Skip to content

جلسه یازدهم رفع اشکال زیست:فصل3 دوازدهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

9 موضوع ها 201 دیدگاه‌ها
  • پایان جلسه 11

13
    5 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @دریا-دریایی در پایان جلسه 11 گفته است: @mehranmirzaei خسته نباشید دیگه ببخشید امشب یکم بی دقتی هام زیاد بود یلداتونم پیشاپیش مبارک یلدای شماهم پیشاپیش مبارک
  • گزاره شناسی 24-27

54
    6 رای ها
    54 دیدگاه‌ها
    322 بازدیدها
    Fateme S 0F
    @دریا-دریایی در گزاره شناسی 24-27 گفته است: @mehranmirzaei در گزاره شناسی 24-27 گفته است: @دریا-دریایی در گزاره شناسی 24-27 گفته است: @دریا-دریایی در گزاره شناسی 24-27 گفته است: @mehranmirzaei من برای ۲۷ اعتراض دارم @mehranmirzaei آقای میرزایی اگه آلل بیماری غالب باشه و بیماری جنسی باشه فرزند هم پسر و مادر هم ناخالص باشه الان این پسر شانس سالم شدن رو داره دیگه ؟! ندارهههه؟ بیماری فنیل کتونوری یک بیماری اتوزوم(مستقل از جنس) مغلوبه فرض کن آلل بیماری a برای بیمار بودن پدر و مادر ژنوتیپشون باید اینجوری باشه پدر aa مادر aa پس هرجوری حساب کنی هر فرزندی داشته باشن میشه aa پس بیماره بله درسته ببخشید حواسم به فاعلش نبود شرمنده اذیت شدید خواستم یه چیزی بنویسم گفتم شاید ناراحت شین
  • شروع جلسه 11

10
    6 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @z-h-z در شروع جلسه 11 گفته است: @mehranmirzaei سلام استاد سلام بچه ها گزاره شناسی ۱ ساعت دیگس؟ اگه آره که من بزارم یکم شارژ شه بعد بیام نه بابا جان کجا رفتی ؟
  • گزاره شناسی 20-23

21
    5 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @fateme-s-0 در گزاره شناسی 20-23 گفته است: @دریا-دریایی در گزاره شناسی 20-23 گفته است: @fateme-s-0 در گزاره شناسی 20-23 گفته است: @دریا-دریایی گرفتم تا پاک کردم جواب دادین والابا این سرعت عمل پست گذاشتن عجیبه ۱۰ ثانیه هم نشد فهمیدم اشتباه نوشتم دستم دارع تند میشه
  • گزاره شناسی 12-15

28
    6 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @دریا-دریایی در گزاره شناسی 12-15 گفته است: @mehranmirzaei مرسی نمی دونم چرا امشب همش سوتی میدم خداروشکر فهمیدید منظورم از ۱۳ ، ۱۴ و نادرست ،درست بود
  • گزاره شناسی 16-19

22
    5 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @saghi-mortazavi در گزاره شناسی 16-19 گفته است: @mehranmirzaei در گزاره شناسی 16-19 گفته است: @mehranmirzaei در گزاره شناسی 16-19 گفته است: ۱۶. هر فرد مبتلا به هموفیلی، فاقد دگر؛ مربوط به تولید فاکتور انعقادی 8 است. ۱۷. در بررسی رنگ دانه های گیاه ذرت، افراد AABBCC و AaBbCc رخ نمودهای متفاوتی دارند. ۱۸. صفات پیوسته، نمی توانند تک جایگاهی باشند. ۱۹. ژنهای مربوط به تولید کلروفیل در گیاهان، در حضور نور بیان می شوند. @تجربیا عدم ذکر دلیل=پنچری پاسخ 16 غ :بچه ها شایع ترین نوع هموفیلی مربوط به فقدان فاکتور 8 عه وگرنه ما هموفیلی های دیگه ای هم داریم که اصن فاکتو 8 توش دخیل نیست 17ص چون الل های بارزش بیشتر است و قرمز تره 18ص صفات چند جایگاهی رو پیوسته میگن 19ص متن کتابه فک کنم (ساخته شدن سبزینه علاوه بر ژن به نور هم نیاز دارد) @تجربیا الان از من تقلید کردین وی ذوق نمودم
  • گزاره شناسی 8-11

23
    5 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    S
    @mehranmirzaei هنگ کردم ://
  • گزاره شناسی 5-7

18
    5 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mehranmirzaei در گزاره شناسی 5-7 گفته است: درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با یک مرد سالم و بالغ مشخص کنید . 5. می تواند برای صفتی تک جایگاهی، در یاخته های پیکری فقط حاوی یک آلل باشد. 6. می تواند برای نوعی صفت حاوی بیش از دو عامل مربوط به آن صفت باشد. 7. می تواند برای صفتی تک جایگاهی، بیش از دو نوع آلل داشته باشد. @تجربیا عدم ذکر دلیل = پاسخ ها ۵.درست اگر صفت را وابسته به جنس (x)در نظر بگیریم مردان در سلول های پیکری تک هسته ای خود یک آلل دارند ۶.درست اگر صفت چند جایگاهی باشد ۷.غلط اگر صفت تک جایگاهی است پس حداکثر دو الل و حداقل یک الل دارد @تجربیا
  • گزاره شناسی 1-4

12
    6 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-4 گفته است: درستی یا نادرستی عبارات زیر را در مورد انواع جانداران مشخص کنید . ۱- ارتباط بین نسل ها توسط گامت ها برقرار میشود. 2- بروز هر صفت وابسته به بیان ژن های جاندار است. 3- ویژگی هر فرد به ژن های والدین او بستگی دارد. ۴- همه ویژگی های هر جاندار، قابل توارث است. @تجربیا بچه ها دلیل فراموش نشه پاسخ صورت سوال میگه انواع جاندار (پس تو باید هم پرو و هم یو رو درنظر بگیری) ۱.غلط همه ی جانداران تولید مثل جنسی ندارند(مثل باکتری ها ) ۲.درسته آقا بروز هر صفتی وابسته به بیان ژنه (چه میخواد از محیط تاثیر بگیره چه میخواد نگیره ) ۳.غلط هر ویژگی اشتباه است.برخی ویژگی ها ارثی نیستند ۴.غلط همه ی ویژگی های جانداران ارثی نیستند @تجربیا تقلید از @دریا-دریایی با کمی تغییر