Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    دوپامیند
    @00muzan00 مرسییی شماهم همینطور💚
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • چیکار باید کرد دقیقا

22
    1 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    297 بازدیدها
    sarnisa6S
    @moradi555 حرفتون انگیزه خیلی زیادی بهم داد ممنونم واقعا و همچنین خیلیییی ممنون از توصیه تون واقعا باید اینکارو بکنم .ممنونم:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
  • ساعت مطالعه

قفل شده است
    106
    2 رای ها
    106 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    M
    تاپیک بسته شد https://forum.alaatv.com/topic/9694/گزارش-ساعت-مطالعه-ویژه-کنکور-98-تنها-تاپیک-رسمی از این به بعد فقط این تاپیک برای گزارش مطالعه هست:point_up_2: . اگه می خواید پیرامون این موضوع حرف بزنید تاپیک دیگه ای رو هم زدیم براش که لینکش اونجا هست
  • بی حوصلگی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    117 بازدیدها
    M
    @moradi555 متشکرم...
  • امتحانات ترم اول

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    117 بازدیدها
    T
    @moradi555 مچکرم:hugging_face:
  • کنکور

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    308 بازدیدها
    sonicS
    @ali6625 چون اینجوری دیگه نمیتونستن کنکوریارو به این شدت عذاب بدن :| :|
  • مشاوره برای دانش آموزان خارج از کشور

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    romisaR
    تا اونجایی که من میدونم نهما کتاب علوم دارن که بخش بخشه و یه چیزایی گفته شده به صورت پراکنده از همین فیزیک و شیمی اما اسمش این نیست در کل فک می کنم از دهم به بعد خیلی مهم باشه اگه فیلمای کلاس نهم رو هم خواستید توو سایت کانون هست مباحث نهم تدریس شده به صورت رایگان
  • میشه جواب بدید :)

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    319 بازدیدها
    romisaR
    اون دوستانی که میرفتن بله درست میگفتن استاندارد شاید نباشه بعضی سوالاش اما هرچه سخت تر حل کنیم و با سوالای بیشتری آشنا شیم بیشتر به نفعمونه و از طرفی خیلی از دانش آموزای برتر این آزمونا رو شرکت میکنن و اون سوالا رو یاد میگیرن برای اینکه ما هم در سطح اونا یا بیشتر از اونا پیشرفت کنیم باید با این سوالات آشنا شیم اونوقت سوالای آسونو که اکثریت جواب میدن اما اقلیت توو کنکور موفق میشن اوناییکه با تستای چالشی هم آشنا میشن و ترسی از سختی سوالات ندارن اگه کسی شرایط آزمون رفتن نداره اینجا از کاربرا ، لطفا حتما توو خونه از خودش آزمون بگیره تا با سوالات سخت تر یا مهم یا جدید یا ... آشنا شه
  • کساییکه تازه شروع کردند ی لحظه

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    551 بازدیدها
    خانومخ
    اول باید به میزان ساعت مطالعتون توجه کنید و اولویت یادگرفتن درس ها .. این که تو کدوم درس قوی تر هستید . و در کدوم ضعیف تر .. از ساعت های پایین شروع کنید اگر مدرسه میرید و حتی اگر نه بازهم لازم نیست از ابتدا روزی 10 ساعت بخونید .. با روزی 6 ساعت هم میتونید استارت بزنید .. مهم تر ترس رو بزارید کنار و به نشدن فکر نکنید و مبنای کارتون روتنها تمام شدن کتاب نزارید مبناباید یادگرفتن درس و درصد بالا باشه .. بعد از اون میتونید تقسیم بندی کنید که چند درصد عمومی و چند درصد تخصصی بخونید فصل پاییز نسبت تخصصی به عمومی 70 به 30 هست زمستان60 به 40 و بهار 50 به 50 دروسی که از نظرتون سخت تر هستند باید الویت باشیند سعی کنید هر روز مباحث رو به طور پیوسته بخونید و تکرار کنید نه این که یک روز 8ساعت زیست بونید و دوروز بعد دوباره سراغ بیاید برای مثال اگر 7 صبح بیدار بشید و 7:30 استارت بزنید میتونید با یک عمومی شروع کنید که مغزتون ورزش کنه مثل درجا زدن . بعد ی تایم ی ساعته عمومی تا 8:30 بعد یک تخصصی و بعد دوباره عمومی البته مشکلی نیست اگه دوتا تخصصی رو بعد از هم بخونید اما بستگی به خودتون داره .. در مورد تست زدن هم میتونه متغییر باشه برای هرکس میتونید بعد از مطالعه هر مبحث حدود 20 دقیقه تا 30 دقیقه تست کار کنید زمان استراحت هم بسیار مهمه بعد هر درس 15 دقیقه حداکثر به خودتون استراحت بدید که اذیت نشید امیدوارم مفید باشه براتون
  • منابع دروس اختصاصی برای پزشکای آینده

47
    14 رای ها
    47 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    maryamiiM
    @sobhawn امسالم برنامه بزارین واسه درصد50چیکار کنیم از الان؟
  • زیست پازوکی

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    240 بازدیدها
    ElimoonE
    @RACE در زیست پازوکی گفته است: @پشمک هرکسی یه روشی داره. ولی اگه اول کتاب رو بخونیددقیقا خواهیددونست ک کجارومتوجه نشدین وموقع فیلم دیدن براتون کامل رفع میشه. موفق باشین:)) دقیقا اول کتاب بعد فیلم 👌
  • بچه ها به دادم برسید

30
    1 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    976 بازدیدها
    mahdieh.AM
    @poorya_rzi در بچه ها به دادم برسید گفته است: مشکلت خوابه اه هرچی میشه از این خواب میشه ازش متنفرم :/
  • عدم علاقه انگیزه و اراده و سردرگمی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    N
    @mhilda زندگي یدون هدف ك زندگي نیست!!!
  • المپیاد

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    N
    سلام من میتونم از منابع نظام قدیم المپیاد نجوم استفاده کنم؟ کمکم میکنه؟
  • یه سوال مدرسه ای

21
    2 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    408 بازدیدها
    H
    @sarab اره دنبال بهانه میگردن
  • دوستان چطوری یه برنامه ریزی درست برای اخر هفته داشته باشیم؟؟

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    F
    سلام به تمامی عزیزان من نمیتونم درست برای اخر هفته برنامه ریزی کنم لطفا پیشنهاد بدید چیکار کنم؟؟
  • اعتراض به بودجه بندی قلمچی :/

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    190 بازدیدها
    A
    چقد داد زدیم قلم چی ثبت نام نکنید حساب کتاب نداره
  • لطفا نگاه کنید

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    236 بازدیدها
    hildaH
    @moein_alizadeh مرسی شما هم موفق باشید
  • بچه ها بچه ها

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    M
    @Zeinab71 خواهش میکنم.
  • گیر کردم تو گذشته

28
    4 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    شاخ الاش
    @نوشابه خیلی وقتا خیلی مرضادرمان نداره پس با دیدن چندتامثل خودت نتیجه میگیری باید باش کنار بیای
  • برنامه ریزی برای کنکور 97 یک شاغل

43
    1 رای ها
    43 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    sobhawnS
    @Syner در برنامه ریزی برای کنکور 97 یک شاغل گفته است: @پشمک اون دو سه هزار نفری که قبول میشن ده نفروشونم بخاطر کمک به خلق الله پزشک نشدن وگرنه اگه به کمک باشه مهندسم بخاطر کمک میتونه بخونه من نمیگم تنها دلیلم پوله ولی مطمئنن یکی از دلایل اصلیمه ایشالا همه پزشکامون مثل شما حداقل راستگو باشن اگه کل کشور راستگو بودن اینقدر اختلاس اتفاق نمی افتاد 👌 توکشوری ک پول نداشته باشی هیچی نداری قطعا باید پول جزو ملاک های اولیه زندگی باشه 👌👌 ایشالا شماهم ب هدفتون میرسید ❤