Skip to content

جلسه بیستم رفع اشکال زیست:فصل 6دهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

10 موضوع ها 197 دیدگاه‌ها
  • گزاره شناسی 1-4

77
    9 رای ها
    77 دیدگاه‌ها
    853 بازدیدها
    javad jafariJ
    @mehranmirzaei اقا جواباشو خودتون میگید؟
  • پایان جلسه 20

4
    6 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    دریا دریایید
    و بازم مثل هر شب خسته نباشید
  • گزاره شناسی 24-27

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    دریا دریایید
    @mehranmirzaei برای ۲۴ نمیشه پیراپوست رو در نظر بگیریم؟ آخه اینم لیپید داره بعد از نیش حشرات جلوگیری میکنه
  • گزاره شناسی 20-23

13
    4 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    SaghiaS
    @دریا-دریایی در گزاره شناسی 20-23 گفته است: @z-h-z در گزاره شناسی 20-23 گفته است: @دریا-دریایی سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره (که الکل نگاه تو یواش داره میپره ) دیالوگ های دریا رو به کار نبر این واس حامد همایون برا توعه مگه
  • گزاره شناسی 17-19

17
    6 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    SaghiaS
    @دریا-دریایی سوتی واس دادنه برو جار بزن به همه بگو اصن
  • سوال خارج از موضوع😁

6
    1
    4 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @saghi-mortazavi در سوال خارج از موضوع گفته است: @mehranmirzaei اها به نظر منم 2 درست بود ولی با چند نفر شک داشتیم خیلی ممنونم لطف کردین️ خواهش میکنم موفق باشی
  • گزاره شناسی 13-16

9
    5 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mehranmirzaei در گزاره شناسی 13-16 گفته است: 13-در همه گیاهان چند ساله چوبی، در یک مقطع عرضی، آوندهای چوبی و تارهای کشنده با هم دیده نمی شوند. 14-سلول های همراه برای حرکت مواد در همه آوند های فاقد ژنوم درخت ،انرژی مصرف میکنند . 15-در همه گیاهان آوندی، هر سلول تمایز یافته روپوست برگ در مرحله بی هوازی تنفس،+2H تولید می کند. 16-کامبیوم آوند ساز همانند کامبیوم چوب پنبه ساز در تشکیل پوست درخت نقش دارد. بیا آسون دادم این سریو مشتری شی @تجربیا 13-درست،گیاهان چند ساله چوبی تار کشنده وجود ندارد. 14-نادرست، همه آوندهای فاقد ژنوم، که یاخته های همراه ندارند مثل عناصر آوندی و تراکئید ها 15-درست، همه یاخته های روپوست تمایز یافته در مرحله گلیکولیز دو تا H+ تولید میکنند 16-نادرست، پوست درخت تنها شامل کامبیوم چوب پنبه ساز و یاخته های حاصل از آن است و آوند آبکش در مجاورت کامبیوم چوب پنبه ساز است @تجربیا با تشکر از @Kosar-Mortazavi
  • گزاره شناسی 9-12

16
    8 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    M
    @mehranmirzaei باشه سخت بدین
  • گزاره شناسی 5-8

30
    6 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    263 بازدیدها
    دریا دریایید
    @mehranmirzaei در گزاره شناسی 5-8 گفته است: @دریا-دریایی در گزاره شناسی 5-8 گفته است: @mehranmirzaei در گزاره شناسی 5-8 گفته است: @دریا-دریایی در گزاره شناسی 5-8 گفته است: @mehranmirzaei آقای میرزایی سلول های روپوست همه شون زنده ان ؟ بله (لایه شاخی ندارن) خوب پس به نظرتون قید جمله غلط نیست ؟ باید میگفت تو همه شون نه انواعیشون تفاوتی ایجاد نمیکنه که نمی دونم وال گا گفتم شاید چون گفته انواعی پس به قول آقا موقاری یه تعداد شون ژنه رو ندارن سر همین غلط بشه جمله
  • شروع جلسه 20

11
    9 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    216 بازدیدها
    چیچکچ
    @mehranmirzaei من یه سوال بپرسم زحمتو کم کنم آقا دیروز معلم زیستمون امتحان گرفته بود [image: 1613670379130-screenshot_.png] من اینو نمیتونم درک کنم چون بستره رو برای میتوکندری در نظر گرفته آخه نه تو تست نه تو تدریس های آقای موقاری من ندیدم چنین کلمه ای رو لطفاً اینو پاسخ بدید @پشتیبان-راه-ابریشم