Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.4k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    دوپامیند
    @fardislost قابلی نداشت :) منتظر تاپیک قبولیت هستیم🌝
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • انگیزه

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M
    @Asma.h77 ببین باید به هدفت فکر کنی.2 حالت برا خودت در نظر بگیر:1_رسیدن به هدفت و جایگاه قشنگ. 2_نرسیدن به هدفت و فرجام نامعلوم. اگه هدف داشته باشی و براش بجنگی خسته نمی شی.انگیزه هم داری.مثلا بگو من دانشگاه تهرانو می خوامو تلاش کن.
  • نظر شما در مورد برنامه درسی روزانه من

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    W.WhiteW
    @Dr.Saraaa در نظر شما در مورد برنامه درسی روزانه من گفته است: @DR.PeRshIA در نظر شما در مورد برنامه درسی روزانه من گفته است: حرفای دوستان درسته اما ی نکته دیگم باید بهش دقت کنی که به نظر من بهتر اینه که شما دورنمای هفتتو مشخص کنی مثلا زیست تا فصل 5 شیمی 2 فصل ریاضی 1 فصل همینجووری همه درسا رو مشخص کنی خب بعد جمعه اخر شب بیایی برنامه کارای فرداتو نسبت به دورنمایی که داری مشخص کنی ینی اخر هرشب برای فرداش حالا ی مثال شما 3 فصل زیست مثلا مشخص کردی بخونی پس هر روز باید تو برنامت باشه شمی 2 فصله میایی شنبه میزاری تو برنامه اما شنبه ک خواستی بنویسی برنامتو برای یک شنبه شمی رو نمیزاری حالا دینی مثلا 5 درسه باز بلدی یک روز در میون خودت مشخص میکنی خلاصه اینجوری باشه ک هر شب برنامه فرداتو با توجه به دورنمایی ک داری مینویسی برای فرداش بعد هرکدوم انجام دادی تیکشو میزنی اینجوری که شما کل هفته رو مشخص کردی شاید شنبه حال نداشتی ریاضی نتونستی بخونی دیگه کلا برنامت بهم ریخته میشه و بش عمل کنی :no_mouth: این دیگه خیلی سخته:satisfied:
  • سلام

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    S
    سلام بچه ها ...من فارغ التحصیلم ب نظرتون توی ماهه دی مثل دانش اموزا پیش یکو ببندم با طبق برنامه خودم برم ؟؟؟؟
  • چجوری شعر حفظیو حفظ کنیم؟ و چند سوال و راهنمایی برا ادبیات

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    واسه امتحان نهایی درمورد اثار اینا شما لازم ندارید به اخر کتاب خیلی برید همون مقدمه درسا رو کامل بلد باشید(اثارشون ویژگی اثارشون اینجور چیزا)چند سری سوالات نهایی رو ببینید متوجه میشید و اگر دقت کنید اخر بعضی دروسم نوشته مثلا نیوسنده فلانی اینارو برید اخر کتاب بخونید بازم اخر کتاب خیلی چیزای سخای نیستن همون معروف هارو بخونید درمورد شعر حفظی هم الان ک خیلی زوده برای حفظ کردنش برای ترم دوم بعد از عید شروع کنید خوندن هر شب ده دقیقه بخونید هر دفعه دو سه بیت حفظ کنید فرد اشبش باز دو سه بیت دیگه اضافه کنید بهش
  • عربی امتحان نهایی

24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    M
    @m_azad20 در عربی امتحان نهایی گفته است: @mohammadhassan ماشاالله زیست و شیمی رو عالیم یعنی از رو 15 نمره میگیرم( سوالات نهایی تا فصل 5 زیست) بدون اینکه شب امتحان جمع بندی کنم هر روز یه وقتی رو به عربی اختصاص بدید. توی امتحانات هم اون درس هایی رو که مهارت زیادی دارید هم یه وقتی ازش رو به عربی اختصاص بدید. البته به امتحانات دیگه لطمه نزنه
  • کاسبی 40-50 درصد زمین شناسی

5
    4 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Marjan 77M
    خیلی ممنون اما استاد دیر جواب میده گفتم اینجا بپرسم که جواب بگیرم@sohrab اگه ضبط بشه منتظر بمونم... اما اقا سهراب جواب ندادن،شاید خیلی مشغول هستن نمیتونن جواب بدن،خدا خیرشون بده،اجرشون با امام مهدی
  • برنامه ریزی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    477 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    بستگی داره روزی چندساعت و چند درس مطالعه میکنی من خودم اول سال تا یکی دوهفته پیش اینجوری میخحوندم ک 6 ساعت اختصاصی دوساعت عمومی که روزی دوتا درسو انتخاب میکردم مثلا دینی و ادبیات فردا عربی وزبان اما الان دوهفته ای هستش که اختصاصیامو میخونم بعد عمومیامو مبحثی کردم ینی ربع ساعت لغات ربع ساعت اثار ی روز درمیون ارایه و قرایت دینی ربع ی روز ایات ی روز متن درس و همینجوری 15 دقیقه تایم جا کردمو میخونم اینو ببین خودت با کدوم روشا حال میکنی
  • مشاوره - کسانی که تازه می خوان شروع کنند

2
    4 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    559 بازدیدها
    xaniarX
    ممنون از آقای امینی راد عزیز استاد بزرگوار ، ولی از نگاه من شروع از پیش 1 برای جمع بندی تا پایان دی ماه بدون خوندن پایه اونم برای یک دانش آموز صفر فاجعه باشه و خیلی دلسرد بشه ، مثلا داوطلبی که تا حالا معادله نویسی از شیمی 2 فصل 3 و شیمی3 فصل1 یاد نگرفته چجوری میخواد مسائل سنتیک رو حل کنه؟ یا مثلا برای زیست شناسی دانش آموزی که تا حالا زیست پایه ر و کار نکرده قطعا در زیست پیش نمیتونه نکات رو ترکیب کنه و در سوالات ترکیبی میمونه ، پس از دید من شروع از پیش 1 مناسب نیست ، با نهایت احترام به نظر استاد
  • مشاوره - راه های موفق شدن - قدم دوم

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    414 بازدیدها
    M
    مشاوره - راه های موفق شدن - قدم دوم:star2: :small_blue_diamond:#ریاضی :small_blue_diamond:#تجربی :small_blue_diamond:#انسانی #مشاوره :bust_in_silhouette: محمدعلی امینی راد، مشاور آلاء :large_orange_diamond::small_blue_diamond::small_orange_diamond:دانلود از لینک زیر :point_down::small_orange_diamond::small_blue_diamond::large_orange_diamond: http://dl1.sanatisharif.ir/media/audio/moshaver/95-96/amini/alaa_amini_95_96_014_SanatiSharif.mp3 @alaa_sanatisharif
  • پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!!

منتقل شده حل نشده
    127
    14 رای ها
    127 دیدگاه‌ها
    18k بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    @avayekhak در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است: دوستان اگه کسی میتونه تجربیاتشو بگه ! شاید خیلی وقتا دوستت ی روشی درس بخونه و نتیجه نگیره اما شما بخونی نتیجه بگیری به نظر من خودتون روشای مختف روی توی درس خوندن امتحان کنید ببینید با کدوم روش نتیجه میگیرید البته الان خیلی وقت این نیست که بخواییم تغییر روش درسی بدیم اما به صورت کلی میگم زیست تسلط اصلیتون روی متن کتاب باشه بعد نکات اضافه شیمی متن کتاب مسلط باشید دیدی ک تستای عبارتی شیمی سختن+تمرین کردن روی محاسبات فیزیک و ریاضی ی مرور کوتاه و تسلط اصلی روی تستای کنکور و تمرین دینی ایات+متن خیلیا میگن سوالای متن کمه اما بدونید سوالای متن و ایات ترکیبی زیاد میاد ادبیات مبحثی بخونید زبان تسلط اول روی لغات+لغات خارج کتاب+یک شب درمیون درک مطلبو کلوزم کار کنید عربی هم که دیگه باید تست بزنید چیزی نداره
  • قهوه یا هایپ قبل آزمون

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    @Mobin-Khalili :confused:
  • ✯کلید های کوچک برای قفل های بزرگ✯

11
    7 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    AmirbernosiA
    %(#00ff37)[خدا فقط بهترین ها را برایت میخواهد!مسیر پیش رویت ممکن است ساده،روان یا کوتاه نباشد!اما تو را به همان جایی میبرد که باید بروی و در هر قدم خداوند همدم همیشگی توست!]
  • شرایط ترمیم دروس امتحان نهایی برای دبیرستانی‌ها

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    504 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    الان دیگهه ببخشید ی خنگ میخاد ک بره ترمیم معدل کنه
  • سال بعد🙅الگوی خیلیها میشم.

19
    8 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    ا
    سلاااام 😋 خانواده👪 یعنی دستای پینه بسته پدر یعنی صورت چروکیده مادر خانواده یعنی دختری👧 ازجنس اراده برای جبران تمام زحمتاشون👪 خدایا خودت میدونی چقدر اذیت شدم کمکم کن تا افکارمو راجبه خودم و توانایی هام مثبت کنم و زندگیمو سمت آرزوهام هدایت کنم🙏 دوستان چون نتم ضعیفه این کانال رو ساختم تا اونجا گزارش بزارم اگه دوست داشتین تشریف بیارین😊 [خاطرات دختری از جنس اراده تا کنکور 96] ( https://telegram.me/dokhtari_az_jense_Erad
  • آمادگی برای کنکور از همین حال

3
    4 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    624 بازدیدها
    فااطمهف
    @javid-speidnameh در آمادگی برای کنکور از همین حال گفته است: سلااااام.ببخشیدسوم دبیرستان باید برای کنکورخواند؟؟یا برای امتحان نهایی؟؟منی که سال سوم ریاضی هستم،ومیخوام کنکورتجربی بدم کدام کار رو بای بکنم؟؟؟ممنون سلام سوم دبیرستان فقط نهایی برای معدل 20 وگرفتن 25 درصد کنکور ولی یادتون باشه تست هم درکنار خوندنتون بزنید تا با تست زدن اخت بشین. ان شاالله که موفق باشید
  • برنامه مطالعاتی برای رشته های ریاضی و تجربی و انسانی

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    572 بازدیدها
    M
    سلام دوستان، امیدوارم حالتون خوب باشه. من یه جدول برنامه ریزی رو پیدا کردم برای رشته های ریاضی، تجربی و انسانی البته فقط برای سال چهارم. ولی بدی این برنامه اینه که واسه سال تحصیلی قبل هست و تاریخش با تاریخ امسال همخوانی نداره و ضرایب دروس درش نوشته شده. من این ها رو قرار میدم شما میتونید خودتون تغییراتی در اون ها ایجاد کنید و برنامه هفته تون رو توی اون وارد کنید. رشته انسانی رشته تجربی رشته ریاضی
  • مشاوره - مدیریت روانی در جلسه ی کنکور

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    222 بازدیدها
    M
    مشاوره - مدیریت روانی در جلسه ی کنکور:star2: :small_blue_diamond:#ریاضی :small_blue_diamond:#تجربی :small_blue_diamond:#انسانی :white_check_mark: استرس کنکورهای آزمایشی :white_check_mark: اگر استرس اذیتتون می کنه حتما گوش کنید #مشاوره :bust_in_silhouette: محمد علي اميني راد، مشاور آلاء :large_orange_diamond::small_blue_diamond::small_orange_diamond:دانلود از لینک زیر :point_down::small_orange_diamond::small_blue_diamond::large_orange_diamond: http://dl1.sanatisharif.ir/media/audio/moshaver/95-96/amini/alaa_amini_95_96_005_SanatiSharif.mp3 :id: @alaa_sanatisharif
  • مشاوره - پاسخ به سوالات در انجمن

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    225 بازدیدها
    M
    مشاوره - پاسخ به سوالات در انجمن:star2: :small_blue_diamond:#ریاضی :small_blue_diamond:#تجربی :small_blue_diamond:#انسانی :white_check_mark: اگر فقط تست سخت حل کنیم ( دانش آموز قوی ) یا فقط تست ضعیف ( دانش آموز ضعیف ) حل کنیم چه مشکلی داره؟ :white_check_mark: سوال در مورد تغذیه و شرایط شرکت در جلسه آزمون و کارهایی که باید انجام بدید. :white_check_mark: ما تو آزمون ها استرس زیاد داریم چی کار کنیم ؟ #مشاوره :bust_in_silhouette: محمدعلی امینی راد، مشاور آلاء :large_orange_diamond::small_blue_diamond::small_orange_diamond:دانلود از لینک زیر :point_down::small_orange_diamond::small_blue_diamond::large_orange_diamond: http://dl1.sanatisharif.ir/media/audio/moshaver/95-96/amini/alaa_amini_95_96_006_SanatiSharif.mp3 :id: @alaa_sanatisharif
  • مشاوره - صحبت با اولیای عزیز

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    210 بازدیدها
    M
    مشاوره - صحبت با اولیای عزیز:star2: :small_blue_diamond:#ریاضی :small_blue_diamond:#تجربی :small_blue_diamond:#انسانی :white_check_mark: لطفا بچه ها رو با کسی مقایسه نکنید! :white_check_mark: اگر بچه ها درس نمی خونند چی کار کنید! :see_no_evil: تو یه سری مواقع حق با بچه هاست!:see_no_evil: #مشاوره :bust_in_silhouette: محمدعلی امینی راد، مشاور آلاء :large_orange_diamond::small_blue_diamond::small_orange_diamond:دانلود از لینک زیر :point_down::small_orange_diamond::small_blue_diamond::large_orange_diamond: http://dl1.sanatisharif.ir/media/audio/moshaver/95-96/amini/alaa_amini_95_96_007_SanatiSharif.mp3 :id: @alaa_sanatisharif
  • مشاوره - استرس و اشتباه محاسباتی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    301 بازدیدها
    M
    مشاوره - استرس و اشتباه محاسباتی:star2: :white_check_mark: کسانی که استرس و نگرانی کنکور رو دارند! :white_check_mark: کسانی که تو آزمون اشتباه محاسباتی دارند. این فایل رو گوش کنند. #مشاوره :bust_in_silhouette: محمدعلی امینی راد، مشاور آلاء :large_orange_diamond::small_blue_diamond::small_orange_diamond:دانلود از لینک زیر :point_down::small_orange_diamond::small_blue_diamond::large_orange_diamond: http://dl1.sanatisharif.ir/media/audio/moshaver/95-96/amini/alaa_amini_95_96_008_SanatiSharif.mp3 :id: @alaa_sanatisharif