Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 183.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

205 3k
    205 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    M
    سلام خوب هستید بچه ها من سال 97 کنکور تجربی دادم و جزو کنکور قدیمی ها حساب میشم یعنی پیش دانشگاهی داشتم الان سربازم و تقریبا یه سالی از سربازیم مونده کارشناس کامپیوترم چون رشتم تجربی بود آزاد خوندم کنکور رتبه خوبی نیاوردم من برنامه نویسم و 3 سال سابقه کار دارم قبل از سربازی ولی الان دلم کشیده میخوام یه بار دیگه تلاشمو بکنم شاید بتونم با کنکور دادن به رشته مورد علاقم برسم دنبال یه مشاوره میگردم که بتونم باهاش حرف بزنم و مثلا ببینم چیکار کنم از کجا تو آلا شروع کنم به درس خوندن مخصوصا الان که چند سالی فاصله گرفتم تنها چیزی که از خودم مطمئن هستم اینه که قدرت یادگیری و حافظم خیلی خوبه بخاطر اینکه من همینطوریش روزانه بالا 8 9 ساعت مطالعه مقاله و آموزش دارم حتی وقتایی که سر کار میرفتم حالا بنظرتون بخوام به عنوان یه آدم صفر کنکور رو شروع کنم چیکار باید بکنم در مورد ترمیم معدل هم زمان ما 3 4 تا درس بود که امتحانشون کتبی بود بقیه درسها امتحانشون همونی بود که معلما میگرفتن معدلمم اون زمان خوب نبود خیلی تو درس خوندن نبودم
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    E
    چقدر خوبه حداقل خودمو دارم.
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M
    @_-Reza-_ در غیر درسی گفته است: @mobina_m دروس تخصصی رو واسه کنکور بخونی کار تمومه اما دوره هم بخوام پیشنهاد بدم شیمی دوره نهایی فراهانی دیدم فیزیک دوره نهایی قلعه شاخانی ( گوگل سرچ کن هست ) ریاضی استاد کرمی زیست رو خودم خوندم متن شو باید حفظ کنی و از هر بخشی که میخونی خودت سوال طرح کنی آهان مرسی موفق باشید
  • کنکور ۹۷تجربی

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    parastouP
    موضوع اینجا چیه؟
  • پاسخ

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    آ
    پاسخ: کنکور ۹۷تجربی: افرین موافقم.منم دارم برای97میخونم.یک برنامه میخام .ازمونم ازمهر به بعد میخام ثبت نام کنم.میخام ببینم تا اول مهر چجوری بخونم؟
  • ازمون مناسب

90
    0 رای ها
    90 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    xaniarX
    @mohammadhassan هههه این پیامت رو دیدم کلی خندیدم بخدا ، چون چن سالی هست که اونجام از این خدمات خبری نیست پشتیبان ساعت 10 شب پنجشبه زنگ میزنه ، سلام خوبی ، فردا ازمون داری بیا فلان جا !!!!!!! اشکول که نیستم میدونم فردا ازمون دارم !!!!!!!!!! اینم از پشتیبانی قلم چی
  • گزارش قدم به قدم تلاش برای هدف تاکنکور تیرما۹۶

25
    2 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Lila BibL
    امشب شب اول ماه رمضونه ان شا ءالله به خوبی این ماه. بگذره تا آخر عمرتون دوستان دیگه تا کنکور سایت نمیام واز اپیلکشن دانلود می کنم ولی ان شاءالله بعد کنکور میام شیطونی نکنید درساتونو بخونید تا روزکنکور خدا همراه هممون هس البته تا آخرعمرهمراه هممونه امشب شب رمضانست و دل مینا آشفته است امشب رمضان می آید به خانه مینا آشفته است امشب مینا آشفته است که مبادا از رمضان دراین یک ماه خوب پذیرایی نشود امشب مینا آشفته است که مبادا در رمضان نا امید از لطف خدا شود امشب مینا آشفته است مبادا بخاطر کنکور از عبادت صرف نظرکند امشب مینا عهد می بندد با رمضان تا آخرماه بدی نکند واز او خوب پذیرایی کند امشب مینا آشفتگی را به عبادت مبدل می کند وخدارا با رمضان صدا می زند امشب شب رفتن مینا از آلاست برایش تا کنکور دعا کنید واو نیز برایتان دعا می کند امشب شب زیبای خداست شبش را دوست بدارید و عشق خدارا درسینه ها زنده نگه دارید رمضان مبارک دلهاتان شاد تا کنکور۹۶خدانگهدارمجازی های دوست داشتنی
  • شیمی در کنکور

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    583 بازدیدها
    Lila BibL
    @sinahe اگر این درسو یاددارید خوبه واسه آشنایی ولی بیشترین کمک رو در کمترین زمان به شما ممکنه درسی کمک کنه که بیشترین تعدادتست توی کنکور رو پوشش میده واستوکیومتری هس واینکه اگر این فصلو یاد دارید فقط تستهای سراسریشو سریع حل کنید ومرور وسریع رد شین
  • تصویرک های فکری ما آلایی ها

قفل شده است
    103
    2 رای ها
    103 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    M.anM
    @Lila-Bib این تاپیک قفل میشه چون قبلا همچین تاپیکی ایجاد شده می تونید فعالیت هاتون رو تو تاپیک زیر ادامه بدین http://forum.alaatv.com/topic/3375/حیات
  • پاسخ به ناامیدی

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    357 بازدیدها
    Lila BibL
    @parastu23 ان شاءالله ممنون ان شاءالله همیشه موفق باشید
  • همایش های طلایی شرکت کنیم یا نه ؟

17
    5 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    sohrabS
    سلام دوستان همایش فیزیک و ریاضی تجربی در پروفایلتون تو سایت k96.ir قرار گرفته می تونید دانلود کنید، بسته های پستی هم ارسال شده اما اگه به دستتون نرسیده نیاز به نگرانی نیست چون راحت می تونید دانلود کنید فقط برای دانلود نباید از فیلتر شکن استفاده کنید. همچنین هدیه ها ( شیمی 2 و 3 + فیزیک 2 و 3 ) هم به زودی در پروفایلتون تو همون سایت قرار می گیره!
  • چگونه استفاده از فیلم ها

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    481 بازدیدها
    M
    @دانش-آموز در چگونه استفاده از فیلم ها گفته است: سلام دوستان من تازه با این سایت آشنا شدم چند تا سوال داشتم.۱.چرا صفر تا صد زیست کنکور توی سایت نیست آیا هست و جایی دیگس یا کلن نیست؟.۲.برای هر درس چند موضع وجود داره مثلا صفر تا صد ریاضی کنکور-کلاس کنکور۱-کلاس کنکور دو هر کدوم هم با اسناد متفاوت میخواستم ببینم کدوم بهتره؟ممنون سلام، خوش اومدید. چرا صفر تا صد زیست کنکور هست: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/15/19/ صفر تا صد ها رو آلا امسال به وجود آورده ، ویژگیشون اینه که وقت کمتر تلف میشه چون استاد فقط درس میده و دیگه سر کلاس دانش آموز وجود نداره که وقت هدر بره. شما مثلا هم میتونید ریاضی تجربی رو با استاد امینی راد ببینید یا مثلا با استاد ثابتی ببینید (استاد دیفرانسیل آلا). البته باید فقط مباحث مشترک رو ببینید. آلا دبیر بد نداره بعضی از دانش آموزان با یه دبیری راحت هستن بعضی ها هم با دبیر دیگه این یه چیز سلیقه ایه.
  • چند توصیه برای دوستانی که سال سوم هستن

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها
    I
    می‌دانید که نمرات امتحانات نهایی به چه میزان در کنکور موثر است بنابراین داشتن یک برنامه ریزی مناسب برای خواندن کتاب های درسی اهمیت فوق العاده‌ای دارد. امتحانات نهایی در واقع مقدمه‌ای است برای یک رویداد بزرگ یعنی کنکور! آزمونی که نتیجه ۱۲ سال درس خواندنتان با نتیجه آن رقم میخورد. دوستان عزیز دقت کنید که نمره ۲۰ گرفتن در امتحانات نهایی اصلا دور از دسترس نیست. در نوشته زیر چندین راهکار کاربردی برایتان آوردیم که اگر به طور جدی به این توصیه‌ها عمل کتید شکی در گرفتن نمره بیست در امتحانات نهایی باقی نمی ماند. کتاب درسی اول از همه دقت کنید سوالاتی که در امتحانات نهایی طرح می‌شود درجه سختی خاص خودش را دارد. سوالات طوری طراحی میشود که هم سطح بار علمی تمامی داوطلبان سراسر کشور باشد.بنابراین اصلاً و به هیچ عنوان اجازه ندارید که مطالب خارج از کتاب درسی را مطالعه کنید و وقت و تمرکز خودتان را بر روی مطالبی بزارید که از نظر طراحان سوالات امتحانات نهایی هیچ ارزش و اعتباری برای طرح شدن ندارد. آن دسته عزیزانی که به نمره ۲۰ فکر می‌کنند باید طوری کتاب درسی را مطالعه کنند که اولین کلمه یک پاراگراف رو که نگاه می کنند باقی مطالب در ذهنشان تداعی بشود. چه سوالاتی رو بررسی کنید؟ توجه کنید باز هم توجه کنید که در دجه اول هر نوع مثال حل شده و یا حل نشده هر گونه تمرین و حل مسئله و هر چیزی که جنبه سوالی در کتاب درسی داشت را با دقت هر چه تمام بررسی کنید. از طرفی سوالات امتحان نهایی سال‌های قبل (حداقل ۵ سال اخیر) را باز هم با دقت هر چه تمام تر بررسی کنید. با مطالعه و حل کردن این سوالات با دیدگاه طراحان سوالات امتحانات نهایی آشنا می‌شوید. برنامه خود را تنظیم کنید شما از مهر ماه سال سوم دبیرستان تا خرداد ماه که امتحانات شروع می‌شود وقت دارید که درس ها را مطالعه کنید. اگر می‌خواهید در امتحانات نهایی ۲۰ بگیرید با یک برنامه دقیق و درست حسابی جلو بروید. لطفا سر خودتان کلاه نزارید و برنامه را الکی تنظیم نکنید، اگر دارید برنامه ریزی می‌کنید باید به آن تعهد داشته باشید و مو به مو اجرایش کنید. از ساعات مطالعه کم شروع کنید که قابل تحمل باشد ولی در طول هفته های بعدی حتما به ساعات مطالعه خودتان اضافه کنید. درس هر روز را همان روز بخوانید شاید این جمله را زیاد شنیدید و اتفاقا هر بار هم به سادگی از کنارش رد شدید. این موضوع آنچنان تاثیری رو تسلط و به خاطر ماندن مطالب درسی دارد که اگر برای یک مدت انجامش دهید تازه می‌فهمید درس خواندن یعنی چه! پس به خودتان قول دهید درس هر روز را همان روز که از مدرسه آمدید مطالعه کنید. همانطور که میدانید برای درس های مثل ریاضی و فیزیک باید دست به قلم بشوید و سوال حل کنید. زیست را کلمه به کلمه بخوانید و دست آخر سوالات امتحان نهایی سال های قبل را بررسی کنید. چند نکته مهم برای امتحانات نهایی براي خواندن فصل‌هايی که به يکديگر وابسته نيستند ابتدا سعی کنيد فصل‌‌هايی را اولويت اول مطالعه قرار دهيد که ارزش نمره‌ بالاتری دارند و اين فصل‌ها را بيش‌تر بخوانيد و بعد از خواندن و تسلط بر آن‌ها به سراغ فصل‌های ديگر برويد. ️توجه داشته باشید دبیرانی که برای تصحیح برگه‌های امتحان انتخاب می‌شوند اصلا حوصله خواندن دست خط بد را ندارند، برای همین یه خط قرمز بزرگ میکشند رو کل جواب سوال! پس بهتر است کمی خوش خط بنویسید، منظورم خط تستعلیق نیست بلکه خطی که خوانا باشد. برای درس هایی مثل ریاضی و فیزیک یا هر درسی که سوال محاسباتی دارد توجه کنید که حتما فرمول رو بنویسید چون نمره دارد. محاسبات را با دقت انجام دهید. اگر ماشین حساب مجاز هست حتما ببرید. وقت هم تا دلتان بخواهد دارید پس با آرامش سوالات رو جواب دهید.
  • گفتن انگیزه،هدف،احساس درمورد تلاش ........هرچیزی که باعث شروع دوباره موفقیت میشه وانرژی میده به زبان عکس

قفل شده است
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    بهارهب
    سلام موضوع تاپیک تکراریه به این تاپیک مراجعه بفرمایید: http://forum.alaatv.com/topic/1103/انگيزه/617 بسته شد
  • بودجه بندی کنکور96

33
    4 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Orkide yasO
    @ali-eskandari در بودجه بندی کنکور96 گفته است: @Orkide-yas مرسی عالیه، بیش از اون چیزی که انتظارشو داشتم خداروشکر که مفیده براتون التماس دعا
  • فراموش کردن مطالب از استرس سر جلسه امتحان

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    407 بازدیدها
    banooB
    @yasamin-bayati سلام یاسمین جان استرست ریشه در چی داره؟ آماده نیستی یا از سختی سوالات میترسی؟ تو خونه چندین تا آزمون تشریجی زمان دار حل کن و توی شلوغ ترین مکان ممکن!
  • از زبان رتبه 1 کنکور

7
    1
    4 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    574 بازدیدها
    M
    [image: 1493675118473-2017-05-02_021051.png] دانلود
  • يكي دو نكته مهم تا روز كنكور و توضیح کامل همایش های طلایی آلاء

1
    1
    6 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    M
    @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء [image: 1493400537628-2017-04-28_214058.png] دانلود
  • بهترین نحوه جمع بندی؟؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    O
    از مشاورتون ممنونم
  • سلام ...اینجا کسی سوالای تجربی سنجش 25فروردینو داره .............اگه داره بی زحمت بفرسته

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    502 بازدیدها
    M
    یک دنیا تشکر هم از شما هم از اقا جواد
  • محاسبه سریع

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    511 بازدیدها
    Vampire_HunterV
    @devil تراختنبرگ که خیلی خوبه... مهرماهم خواستی یه نگاهی بنداز...ولی حتمن قوی کن محاسبات رو که تو شیمی خیلی کمکت میکنه !
  • تجارب موفق و ناموفق

4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    471 بازدیدها
    A
    http://forum.konkur.in/thread51402.html
  • نهایی ۹۶

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    658 بازدیدها
    Mahsa SsM
    @meti.97 در نهایی ۹۶ گفته است: سلام بچه خسته نباشین من مدرسم خیلی داغونه بعضی درس ها معلم نداریم مثل عربی ولی خودم درسمو میخونم اونایی که نهایی پارسال خوب شدن یا سوم هستن و مدرسه قوی ای دارن راهنماییم کنن که چطور بخونم اکر مطالب رو بلدم خودم میخونم درسم هم متوسط به بالا هست ولی از استرس دارم میمیرم من متاسفانه به خاطر يه سري شرايط نمره هاي خيلي فوق العاده اي رو نداشتم ولي خب از نظر خودم بعضيا شون با بيست برابري ميكرد كاشكي رشتت رو ميگفتي!! از الان وقت طلاييت شروع ميشه با هر امتحان مستمري كه دارين خلاصه نويسي يادتون نره...برنامه ريزي هم بكن كه تا يك هفته مونده به امتحانات حتما يه دور كتابا رو خونده باشي 5 سال اخر امتحانات نهايي رو حتما حل كن هميشه يه درس سخت ترين درس اون سال ميشه ولي زياد مهم نيست تمريناي كتاب مهم هستن اونا يادت نره از كتاب نگذر...نياز انچناني به كتاباي كار غول پيكر نداري(البته يه سري كتابا سوالات تشريحي دارن كه اونا خوبن) فيلما هم واقعا خوبن...واسه جمع بندي اگه ميتوني با فيلم ارتباط برقرار كني ازشون نگذر و توي برنامت قرار بده مهم ترينا برنامه ، كتاب درسي و در اخر سوالات سال قبل هستند الان بخاطر امتحانات نهايي استرس نداشته باش اگه يه روز وقت بزاري و برنامه بريزي و بهش عمل كني مطمئن خواهي بود كه تمام تلاشت رو كردي شربت گلاب و از اين جور چيزايي كه استرست رو هم كم ميكنه بخور و البته به خودت استراحت هم بده اما نه خيلي زياداااااااااااااا موفق باشي