Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    دوپامیند
    @00muzan00 مرسییی شماهم همینطور💚
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • روش های زیست خوندن

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    133 بازدیدها
    romisaR
    بهترین روش مطالعه ، مطالعه همراه با تسته..هرچی بیشتر تست بزنید بیشتر یادتون میمونه...اگه نتونستید تستی رو حل کنید راه حل رو بخونید و همون موقع یه بار دیگه بدون نگاه کردن به جواب حلش کنید ببینید کجاش یادتون رفته و این خیلی مهمه که خودتون حلش کنید به خصوص برای مسائل شیمی و ریاضی و فیزیک گاهی اوقات ما راه حلو میبینیم فک میکنیم یاد گرفتیم میریم سوال بعدی...درحالیکه اگه یه بار دیگه همون تستو جلومون بذارن بازهم از حلش ناتوانیم .چرا ؟ چون خودمون وقت نذاشتیم برای حل دوبارش ، البته یادتون نره که اینجور تستا رو نشاندار کنید و چن وقت بعد (یکی دو هفته خوبه ، نذارید چن ماه بعد که کلا فراموش میکینید ، روزای قبل آزمون نزدیکای آزمون برای مرور هم خوبه تایمش ) حلش کنید بچه ها لطفا لطفا لطفا از حل تست توو هیچ درسی نترسید هر تستی براتون تجربه میشه اگه یه اشتباهی رو توو زندگی انجام بدید دیگه سعی میکنید انجامش ندید اگه یه تست رو اشتباه حل کنید دیگه سعی میکنید توو اون دام نیفتید و دیگه تکرارش نکنید شاید یه بار تکرار شه دوباز تکرار شه ولی بعد از چن بار خودبه خود حذف میشه با تست ذهنتون به چالش کشیده میشه درواقع شما مجبورمیشید روی اون فک کنید اما توو مطالعه گاهی این اتفاق نمیفته و ما سرسری از رو مطلب رد میشیم و گاهی حتی اگه نکته ای رو هم متوجه شیم بعدا فراموشش میکنیم اما با حل تست این فرآیند فراموشی دیرتر اتفاق میفته بعضی تستا رو نشاندار کنید تستایی که از نظرتون مهمه و توو جمع بندی به دردتون میخوره رو علامتدار کنید هرچند درست حلش کردید تستای اشتباه رو نشاندار کنید و..... تستای اشتباه رو زود به زود مرور کنید نذارید مطلب به کل فراموش شه بعد اعتماد به نفستون بیاد پائین و بگید من که اینا رو خونده بودم من که این همه تست زده بودم پس چرا الان هیچی بلد نیستم تا جایی که میتونید با تست مرور کنید البته یه جاهایی و یه فرمولایی . یه حفظیات خیلی فرار رو میتونید بنویسید و هی مرور کنید حتی اگه تستا رو بلد نیستید حالا با هر روشی که شده فیلم جزوه کتاب درسنامه و....سعی کنید اون مطلبو یاد بگیرید و دوباره رو تستا وقت بذارید و فک کنید روشون...پاسخنامه رو نگاه کنید و سعی کنید راه حلو درک کنید اگه نشد از بقیه بپرسید تا وقتی تست نزنید فرایند مطالعه تکمیل نمیشه
  • تغیرات و اشتراکات نظام جدید و قدیم

منتقل شده
    3
    5 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    H
    @A-saf-L-ari-I ببخشید یادم رفت حتما میزارم
  • مطالعه توی سال یازدهم

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    A
    @sara111 سلام.ایام هفته 5 تا 6 ساعت و تعطیلی 8تا10 ساعت.مشاور قلم چی که برام برنامه میریزه برای دروس ریاضی و فیزیک مطالعه گذشته (دهم)رو گذاشته.به نظرم مفیده حداقل برای این دو درس
  • لطفا کمکم کنید

26
    1 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    613 بازدیدها
    Dr_MaedehPiroozD
    @Ilyar بزرگسالان میرم .... مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردم و نیاری نیست برم مدرسه فقط امتحانات ترم میرم و مستمرمم ۲۰ میدن ازین نظر مشکلی نیس ممنون بابت راهنماییا
  • روش مطالعه ی برای کنکور

13
    9 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    MM.zahedM
    سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه وهر روز به تلاشتون اضافه کنید تا به هدفی که می خواین برسید خواستم یه نکته ای رو به همه بگم اول اینکه از همه بچه هایی که این تاپیک رو درست کردن خیلی خیلی ممنونم اما نکته ای که میخوام براتون بگم اینه که اگه از یه روش استفاده کردین و خدای نکرده توش موفق نبودید فورا خودتون رونبازید که من نمیتونم من برای این درس ساخته نشدم و این حرفها اگه تو یه روش شکست خوردید برید سراغ روش بعدی اگه روشی تو این تاپیک یا هرجای دیگه پیدا نکردین بازم ناامید نشید سعی کنید خودتون روش منحصر به فردی بسازید.
  • شیمی قلمچی

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    506 بازدیدها
    mriawM
    @romisa در شیمی قلمچی گفته است: @mriaw من فیلمایی که رو سایت بودو نگاه کردم همونایی که دانش آموز سر کلاس بود درسته تایمش زیاده اما کامل همه مباحث تدریس شده و اینکه کنارش تست خیلی مهمه اره خوبه ولی کاش از آلا جدا نمیشد و پولی درس نمیداد :(
  • زیست خیلی فوری

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    305 بازدیدها
    romisaR
    @mhilda سلام یکی از روش های خوندن من برا زیست این طوری بود که میرفتم تستا رو نگاه میکردم که چجوری سوال دادن و به کدوم نکته بیشتر توجه کردن بعد میرفتم همون نکاتو توو کتاب میخوندم و در کل ترکیب میکردم با کل فصول و سپس میرفتم تستا رو حل میکردم و اینکه من بعضی از نکات مهمو توو کتاب مینوشتم و لای کتابم برگه های سفید خالی چسبونده بودم در کل حل تست خیلی مهمه توو زیست
  • مشاوره رشته انسانی

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    H
    سلام دوستان هرکی در اینجا فارغ التحصیل رشته انسانی است بگه ماهم با همدیگر سوالامون را بررسی کنیم
  • چگونه درس بخوانیم

25
    7 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    خیلی خوب توضیح دادین.واقعا ممنونم
  • رسیدن به درصد ۵۰ در کنکور

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    322 بازدیدها
    M
    @sorena راستی من خودم سهمیه 5 درصد داشتم.استفاده نمیکردم هم هیچ فرقی نداشت😐 و اینکه نخواید حداکثر به درصد 50 برسید چون کمتر عایدتون میشه!بخونید واسه درصدای عالی که حداقل از پله ی 100ام به 80 برسید
  • برنامه راهبردی قلمچی لطف کنید برام بفرستید

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    ZrexZ
    http://www.kanoon.ir/Barname?gid=22&mid=1
  • من فکر میکنم بدرد درس خوندن نمی خورم

54
    0 رای ها
    54 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    hildaH
    @mahdieh-A خیلی ممنون مهدیه جون ایشالله بشه جبران شه عقب موندگیام
  • نحوه ی. مطالعه و تعداد تست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    hildaH
    @mhilda در نحوه ی. مطالعه و تعداد تست گفته است: سلام میشه راجب نحوهی برنامه ریزی درساتون و تعداد تست های که میزنید بگین . سردرگم شدم نمی دونم چیکار کنم چون عقب افتادم استرس گرفتم.
  • استرس سر امتحان

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @niusha خواهش میکنم
  • تراز قلم چی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    amir.m79A
    دوستان تراز من با ساعت مطالعه 5 ساعت در روز 5200 هستش.کمکم کنید چجوری ببرم بالا.روش درس خوندن باید چجوری باشع؟ساعت مطالعه چی؟
  • تاثیر معدل

کنکور۹۸ کنکور زبان نظام جدید معدل
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    361 بازدیدها
    M
    سلام کسی خبر داره تاثیر معدل برای رشته منحصرا زبان تو کنکور جدید چطوریه در ضمن نظام جدید هم هستم
  • خلاصه نویسی

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها
    E
    @Syner خیلی ممنونم :)
  • اشتیاق حاصل از جَو یا علاقه درونی؟

2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    L
    @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-مشاور @فارغ-التحصیلان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
  • رتبم چن شه برای اتاق عمل

21
    1 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    642 بازدیدها
    DrmehdiD
    @maryamii در رتبم چن شه برای اتاق عمل گفته است: @Drmehdi ممنون خواهش میکنم
  • کمکم کنین بلند شم :(

کمک انگیزشی کنکور نظام قدیم
    44
    4 رای ها
    44 دیدگاه‌ها