی) می‌رود پس تعدادشون با هم برابر موفق باشید
  • گزاره شناسی 5-8

27
    2 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    Fateme S 0F
    @saghi-mortazavi در گزاره شناسی 5-8 گفته است: @morteza-khodaie در گزاره شناسی 5-8 گفته است: @fateme-s-0 حالا برا شما تایپ صوتی اشتباه کرده من چی بگم ک همیشه اینا رو قاطی میکنم شمام بگو اشتباه تاییپه اع
  • گزاره شناسی 9-12

15
    3 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    SaghiaS
    @saghi-mortazavi اع من دیر جواب دادم
  • گزاره شناسی 1-4

19
    3 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    339 بازدیدها
    Fateme S 0F
    @mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-4 گفته است: @mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-4 گفته است: درستی یا نادرستی هر یک از عبارت های زیر را مشخص کنید: هورمون نوراپی نفرین می تواند سبب افزایش حجم هوای مرده شود. هر هورمون مؤثر بر میزان گلوکز خوناب، توسط بخش درون ریز لوزالمعده تولید می شود. هورمون های محرک یاخته های هیپوفیز، توسط بخش پیشین آن تولید می شوند. دیابت نوع دو همانند نوع یک می تواند منجر به اسیدی شدن محیط داخلی بدن شود. دوستان همگی شرکت کنید لطفا با دلیل رد یا قبول کنید @تجربیا پاسخ 1 درست؛ چون نور اپی نفرین با گشاد کردن ناِیژک ها و باز کردنشون باعث افزایش قطر مجاری تنفسی و در نتیجه افزایش میزان هوای مرده میشه 2 نادرست چون کورتیزول اپی نفرین و نوراپی نفرین هم بر گلوکز خوناب اثر دارد(هورمون های موثر بر گلوکز:نوراپی نفرین-اپی نفرین-کورتیزول-انسولین-گلوکاگون) 3 نادرست چون هورمون های محرک هیپوفیز توسط هیپوتالاموس تولید می شود( و ترشح می شوند) 4 درست در هر دو نوع دیابت به دلیل اینکه سلول‌های بدن نمی توانند از گلوکز خون استفاده کنند از سوختن چربی ها برای تامین انرژی استفاده می‌کنند و میزان اسید خون بالا میرود @تجربیا اها پس سوال ۳ متن کتاب اینه ( بخش پسین هیچ هورمونی نمیسازد. هورمون های بخش پسین در یاخته های عصبی هیپوتالاموس تولید می شوند. این هورمون ها که در جسم یاخته ای ساخته شده اند از طریق اکسون به بخش پسین می رسند.)
  • سوال از فصل 4 یازدهم

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    M
    @mehranmirzaei