Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.6k موضوع ها 182.5k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

205 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    Am_0_o_irA
    سلام بنده میخوام از آذر شروع کنم به نظر شما کدام دوره میتونه به بنده بیشترین کمک رو بکنه که دروس رو به نحو احسن جمع‌بندی کنم..؟ و کسی برنامه خاصی نداره.؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k موضوع ها
    80k دیدگاه‌ها
    AquaA
    [image: 1739826687405-1000007654.jpg] از فردا شب واسه سیستم هم میدم چقد استفاده کردم
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k موضوع ها
    20k دیدگاه‌ها
    عرفان 3ع
    استادکازرانیان بهتر یا استاد یاری؟ من احساس. میکنم آقای کازرانیان بیشتر نکات حل سریع میگه نسبت به آقای یاری
  • بعد از 7سال دوری از درس

19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @zahra.h عربی رو حتما از استاد ناصح زاده ببینین ..
  • عجیبه ... :/

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    501 بازدیدها
    M
    هیچی معلوم نیست اینا شب میخوابن صبح پامیشن یه قانون جدید تصویب میکنن. البته سه شنبه رو تعطیل نمیکنن بخوان کنکور جدید بزارن؟:|احتیاط حکم میکنه که فرد خوب بخونه تا اگر هم کنکور جدید نذاشتن به دردسر نیفته.
  • مشاوره - راه های موفق شدن - قدم اول

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    258 بازدیدها
    M
    مشاوره - راه های موفق شدن - قدم اول #ریاضی #تجربی #انسانی بهترین هدف برای داوطلبین کنکور چیه ؟ بهترین هدف برای دانش آموزان نهایی چیه ؟ چه هدفی داشته باشم و چه نداشته باشم ؟ #مشاوره محمدعلی امینی راد، مشاور آلاء دانلود از لینک زیر http://dl1.sanatisharif.ir/media/audio/moshaver/95-96/amini/alaa_amini_95_96_013_SanatiSharif.mp3 @alaa_sanatisharif
  • بالا بردن درصد زیست

31
    4 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    DrmehdiD
    @sahba در بالا بردن درصد زیست گفته است: @Drmehdi سلام ببخشید حدود درصدا و رتبه شونو میشه بفرمایید؟ممنونم
  • حذف موردی مباحث و تمرین بیشتر روی قسمت های خاص

20
    5 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    AmirbernosiA
    خلاصه میتونم بهتون بگم براحتی میتونین بدون حذف بحثی تو درسای اختصاصی میانگین 50 بگیرین!و این خیلی عالیه
  • برنامه ریزی برای فیلمها

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    ARTHURA
    @bahare در برنامه ریزی برای فیلمها گفته است: @M.an ممنونم ممكنه لينكشو بذارين هرچي ميگردم تو سايت پيداش نميكنم سلام. http://forum.alaatv.com/category/86/مشاوره-رسمی-آلاء
  • سوال درباره ژنتیک کنکور/لطفا راهنمایی کنید

21
    2 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    ProfessorP
    @sahba در سوال درباره ژنتیک کنکور/لطفا راهنمایی کنید گفته است: @پروفسور ممنونم خواهش میکنم .
  • سلامممم...باانگیزه ها کجایین؟؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    332 بازدیدها
    sahar00S
    @ترنم فقط زیستو شیمی رو خوب بلدم ولی بقیه کتابا صفرم
  • فایل صوتی رایگان، تکنیک های ایجاد انگیزش در دانش آموزان

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    471 بازدیدها
    sky daughterS
    حسن گلی انسان شناس و مشاور تحصیلی براستی چه چیزی باعث تولید انگیزه در ما میشود؟ انگیزه یک احساس و یک حالت روحی روانی درونی است که مارا برای انجام کارها ترغیب میکند،در واقع دانش آموز با انگیزه به دانش آموزی میگوییم که بدون اینکه کسی بگوید برو درست را بخوان! یا بدون اینکه کسی پیگیرش باشد به صورت عالی مطالعه کند، آیا بعضی اوقات شده که دیگر احساس انرژی ای برای درس خواندن و خوب مطالعه کردن نداشته باشید؟ شاید دنبال مسکن های چند ساعته مثل کلیپ های انگیزشی و حرف زدن با دیگران رفته باشید، اما امروز میخواهیم مهم ترین قانون برای ایجاد انگیزه را با هم بررسی کنیم، قانونی که مسلم ترین قانون و مهم ترین قانون برای ایجاد انگیزه میباشد، اگر این قانون مهم روان شناسی را به کار بگیرید دیگر نیازی به این ندارید که از جاهای جانبی کسب انگیزه بکنید، من با مطالعه ده ها کتاب در زمینه روان شناسی و تعامل با ده ها هزار دانش آموز این قانون را مهم ترین قانون ایجاد انگیزه یافتم و میخواهم امروز در این فایل صوتی این قانون را برای شما دانش آموزان عزیزم شرح بدهم: http://bayanbox.ir/download/6497837824522423573/www.hasangoli.comایجاد-انگیزش.mp3 منبع: Www.Nomre.Blog.Ir
  • شانس قبولی در دانشگاه های تهران برای غیر بومی ها

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    847 بازدیدها
    A
    @Phenomenon ببخشید من فکر کردم مخاطبتون اون دوستمون بود. در مورد شریف هم باید بگم شریف دیگه خیلی خطریه واقعا رتبه ی پایین میخواد واسه ای تی باید زیر 100بشی.اما دانشگاه تهران زیر 300-400 و امیر کبیر زیر 900.کلا زیر 1000 واسه تهران. بجز اون من همیشه ارزو داشتم دانشجوی دانشگاه تهران باشم .جو شریف یکم فرق داره که همین تفاوت باعث شد به دانشگاه تهران علاقه داشتم و در درجه ی دوم سایز دانشگاه های تهران
  • آزمون

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    468 بازدیدها
    A1iFZA
    ممنون از همگی
  • کتاب درسی

منتقل شده
    45
    13 رای ها
    45 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    zahra1303Z
    %(#ff00aa)[جزوه فصل 1 پیش پروتئین سازی] تنظیم بیان ژن - (فردین جوادی) رونویسی - (فردین جوادی) پروتئین سازی - (محمد بصیری) انواع RNA و مراحل رونویسی - ( محمد حسن رفیعی) جمع بندی درختی پروتئین سازی - (دبیران پرمخاطب)
  • خوندن برای آزمون

2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    484 بازدیدها
    zahra1303Z
    @reza.satea سلام یکی از دوستان ی تاپیک جامع در این مورد زدن ..سوالتون رو اینجا مطرح کنین http://forum.alaatv.com/topic/2435/پست-جامع-نحوه-ی-مطالعه-ی-دروس-کتاب-فیلم-تست-و-برای-آزمون-های-آزمایشی-افزایش-تراز-و-کاهش-رتبه/14
  • مشاوره درسی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    326 بازدیدها
    mostafajahaniM
    پاسخ: مشاوره کنکور 96 سلام ببخشید میخاستم بدونم آلا مشاوره درسی هم داره؟؟؟؟؟؟؟ اگه داره لطفا لینک بدین ممنون
  • سوال عربی(معرفه و نکره)

23
    2 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    F
    @amirkhan11 خواهش میکنم،اگه میشه به این تایپک سر بزنید http://forum.alaatv.com/topic/2423/برنامه-ریزی-برای-فیلمها
  • تقویت روحیه

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    533 بازدیدها
    فااطمهف
    @alilashgari2016 در تقویت روحیه گفته است: سلام من الان چند روزه که روحیه ما از دست دادم چیکار کنم حوصله ی درسا ندارم سلام بنظرمن برای اینکه تقویت بشه روحیتون به اندازه یک روز ازدرساها وهرچی که به درس برمیگرده دورباشین بعضی وقت ها جداشدن ازچیزی مثل درس کمک میکنه !حالا این دوربودن به این معنی نیست که بدنتون وذهنتون عادت کنه وازدرس فاصله بگیربد نه یک روز به هیچ موضوع درسی فکر نکنید وبرید تفریح بادوستاتون برین بیرون -مسافرت یه روزه -سینما و....اصلا هرچیزی که حالتونوخوب میکنه وفردای اون روز باانگیزه درستونوبخونید اینکه فکر کنید بی حوصله این وبااین ذهنیت بخواین درس بخونید ازار دهنده است وواقعا حالتون خوب که نمیشه هیچ بی حوصله ترهم میشین -ورزش کردن هم قبل ازدرس خوندن عالیه حاله ادموخوب میکنه وسحرخیزبودن که یکی ازبهترین روشهاست برای یادگیری سپری کردن یه روز خوب وباانگیزه . امیدوارم بهتون کمکی کرده باشم موفق باشید .
  • تغییر رشته

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    577 بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @امیری-کیا بعله دوستمون کاملن درست گفتن...این قانون رو خودش سازمان سنجش تصویب کرده و هرکس فقط یک بار میتونه از دانشگاه های دولتی به طور رایگان استفاده کنه... رتبه یک کنکور تجربی امسال هم سره همین موضوع قبلن گرفتن لیسانس انصراف داد دیگ ! وگرنه یه سال بیشتر نمونده بود که لیسانس رو بگیره !
  • چطور میتونم از مشاوره و برنامه ریزی مشاورین آلا استفاده کنم؟

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    D
    @فااطمه در چطور میتونم از مشاوره و برنامه ریزی مشاورین آلا استفاده کنم؟ گفته است: @mahsa_k در چطور میتونم از مشاوره و برنامه ریزی مشاورین آلا استفاده کنم؟ گفته است: سلام. اگه بخوام کتاب درسی تکی بگیرم کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟ سلام باید برید اموزش وپرورش شهرتون سفارش بدین براتون بیارین وگرنه هیچ کتاب فروشی دیگه نداره . ممنون عزیزم
  • برا سوم ریاضی چه کتابی خوبه؟

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @mohammad.t دوستان...توی میدان انقلاب تهران..یه راسته مغازه و پاساژ وجود داره..که کارشون خرید و فروش کتاب های دسته دوم و کنکوریه... کتاب هارو میفروشن...قیمتش هم خوبه...من یه موج ازمون رو که روش نوشته بود 38 تومن..خریدم 19 تومن...چاپ 94... خیلیم راحت میشه پیدا کرد..مغازه هاشم زیاده...تازه..یه پاساژ داره...یه خروار کتاب ریخته بیرون..هرکتاب رو میفروشه 4 تومن
  • معرفی کتاب آموزش و تست زیست پیش دانشگاهی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    439 بازدیدها
    amirkhan11A
    ممنون از پاسخ شما دوستان