Skip to content

جلسه بیست و دوم رفع اشکال زیست :فصل 8 یازدهم

قراره باهم رفع اشکال کنیم تا کامل به درس زیست مسلط بشین

10 موضوع ها 167 دیدگاه‌ها
  • یاخته رویشی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    z GheibiZ
    @mohammad-afrashteh تقسیم نمیشه با بزرگ شدن رشد می‌کنه و لوله گرده را به وجود میاره
  • پایان جلسه ۲۲

24
    8 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    kosariK
    @kosar-mottaghi در پایان جلسه ۲۲ گفته است: @mehranmirzaei سوال دوم تو گزاره ۱۵-درست، یاخته های دربرگیرنده کیسه رویانی همگی یاخته های گیاه مادر بوده و 2n هستند(و ژنوتیپ یکسانی دارند سوال: ماهم ۲nچرا پس ما میتونیم ژنوتیپ متفاوت باشه مثل گروه خونی استاد بیزحمت اینم میگید؟؟
  • گزاره شناسی ۲۵-۲۸

20
    5 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    168 بازدیدها
    دریا دریایید
    @kosar-mortazavi در گزاره شناسی ۲۵-۲۸ گفته است: @دریا-دریایی اولی غلطه من فقط به جای نادرست نوشتم درست، والا منظورم نادرست بود هان اوکیه
  • گزاره شناسی ۲۱-۲۴

25
    6 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mehranmirzaei پاسخ ها @تجربیا ۲۱-درست، تمام گیاهان دو ساله نهاندانه علفی اند ۲۲-نادرست، یاخته یا بافت جدا شده از گیاه پس از قرار دادن در محیط کشت به کال تبدیل میشود . ۲۳-درست، گیاه کدو تک جنسی است و در حلقه سوم آن می‌تواند شامل بخش دارای بساک(نر) یا بخش دارای تخمک(مادگی) باشد ۲۴درست، چون یاخته دو هسته ای کیسه رویانی دارای دو هسته هاپلوئید است و نمی‌تواند برای صفتی ناخالص باشد
  • شروع جلسه ۲۲

25
    7 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    302 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    گزاره ها عالی بود واقعا استفاده کردم ممنون
  • گزاره شناسی ۱۷-۲۰

6
    5 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @mehranmirzaei در گزاره شناسی ۱۷-۲۰ گفته است: ۱۷-در گیاه آلبالو، هر یک از یاخته های حاصل از تقسیم میوز در بساک،یک دیواره دارند. ۱۸-بخش خوراکی پیاز، نوعی ساقه تخصصی یافته است که برای تکثیر رویشی به کار میرود. ۱۹-اسپرم های گیاه کدو، درون بخشی از مادگی تشکیل می شوند. ۲۰-رویان قلبی شکل لوبیا، با ادامه تقسیمات به رویان کروی شکل تبدیل می شود. @تجربیا پاسخ @تجربیا ۱۷-درست، با تقسیم میوز در بساک،گرده های تارس حاصل می‌شوند که هریک از آنها یک دیواره دارند. ۱۸-نادرست، بخش خوراکی پیاز برگ است نه ساقه ۱۹-درست، در گیاه کدو اسپرم ها در لوله گرده (در داخل بخش مادگی) تشکیل میشوند ۲۰-نادرست، رویان کروی شکل لوبیا به رویان قلبی شکل تبدیل می‌شود. با تشکر از @Kosar-Mortazavi
  • گزاره شناسی 13-۱۶

11
    5 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    kosariK
    @mehranmirzaei استاد سوالم جواب بدید
  • گزاره شناسی ۹-۱۲

13
    6 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    364 بازدیدها
    دریا دریایید
    و من به افق پیوستم....
  • گزاره شناسی ۵-۸

20
    4 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    marziyeh fallahM
    @marziyeh-fallah 7رو الان فهمیدم شیر نارگیل بوده
  • گزاره شناسی ۱-۴

21
    4 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    دریا دریایید
    @kosar-mortazavi در گزاره شناسی ۱-۴ گفته است: @mehranmirzaei میشه بگید دقیقا شامل کدوم سلول ها میشه؟ فک کنم همون خورش ها منظوره