Skip to content

جلسه پانزدهم رفع اشکال زیست:مرور نیمسال اول دوازدهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

22 موضوع ها 468 دیدگاه‌ها
  • پایان جلسه 15

15
    8 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    392 بازدیدها
    Fateme S 0F
    ممنون استاد شب شما به خیر
  • گزاره شناسی 25-28

48
    10 رای ها
    48 دیدگاه‌ها
    528 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @دریا-دریایی در گزاره شناسی 25-28 گفته است: @mehranmirzaei در گزاره شناسی 25-28 گفته است: @دریا-دریایی در گزاره شناسی 25-28 گفته است: آقا من باز با ادبیات ۲۶ مشکل پیدا کردم یکی بگه چی میگه لطفا زمانی دوتا گونه از هم جدا میشن که شباهت بینشون کم بشه و تنوع بین افراد کم بشه ما میدونیم شارش در جمعیت مقصد و نوترکیبی باعث افزایش تنوع میشه عه آرهههههههه گرفتم چی شد مرسی خواهش میکنم
  • سوال از همانندسازی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    هانیه متقیه
    @پروا-کیا بله باز میشه پس چه جوری همانند سازی کنه بعد دوباره به هم وصل میشن
  • بیماری مالاریا

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    پروا کیاپ
    @mehranmirzaei ممنونماستاد
  • گزاره شناسی 21-24

26
    6 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    256 بازدیدها
    هانیه متقیه
    @mehranmirzaei ۲۱ غ-چون ممکن ژنوتیپ ناخالص باشه فقط در شرایط خاص این اتفاق مثل کم شدن اکسیژن ۲۲ص-مکنه ۲۳ غ-گامت ها گه همه دگره هارو ندادن نصفشو دارن ۲۴ص-حرف حساب جواب نداره!
  • گزاره شناسی 13-16

62
    4 رای ها
    62 دیدگاه‌ها
    444 بازدیدها
    P
    @mehranmirzaei جواب من رو نمی‌دید من گیج شدم
  • گزاره شناسی 17-20

50
    6 رای ها
    50 دیدگاه‌ها
    444 بازدیدها
    دریا دریایید
    @فاطمه-طالبی در گزاره شناسی 17-20 گفته است: @دریا-دریایی منم دوازدهم هستم . اما هنوز گفتار ۱ فصل ۴ هستم. ممنون که پاسخ دادین. خواهش میکنم عزیزم
  • ساختار آنالوگ

4
    2
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @sara-haghighatrad در ساختار آنالوگ گفته است: @mehranmirzaei مرسی لطف کردید خواهش میکنم
  • اطلاعات وراثتی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @hosean-headarian در اطلاعات وراثتی گفته است: @mehranmirzaei ممنون استاد خواهش میکنم
  • هلیکاز

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    132 بازدیدها
    Fateme S 0F
    @mehranmirzaei در هلیکاز گفته است: @fateme-s-0 در هلیکاز گفته است: استاد سلام بچه ها سلام در حباب همانندسازی دوتا هلیکاز هست یا یکی؟ تو کتاب تست گاج گفته یکی اما توی شکل کتاب دوتا کشیده تکلیف چیه الان؟ @mehranmirzaei تو یوکاریوت و پروکاریوت فرق داره ایا؟ سلام اگه حباب همانند سازیت دوجهته باشه (در یوکاریوت ها و بیشتر پروکاریوت ها) توش دوتا هلیکازه اگه حباب همانند سازیت تک جهته باشه (تو بعضی پروکاروت ها):یدونه هلیکازه نه استاد تو کتاب گاج نوشته ۱ هلیکاز در دو طرف همانندسازی کار میکنه پس منظور دو جهته هست از یه طرف نظر منم همینه که شما گفتین از طرفی هم گاج رفرنسی نیست که اشتباه کنه حالا تکلیف چیه؟
  • شروع جلسه 15

26
    9 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    376 بازدیدها
    OpalO
    @sohrab سلام سلامت باشید آقامدیر. سلام ما رو به دبیرای عزیز آلا برسونید
  • اشرشیاکلای

3
    2
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    دریا دریایید
    @mehranmirzaei در اشرشیاکلای گفته است: @دریا-دریایی در اشرشیاکلای گفته است: و اما..... سلامی چو بوی خوش آشنایی [image: 1610645585287-1610645504403-609746396-resized.jpg] آقای میرزایی من کلا با این تسته مشکل دارم به نظرم غلطه اینم پاسخنامه اش [image: 1610645681560-1610645621857-1596546530-resized.jpg] درسته که خودش چهار انتخاب کرده ولی نگاه بازم شرط گذاشته براش @mehranmirzaei سلامی چو بوی خوش گزاره شناسی بله ببینید 3 که منظورش سیتوپلاسم باکتریه که کلا همیشه داره در ریبوزوم هاش پلی پپتید ساخته میشه و گزینه 4 غلط میشه طبق کتاب آره دیگه تازه خودشم شرط گذاشته تستش بنظرم مشکل داره عه راست میگیدا سه رو از این جنبه نگاه نکرده بودم آره منم میگم مشکل داره مرسیییی
  • گزاره شناسی 9-12

74
    7 رای ها
    74 دیدگاه‌ها
    439 بازدیدها
    P
    @kosar-mahmoudi در گزاره شناسی 9-12 گفته است: @bio بنظر من امکان نداره....ژناتوالی مشخصی دارن و این توالی مشخص هدفی داره.. ژنابراساس محصول دسته بندی میشن اگ قرارباشه ک هرجایجور بیان بشه ک یه ژن نی میشه چنتاژن مختلف در mRNAبالغ ساختار های اگزونی میتونه به ترتیب به هم وصل نشه که این باعث محصول متفاوت است
  • گزاره شناسی 1-4

73
    10 رای ها
    73 دیدگاه‌ها
    626 بازدیدها
    هانیه متقیه
    @هانیه-متقی صورت سوال گفته پیوند پپتدی تشکیل بشه مگه ما درهورمونها از جنس چربی پیوند پپتیدی داریم بله نظر شما درست ولی یه نگا به صورت سوال بندازین
  • آمینو اسید

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    دریا دریایید
    @mehranmirzaei در آمینو اسید گفته است: @دریا-دریایی در آمینو اسید گفته است: سلام مجدد در ساختار اول هه ی پروتئین های دو رشته ای تنها دو گروه آمینی با بار مثبت دیده میشود آقای میرزایی این جمله ی یکی از تست ها بود و اینم پاسخنامه اش بود در گروه R آمینو اسید ها میتوان گروه آمینی را مشاهده کرد که در محیط آبی به یون تبدیل شود این جمله یعنی چی ؟! آخه R گروه هیدروکربنیه چجوری یه گروه عاملی میاد داخلش که حالا یهو یون شه @mehranmirzaei این جمله درسته ولی از بیوشیمی دانشگاه ورداشته اورده در حد کنکور نیست بله در ساختار بعضی اسید های امینه میتونیم تو گروه R امونیوم ببینیم مثلا تو گلوتامین اینطوریه ولی این برا بیوشیمیه دانشگاهه بیوشیمی دانشگاه؟؟! طراحش خیلی نامرده مرسی
  • گزاره شناسی 5-8

36
    8 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    316 بازدیدها
    Rezvan.E.AR
    @mehranmirzaei چون توی جایگاه ‌p هم میشه ملکول دیگه‌ای جز نوکلئوتید دید. اونم آمینواسیده که میشه همون پروتئین دارای ساختار اول در مرحله‌ی پایان ترجمه
  • نوکلئیک اسید ها

11
    1
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    دریا دریایید
    @parisa-khany در نوکلئیک اسید ها گفته است: @دریا-دریایی قند ها طبق شکل تعداد اکسیژن و کربن برابر نبود چه طوری حساب کرده، باید از آقای امینی بپرسیم
  • تست از Rh😯

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    132 بازدیدها
    H_RH
    @mehranmirzaei
  • همانند سازی پروکاریوت ها

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    184 بازدیدها