Skip to content

جلسه شانزدهم رفع اشکال زیست:فصل 6 یازدهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

10 موضوع ها 181 دیدگاه‌ها
  • گزاره شناسی 25-28

17
    4 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    221 بازدیدها
    Abolfazl YarahmadiA
    سلام
  • مایع مخاطی

زیست۱۱ یازدهم تجربی
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    Ayratin poorghazA
    .............
  • گزاره 21-24

15
    6 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    202 بازدیدها
    kosariK
    @mehranmirzaei ممنون استاد عزیز
  • شروع جلسه 16

34
    8 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    دریا دریایید
    جلسه تمام شده ؟!
  • گزاره شناسی 13-16

23
    7 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @parisa-khany در گزاره شناسی 13-16 گفته است: @mehranmirzaei که این طور مرسی خواهش میکنم
  • گزاره شناسی 17-20

20
    6 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @kosarsaghi-m در گزاره شناسی 17-20 گفته است: @mehranmirzaei متوجه شدم، سپاس خواهش میکنم
  • گزاره شناسی 5-8

38
    8 رای ها
    38 دیدگاه‌ها
    526 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @saghi-mortazavi در گزاره شناسی 5-8 گفته است: @mehranmirzaei در گزاره شناسی 5-8 گفته است: @saghi-mortazavi در گزاره شناسی 5-8 گفته است: @mehranmirzaei آهان ینی باید بگیم یکی طبیعیه اون یکی نیست درسته؟ بله ممنونم خواهش میکنم
  • گزاره شناسی 😎

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    دریا دریایید
    @mehranmirzaei مرسییییییی
  • گزاره شناسی 1-4

13
    7 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    Shokraneh KazemiS
    من این فصل رو هنوز نخوندم ولی چیزی که یادم هست ۱_همه هیستون ندارند و اینکه قبل از تقسیم مولکول دنا حدودا۲دور ؛دور۸هیستون‌پیچیده بود که در مرحله sکه همانند سازی دنا خطی این پیچ و تاب باز میشد پس غلطه ۲_ دوک رشته پروتوئینی که از سانتریول که ریزلوله است خارج می‌شد و اینکه همه یاخته ها سانتریول ندارند پس غلطه ۳_اغلب درG0میمونن یعنی بعضی وقت ها خارج میشن پس میتونن از نقطه وارثی Gعبورکنن پس درسته ۴_غلطه طبق شکل کتاب
  • گزاره شناسی 9-12

13
    7 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    H_RH
    @mehranmirzaei در گزاره شناسی 9-12 گفته است: @دریا-دریایی در گزاره شناسی 9-12 گفته است: ۹.غلط گلبول قرمز بالغ اصلا هسته نداره که بخواد کروموزم داشته باشه حالا ۱۰.غلط اصلا کی چنین حرفی زده؟! تو سلول های حاصل از میتوز هم میشه کروموزم ها رو دید ۱۱.درست اره گامت ها ۱۲.نوچ غلطه آخه مگه هر یاخته هسته داره اینم پاستا برای آقا معلم آفرین امروز یکی از بچه ها پاستا خورده بود .... دلم خواسته همانا دل ما هم پیتزا مهمون استاد میخواد