Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    دوپامیند
    @00muzan00 مرسییی شماهم همینطور💚
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • یه سواال

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    423 بازدیدها
    A
    خواستم رفع ابهام کنم
  • برنامه ریزی: ماهانه، هفتگی، زمان بندی شده و یا زمان بندی نشده؟!

برنامه ریزی
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    355 بازدیدها
    E
    خیلی ممنون
  • ایا سوالات قلمچی هم سطح با کنکوره؟

32
    0 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    N
    @amir-m79 نمیشه همه یه عقیده داشته باشن آخه 🙂 دوستمون هم که سوال پرسیده. نگفته فقط کسی که کانونو تایید میکنه نظر بده که 🙂 بنظر من هم گزینه دو بهتره توی سوالاش. اما برنامه کانون بهتره. ولی کسی که نتونه با برنامه کانون پیش بره و عقب باشه نسبت به آزمون، کانون نتیجه عکس میده براش 🙃
  • ازمون های مختلف

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    hoseinrg7H
    @Baroon81 like
  • نا امید شدم

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    296 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    غصه خوردن کاری رو از تو دوا نمیکنه پس بهتره بجای اینکه غم گین باشی بشینی سوالاشو تحلیل کنی و بعدش بشینی درس های آزمون بعدتو بخوانی (میدونم این حرفام کلیشه ای بودن ولی گفتنم خالی از لطف نبود) برای خودت هر ترازی رو که دوس داری رو توی کاغد بنویس(هر ترازی رو) بعد بسته با اون ترازت برنامه بریز و بخوان شاید اولاش سخت باشه ول بعدش شیرین و جذاب خواهد شد تو میتونی فقط باید به خودت ایمان داشته باشی که میتونی
  • نیاز به راهنمایی در مورد غیر حضوری خوندن پیش دانشگاهی

29
    3 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    9k بازدیدها
    M
    @M_ka منم کلاس یازدهم تجربیم و همه چیز بستگی به خودتون داره یکی هست فقط تو جو مدرسه رقابت داره و یکی دیگه به دنبال هدف و غیر از مدرسه هم خیلی خوب و کامل درسارو میخونه و وقت بیشتری واسه تست و همه چیز داره پس این فقط به خودتون بستگی داره واسه همین اونیکه خونده نتیجه میبینه و اونیکه نخونده نه
  • زیستِ دومِ امینی راد

11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    310 بازدیدها
    R
    @nasrin79 اگه اونی که هر جلسش 1 ساعتس خیلی وقتتو میگیره...من خودم سال دوم بودم ازش استفاده کردم... ولی اون موقع نه الان... الان پوریا رحیمی به نظر من برات خوبه...اصلن بدون درس نامه و کتاب نمیشه به تثبیت برسونی مطالب رو ....یه کتا ب تست خوب بگیری در کنار تدریس عالی میشه
  • شروع برای کنکور از پایه یازدهم

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    251 بازدیدها
    4
    بازم دست شما درد نکنه دوست عزیز از راهنمایی جامعتون باتشکر
  • مشاوره ی رایگان کنکور تجربی 97

قفل شده است
    40
    5 رای ها
    40 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    M
    @mona-km در مشاوره ی رایگان کنکور تجربی 97 گفته است: سلام دوستان کسی از ثبت نام کنکور 98 خبری داره؟من توی ثبت نام کنکور 98 تحصیلیکو خوندم که ثبت نام اوایل بهمنه درسته؟ دوست عزیز لطفا برای سوالتون تاپیک های تکراری نزنید تو تاپیک قبلتون جوابتون رو دادم ایندفعه هم میدم.
  • ترک تحصیل یک بار برای همیشه!

قفل شده است
    72
    12 رای ها
    72 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    فاطمه بوشهرف
    من ۳ماه افسردگیو تجربه کردم اذر فقط صبر داشته باش ب خدا توکل کن این ۳ماه تابستون میشه گفت بدترین روزای عمرمو با افسردگی گوشه نشینی وچندین مشکل دیگه سپری کردم ... ولی نا امید نشدم نکن ابجیی:disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face:
  • یه سوال

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    DrfariborzD
    @مبیناااااا سلام.اگه کاردانی به کارشناسی اون رشته موجود باشه چرا که نه.چه فرق می کنه.مثلا لیسانس پیام نور یه شهرستان کنکور فوق لیسانس میده دانشگاه تهران قبول میشه میره حالشو میبره
  • بهترین کمک درسی

39
    0 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    677 بازدیدها
    mahdieh.AM
    خواهش میکنم بفرمایید:upside-down_face:
  • روش تست زنی و مرور

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    555 بازدیدها
    E
    @marylotfi , @Ladanam ، @Syner خیلی ممنون از پاسخ هاتون:heart: :heart: :heart: .
  • دهم>شیمی>مبتکران یا میکرو؟

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @Laynad f ببین عزیز هیچ کتابی درسنامه ای پربارتر از شیمی بازرگان نداره خیلی عالیه تست هاشم خیلی سخته و شاید کمی خیلی خارج شده از مرزهای کتاب درسی ولی برای تست بهترین کتاب خیلی سبزه
  • راهنمایی فوری

منتقل شده
    7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @mina-m سلام... @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء-مشاور
  • دیدی هی میخونی نمیشه...خسته میشی..میگه این دفه آخره میشه..نمیشه.

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    339 بازدیدها
    M.anM
    @professor_m خب ببینید باید ند نوع تست بزنید آموزشی تثبیت و مرور که فاصله زمانی بین اینا هست اگه بلافاصله بعدش می تونید بزنید و تو آزمون نه ممکنه یادگیری شما کامل صورت نگرفته باشه و موضوع خوب تثبیت نشده باشه براتون ! بعد از تست های آموزشی حتما زمان دار هم بزنید
  • چند استاد برای هر کتاب درسی

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    266 بازدیدها
    M
    @Syner مرسی عزیزم
  • پشت کنکوری ها

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    324 بازدیدها
    romisaR
    @mriaw در پشت کنکوری ها گفته است: @romisa در پشت کنکوری ها گفته است: @mriaw در پشت کنکوری ها گفته است: @romisa در پشت کنکوری ها گفته است: @mriaw در پشت کنکوری ها گفته است: @romisa در پشت کنکوری ها گفته است: @mriaw پزشکی البرز عزیز دلمممم موفق باشی کاش منم بتونم مثل تو دکتر بشم :( ینی میشه؟ :( اگه تلاش کنی چرا نشه حتما میشه نو انگیزه و روحیه ات چطور بود؟خودتو نمیباختی؟چیجوری امیدتو حفظ میکردی که حتما بهش میرسی؟چقدر تلاش میکردی؟ این چیزا واسه همه پیش میاد به لحظات شکستم فک میکردم مثلا لحظه اعلام نتایج هرچه در توانته با برنامه ریزی بخون محدود ساعت نشو چشم همین کارو میکنم،خدا کنه دکتر بشم اولین نفر به خودت بگم :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :relieved_face: :winking_face: بی بلا :)
  • راهنمایی فوری

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    M
    سلام . برای کسی که از یه رشته فنی وارد تجربی شده و تازه میخواد مطالعه دروس رو شروع کنه بنظرتون بهتره از دهم شروع کنه مثلا عربی دهم و به ترتیب جلو بره یا مثلا عربی کنکور. و آیا اصلا این دوتا عنوان با هم فرق داره؟
  • برنامه ریزی کنکور

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    207 بازدیدها
    MahbubeM
    @reza-ahmadi سلام فک نمیکنم کسی اینجا بخاد برنامه ریزی کنه.بهترین برنامه ریزم خودتون هستین چون شرایطتون رو میدونید. از فیلم های الا استفاده کنید تستم زیاد بزنین انشالله بهترین نتیجه رو میگیرن.