Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 183.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

205 3k
    205 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    M
    سلام خوب هستید بچه ها من سال 97 کنکور تجربی دادم و جزو کنکور قدیمی ها حساب میشم یعنی پیش دانشگاهی داشتم الان سربازم و تقریبا یه سالی از سربازیم مونده کارشناس کامپیوترم چون رشتم تجربی بود آزاد خوندم کنکور رتبه خوبی نیاوردم من برنامه نویسم و 3 سال سابقه کار دارم قبل از سربازی ولی الان دلم کشیده میخوام یه بار دیگه تلاشمو بکنم شاید بتونم با کنکور دادن به رشته مورد علاقم برسم دنبال یه مشاوره میگردم که بتونم باهاش حرف بزنم و مثلا ببینم چیکار کنم از کجا تو آلا شروع کنم به درس خوندن مخصوصا الان که چند سالی فاصله گرفتم تنها چیزی که از خودم مطمئن هستم اینه که قدرت یادگیری و حافظم خیلی خوبه بخاطر اینکه من همینطوریش روزانه بالا 8 9 ساعت مطالعه مقاله و آموزش دارم حتی وقتایی که سر کار میرفتم حالا بنظرتون بخوام به عنوان یه آدم صفر کنکور رو شروع کنم چیکار باید بکنم در مورد ترمیم معدل هم زمان ما 3 4 تا درس بود که امتحانشون کتبی بود بقیه درسها امتحانشون همونی بود که معلما میگرفتن معدلمم اون زمان خوب نبود خیلی تو درس خوندن نبودم
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    هیچ پست جدیدی وجود ندارد.
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M
    @_-Reza-_ در غیر درسی گفته است: @mobina_m دروس تخصصی رو واسه کنکور بخونی کار تمومه اما دوره هم بخوام پیشنهاد بدم شیمی دوره نهایی فراهانی دیدم فیزیک دوره نهایی قلعه شاخانی ( گوگل سرچ کن هست ) ریاضی استاد کرمی زیست رو خودم خوندم متن شو باید حفظ کنی و از هر بخشی که میخونی خودت سوال طرح کنی آهان مرسی موفق باشید
  • کدام دروس در کنکور تاثیر مثبت دارند؟

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    D
    سلام من پایه ی دهم تجربی هستم ... یک سوال داشتم و اون هم این بود که تاثیر مثبت در کنکور مخصوص چه دروسی است ؟ مثلا ما امسال جغرافی داریم ... آیا جغرافی امسال تاثیری در کنکور خواهد داشت . یکی از دوستانم گفتند که فقط دروسی که امتحان نهایی داشته باشد تاثیر خواهد داشت ... اگر امکانش هست کمکم کنید باتشکر از آلای عزیز ...
  • دلیلم فقط پوله

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    273 بازدیدها
    عااطفهع
    تا یه حدی درس میگین که هیچکی از خون و مریض خوشش نمیاد اما خوب میشه همش این دنیا نباشه حالا که تواناییش رو داری یه چیز بخونی که دست بقیه رم بگیری چه بهتر کمک به بقیه ام بکنی پزشکی قشنگ نه تو بیمارستانای ایران که خصوصیاشون همه با پارتیه و دولبتیاشونم به خاطر ضعف مدیریت با سطل اشغال فرق ندارن :| انقد رک میگم چون واقعن همینه البته یه سری بیمارستانای خاص رو فاکتور بگیرین که تو تهرانن وگرنه بقیه جاها اولش که بری بیمارستان از لحاظ روحی مریض میشی اما بعدش دیگه از سنگ میشی
  • هنوز وقت مونده واسه خوندن

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    O
    خیلی خوب بود دستت طلاا
  • درمورد افزایش زمان مطالعه تو ایام تعطیل

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    496 بازدیدها
    parastouP
    سلام. ارده کنید میتونین. صبح زود که از خواب بیدار شدین بگین من امروز12ساعت خواهم خواند. هررروز اینطوری کنید روز اول12ساعت نمیخونین 9ساعتی میخونین.فقط بخوایین و تلاش کنید به هدفتون فکر کنید به سال بعد فکر کنید که در دانشگااه و رشته مورد علاقتون هستین!!! تلاش تلاش تلاش
  • ازیادبردن مطالب

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    433 بازدیدها
    ک
    @m.jafari9877 درسته ممنون
  • منابع جمع بندی کنکور تجربی

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    P
    سلام مشاور نیستم اما اگه کسی تا عید درسا رو تموم کرده باشه بهترین کار برای درسی مثل زیست اینه که هر چی کتاب تو بازار هست رو بر حسب اولویت اهمیت و خوبی کتاب تستاشو بزنه تا خود جمع بندی ها و جمع بندی ها هم تست های کنکور دور دنیا رو بزنه.برای ریاضی و فیزیک و شیمی قسمت مسائلش تا میتونه از هر چی داره تست بزنه برای ریاضی و فیزیک تست های تکراری و تو شیمی بهتره تست های منطقی تر که به کنکور نزدیکتر باشه بزنه یعنی محاسبات منطقی داشته باشه نه مثل برخی کتابا که عمرا بدون ماشین حساب بشه تو ده دقیقه حتی جواب داد.ولی تست های کنکور رو میشه سریعتر جواب داد.برای دروس عمومی هم بر حسب توانتون بهتره برای عربی 60 آزمون به همرام متن برای زبان کل تست های گاج رو از اول تا اخر هر چی که داره یه بار دیگه یا برای اولین بار بزنه و برای دینی کل تست های گاج رو حتی شده دو بار بزنه تا درصد شیرینی کسب کنه برای ادبیات هم فکر کنم خودتون متوجه شده باشین باید چیکار کنه!!!
  • میشه اگه از امروز شروع کنم موفق بشم ؟راهش چیه؟؟

22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    sobhawnS
    @Dr.Saraaa به هیچ وجه رو مقاطع رو نخون هندسه 1 هم فقط و فقط تستاش ابتکار میخواد بنظر من سر کنکور آدم وقت ابتکار زدن نداره داشته باشه هم جرات ابتکار زدن نداره و هی فکر میکنه یه جا رو اشتباه رفته
  • ی سوال

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    748 بازدیدها
    mehdi_zanganeM
    @salehe آها .من فکر کردم دانش آموز نیستید.خب اینطوری رواله .تا جایی که زمان قابل استفاده دارید استفاده کنید ازش:)
  • روش برنامه ریزی برای یک دانشجو

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    293 بازدیدها
    mehdi_zanganeM
    @ساحل سلام.دانشگاه رو باید تعطیل کنید دیگه و تمرکزتون رو بذارید رو کنکور .ببینید برای شروع ازالان باید ساعت مطالعه ی بالایی داشته باشید.با روزی چند ساعتی شروع کنید و برسید به حدود 10 ساعت در روز.تمرکزتون روی شیمی و زیست باشه و اول از همه از کتاب درسی شروع کنید و جاهایی که متوجه نشدید رو فیلمش رو از اینجا دانلود کنید و ببینید.برا تست هم تمرکزتون روی تستای کنکور باشه
  • وعده ما....پایه ای بسم الله..

128
    12 رای ها
    128 دیدگاه‌ها
    8k بازدیدها
    gdfjnbkljs6556G
    @delibal در وعده ما....پایه ای بسم الله.. گفته است: آنادان دوز سوت امن.....سن کیمی اوغلان یاشاسین سلام عرض شد...اما این بار فرق دارد.. کاری به تراز سابق و اینکه بعضی ها میگن تراز مهم نیست و...نداریم...(تراز در حکم ضربان قلب ماست..باهاش شوخی نداریم) میخوایم اینجا باهاتون قرار بزاریم (بله با شمایی که اینو میخونید.)ما از امروز استارت کار جدیدمونو زدیم....روز مبارزه هم 15 بهمن هستش...تا حالا که تراز اختصاصی هایمان بالای 6500 و عمومی ها بالای 6000 نشده...اما گفتیم تا حالا...از حالا دیگه ما این ترازو داریم....جمعه ازمونم میایم کارنامه مونو میزاریم...اینا هم چند از ده هایمان تو ازمون 15 بهمن... علت این که از ما استفاده میکنم اینه تنها نیستم(من و ...) ریاضی پیش 4الی 6 ازده ریاضی پایه 4 الی 6ازده زیست پیش 5 الی 7ازده زیست پایه 4 الی 6ازده فیزیک پیش 8 الی 10از ده فیزیک پایه 3 الی 5از ده شیمی پیش 8 الی 10 از ده شیمی پایه 4 الی 6 از ده اگر پایه ای بسم الله بیا جلو ما از رقیب تازه نفس نمیترسیم... اگه هم شک داری .بشین و تماشا کن.. هر چی هم راجع به ما فکر میکنی هم فراموش کن و فقط اینو تو ذهنتون فرو کنید که ما تراز اختصاصی هامون بالای 7000 و عموم ها هم بالای 6000 داریم... من اول که این پیاما رو خوندم فکر کردم شما میتونید و حتی کم مونده بود باور کنم که شما تونسته اید و وقتی پیاما رو از اولین تا اخرین خوندم دیدم که اخرش عکس گذاشتید من باختم!!! ولی چرا تو گفته هاتون اینقدر تناقض بود؟؟؟اولش کجا؟؟آخرش کجا؟؟؟حداقل سعی کنید علتش رو پیدا کنید.اون شور و هیجانتون با اخرین عکسی که گذاشتید اصلا همخوانی نداره!!!
  • جدول تناوبی موفقیت

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    496 بازدیدها
    D
    [image: ucpn_img_20161209_173351.jpg]
  • معرفی رشته توسط گروه آموزشی آلاء | مشاوره

منتقل شده
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    م
    سلام لطفا رشته حقوق و اقتصاد رو هم معرفی کنید. ممنون
  • لفن کمکم کنین

لطفن کمکم کنین
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    517 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @m.jafari9877 در لفن کمکم کنین گفته است: @alikian ما نمیتونیم برنامه ای به شما بدیم! ولی پیشنهاد چرا. به نظر من ویدئوی درس هایی که ضعف دارید رو دانلود کنید و هیچ درسی رو که قوی هستید دانلود نکنید چون دیدن فیلم مثل کلاس رفتن هست و دقیقا همون وقت رو از شما میگیره پس وقتی توی یه درسی قوی هستید تست بزنید به جای فیلم دیدن تنوع اساتید هم زیاد هست و یادتون نره از فیلم های سال قبل هم میشه استفاده کرد و عالی هستن خودتون یکی دو جلسه از هر استاد رو ببینید و انتخاب کنید (همشون عالی هستن و خسته نباشید میگم به همشون) منم همینو خواستم بگم =)) موفق باشید:)
  • تجربه

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    236 بازدیدها
    narjes96N
    سلام دوستا ن اگه امکانش هست کمک کنین میخواستم بگم اگه از فیلما استفاده میکنین و واقعا نتیجه میگیرین و درصد خوبی میگیرین بگین که از کدوم استاد و کدوم کتاب اسفاده میکنین و همچنین شیوه مطالعتون. سپاس فراوان
  • راهکار ها و روش های شما برای استفاده از تدریس ها.

15
    6 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    sahbaS
    @javadm328 در راهکار ها و روش های شما برای استفاده از تدریس ها. گفته است: عجب ممنونم
  • لیسانس کامپیوترم میخوام کنکور تجربی بدم نیاز به برنامه دارم.

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    B
    ممنون بابت راهنمایی
  • برنامه ریزی

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    954 بازدیدها
    narjes96N
    @intllignt هرروز باید همه درسارو بخونم؟
  • منبع آموزشی مناسب هندسه پایه

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    S
    سلام. شما منبع خوب برای هندسه پایه چی میشناسین که 0 تا 100 هندسه پایه باشه.با فیلم های آلاء که فقط کلاس کنکور استاد کبرایی کامله ولی من نمیتونم ازش استفاده کنم.میکرو هندسه 1 و 2 و 3 رو جداگونه دارم.آیا کاملن ؟ پیشنهاد شما چیه ؟
  • سنجش

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    401 بازدیدها
    narjes96N
    سلام بچه ها اگه کسی توی ازمونای سنجش پیش تجربی شرکت میکنه و درصداش خوبه ممنون میشم تا امشب اطلاع بده تا ازش کمک بگیرم.فقط تا امشب
  • دوستان نظر بدید

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    839 بازدیدها
    VezraV
    عربی و زباااااان گاااااااااااااااااااااااااااااج نقره ای.... عربی (کامل گاج نقره ای)