Skip to content

جلسه سیزدهم رفع اشکال زیست:فصل۲-یازدهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

11 موضوع ها 276 دیدگاه‌ها
  • گزاره شناسی 21-24

43
    6 رای ها
    43 دیدگاه‌ها
    463 بازدیدها
    SaghiaS
    @mehranmirzaei خب در حد کتاب میشه گفت به طور مستقیم وصل نیست چون توی شکل اینطور نشون میده
  • پایان جلسه 13

17
    5 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    216 بازدیدها
    P
    @mehranmirzaei سوال ها عالی بود باوجود اینکه بعضی جاها این طوری شدم شب همگی بخیر
  • گزاره شناسی 25-28

21
    3 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    188 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @ابوالفضل-ریسی در گزاره شناسی 25-28 گفته است: @mehranmirzaei در گزاره شناسی 25-28 گفته است: @mehranmirzaei در گزاره شناسی 25-28 گفته است: گیرنده های دمایی و گیرنده های حساس به کاهش اکسیژن در دیواره رگی حاوی خون تیره یافت می شوند. پتانسیل عمل ایجاد شده در پوشش پیوندی گیرنده فشار به دستگاه عصبی مرکزی ارسال می شود. 27 سازش هر گیرنده قطعا با عدم ارسال پیام عصبی همراه است. گیرنده های حس پیکری فقط در پوست، ماهیچه های اسکلتی و زردپی های بدن انسان وجود دارند. @تجربیا با ذکر دلیل خود را از عذاب های اخروی رها کنید .... پاسخ ها ۲۵.غ گیرنده کاهش اکسیژن توی قوس آئورته یعنی حوض خون روشن ۲۶.غ ها؟ چی ؟‌مگه بافت پیوندی پتانسیل عمل میسازه ن دوستانم اون نورون زیر بافت پیوندیه ن خودش ۲۷.غ خیر کتاب خیلی تابلو گفته میتونه کمتر باشه ن اینکه کامل قطع بشه ۲۸. غ رابط را نیز آدم حساب کنید @تجربیا با تشکر از @H_R @mehranmirzaei فکر کنم رابط رباط باشد که درنتیجه copy.past درست نشده حق با شماست من تسلیمم
  • تحلیل یک جمله جالب

27
    3 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    393 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @infinitie-a در تحلیل یک جمله جالب گفته است: منو باش تو نگو دارید با هم شوخی میکنید:/ کلی به مخم فشار وارد کردم تا جواب درست و جدی بدم:/ جواب رو @infinitie-a در تحلیل یک جمله جالب گفته است: منو باش تو نگو دارید با هم شوخی میکنید:/ کلی به مخم فشار وارد کردم تا جواب درست و جدی بدم:/ جواب رو @saba-zarei-0 داد دیگه
  • گزاره شناسی 17-20

34
    4 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    دریا دریایید
    @پروا-کیا در گزاره شناسی 17-20 گفته است: @دریا-دریایی خاهش ولی واقعا عکس perfectttt هستش یادگاری نگهش میدارم
  • گزاره شناسی 9-12

34
    4 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    OpalO
    @mehranmirzaei بله الان متوجه شدم خیلی ممنون
  • گزاره شناسی 13-16

29
    5 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    235 بازدیدها
    AMHA
    @دریا-دریایی در گزاره شناسی 13-16 گفته است: اینم آلبالو خدمت دوستان 50 نفر ادم هس اینجا کلا 3 تا اوردع:| خسیس:|
  • گزاره شناسی 5-8

29
    3 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    319 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @دریا-دریایی در گزاره شناسی 5-8 گفته است: @mehranmirzaei چقدر رسمی اون با تشکرش و عشق است
  • گزاره شناسی 1-4

19
    5 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    292 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-4 گفته است: درستی یا نادرستی عبارات زیر را مشخص کنید. ۱. هر گیرنده حس وضعیت، در اثر تغییر طول یاخته های چند هسته ای تحریک می شود. 2. سطح درونی حلزون گوش را بافتی می پوشاند که فضای بین یاختهای اندکی دارد. 3. عصب موجود در کانال خط جانبی ماهی، پیامهای حسی خود را به سوی دستگاه عصبی مرکزی می برد. 4. آکسونهای گیرنده های شیمیایی پای مگس، پیام عصبی را از موی حسی خارج می کنند. @تجربیا ذکر علت از واجبات است نه مستحبات نادرست گیرنده های موجود در کپسول مفصلی اینگونه نیستند درست سطح درونی حلزون گوش از یاخته های گیرنده و یاخته های بافت پوششی تشکیل شده اند نادرست در کانال خط جانبی عصب نیست بلکه اعصاب در لایه زیرین اون قرار دارد نادرست درون موی حسی دندریت ها هستند که پیام را از آن خارج میکنند @Kosarsaghi-M
  • شروع جلسه 13

19
    8 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    M
    @amh خواهش میکنم کاری نکرم
  • توجه

4
    11 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها