Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    Narges_N
    @ee78395f9700a3 اتفاقا با هادیانفرد ارتباط نگرفتم:)
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • مشاوره درسی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    336 بازدیدها
    mostafajahaniM
    پاسخ: مشاوره کنکور 96 سلام ببخشید میخاستم بدونم آلا مشاوره درسی هم داره؟؟؟؟؟؟؟ اگه داره لطفا لینک بدین ممنون
  • سوال عربی(معرفه و نکره)

23
    2 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    F
    @amirkhan11 خواهش میکنم،اگه میشه به این تایپک سر بزنید http://forum.alaatv.com/topic/2423/برنامه-ریزی-برای-فیلمها
  • تقویت روحیه

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    611 بازدیدها
    فااطمهف
    @alilashgari2016 در تقویت روحیه گفته است: سلام من الان چند روزه که روحیه ما از دست دادم چیکار کنم حوصله ی درسا ندارم:baby_chick: سلام بنظرمن برای اینکه تقویت بشه روحیتون به اندازه یک روز ازدرساها وهرچی که به درس برمیگرده دورباشین بعضی وقت ها جداشدن ازچیزی مثل درس کمک میکنه !حالا این دوربودن به این معنی نیست که بدنتون وذهنتون عادت کنه وازدرس فاصله بگیربد نه یک روز به هیچ موضوع درسی فکر نکنید وبرید تفریح بادوستاتون برین بیرون -مسافرت یه روزه -سینما و....اصلا هرچیزی که حالتونوخوب میکنه وفردای اون روز باانگیزه درستونوبخونید اینکه فکر کنید بی حوصله این وبااین ذهنیت بخواین درس بخونید ازار دهنده است وواقعا حالتون خوب که نمیشه هیچ بی حوصله ترهم میشین -ورزش کردن هم قبل ازدرس خوندن عالیه حاله ادموخوب میکنه وسحرخیزبودن که یکی ازبهترین روشهاست برای یادگیری سپری کردن یه روز خوب وباانگیزه . امیدوارم بهتون کمکی کرده باشم موفق باشید .
  • تغییر رشته

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    610 بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @امیری-کیا بعله دوستمون کاملن درست گفتن...این قانون رو خودش سازمان سنجش تصویب کرده و هرکس فقط یک بار میتونه از دانشگاه های دولتی به طور رایگان استفاده کنه... رتبه یک کنکور تجربی امسال هم سره همین موضوع قبلن گرفتن لیسانس انصراف داد دیگ ! وگرنه یه سال بیشتر نمونده بود که لیسانس رو بگیره !
  • چطور میتونم از مشاوره و برنامه ریزی مشاورین آلا استفاده کنم؟

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    D
    @فااطمه در چطور میتونم از مشاوره و برنامه ریزی مشاورین آلا استفاده کنم؟ گفته است: @mahsa_k در چطور میتونم از مشاوره و برنامه ریزی مشاورین آلا استفاده کنم؟ گفته است: سلام. اگه بخوام کتاب درسی تکی بگیرم کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟ :cry: سلام باید برید اموزش وپرورش شهرتون سفارش بدین براتون بیارین وگرنه هیچ کتاب فروشی دیگه نداره . ممنون عزیزم
  • برا سوم ریاضی چه کتابی خوبه؟

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @mohammad.t دوستان...توی میدان انقلاب تهران..یه راسته مغازه و پاساژ وجود داره..که کارشون خرید و فروش کتاب های دسته دوم و کنکوریه... کتاب هارو میفروشن...قیمتش هم خوبه...من یه موج ازمون رو که روش نوشته بود 38 تومن..خریدم 19 تومن...چاپ 94... خیلیم راحت میشه پیدا کرد..مغازه هاشم زیاده...تازه..یه پاساژ داره...یه خروار کتاب ریخته بیرون..هرکتاب رو میفروشه 4 تومن:joy:
  • معرفی کتاب آموزش و تست زیست پیش دانشگاهی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    512 بازدیدها
    amirkhan11A
    ممنون از پاسخ شما دوستان
  • دهم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    224 بازدیدها
    A
    میخواستم لینک درسهای تدریسی کتابهای دهم را بهم بدین(فیزیک-ریاضی-ودرسهادیگر)
  • یه سوال مهم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    329 بازدیدها
    D
    البته که موفق میشه. همه چی به خودت بستگی داره
  • **سلام , لطفا یه مشاور بهم معرفی کنید :)**

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    mohamadrezaM
    @noob http://s8.picofile.com/file/8270153676/ss.JPG
  • مشاوره نحوه استفاده از وىديو هاى آموزشى آلاء

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    530 بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @دانش-آموزان-آلاء @Hooman سلام..من روشی که خودم باهاش پیش میرفتم رو خدمتتون عرض میکنم.. نگاه کنید.. :white_check_mark: تو گام اول شما باید برنامه ریزی کنید که در طی روز قرار چه مباحثی رو بخونید برای مثال شما در طی یک هفته قراره اینطوری مطالعه کنید http://uupload.ir/files/5mrr_1.png ** :white_check_mark: حالا چجوری تقسیم بندیه بین فیلم دیدن و تست زدن رو رعایت کنیم ؟ ببینید...من شنبه جلسه مطالعاتی فیزیک دارم : و قراره که مباحث سینماتیک رو بخونم..روال کار به اینصورت هستش که میام اول چند جلسه ی فیزیک رو بر فرض از استاد طلوعی نگاه میکنم..جزوشو مینویسم..و وقتی یک جلسه مطالعاتی فیزیک تموم شدش..جلسه بعد تستشو میزنم... حتی گاهن ممکنه که شما از یک جلسه بیشتر دارین فیلم تماشا میکنین..که این به دلیله طولانی بودن مبحثه... در کل اول باید یک مبحث رو از روی فیلما ببینید ، بعدش برید تستاشو بزنید... حالا ممکنه اون مبحث توی یه جلسه مطالعاتی فیزیک تموم بشه..یا توی چند جلسه...بعدش که تموم شدش فیلم دیدنمون:stuck_out_tongue_winking_eye: جزوه ای رو که خودتون نوشته بودین رو یه بار کامل میخونین بعدش تستاشو حل میکنین..و بدون خوندن درسنامه کتاب تست میرید به حل تستای نشرالگو پردازش میکنین ! بقیه درسا رو هم میتونید اینطوری پیش برید... خیالتون هم از تایم راحت باشه...مطمئن باشین اگه تلاش کنید و خودتون برای خودتو وقت تلف کنی ایجاد نکنید...تا خوده همه مباحث رو بستین !
  • تاریخ ثبت نام کنکور سراسری 96 ...15 و 16 تیر کنکور داریما !!!

منتقل شده
    1
    11 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    914 بازدیدها
    zahra1303Z
    [image: 1475657384367-upload-9f1bea5c-4457-4c38-9c34-65cf894c00e0-resized.png]
  • فایلهای مشاوره‌ای درسی و انگیزشی استاد افشار

24
    2 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    تنها...ت
    زنــگ همایــش دکتر افشار بررسی دلایل جذب فارغ التحصیلان دانشگاه ها به شرکت در کنکور مجدد چرا اغلب فارغ التحصیلان مجددا" کنکور رشته تجربی را انتخاب می کنند ؟ احتمال موفقیت در رشته های پزشکی/دندانپزشکی و داروسازی چقدر است ؟ با وجود اشتغال ، زندگی متاهلی و ... چگونه در کنکور موفق شویم ؟ ساز و کار شروع از صفر برای کنکوریهایی که سال ها با درس فاصله گرفته اند چگونه است ؟ چگونه بعد از چند سال فاصله از کنکور امسال موفق بشم ؟ http://s8.picofile.com/file/8267549484/کنکوری_های_با_سابقه.mp3.html
  • تاثیر معدل

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    783 بازدیدها
    E
    @reza77 مگه میشه!!!!!!/؟این که خیلی ناا حقیه
  • هماهنگ کردن برنامه مدرسه با برنامه آزمون

6
    4 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    850 بازدیدها
    A
    @ROOHIA در هماهنگ کردن برنامه مدرسه با برنامه آزمون گفته است: حسن گلی انسان شناس و مشاور تحصیلی هماهنگ کردن آنچه آزمون از شما امتحان میگیرد با آنچه در مدرسه از شما میخواهند معمولا کمی سخت به نظر میرسد،اما امروز در این فایل صوتی میخواهیم با یک نگرش جدید و خلاقانه برنامه مدرسه خود را کاملا با آزمون هماهنگ کنیم این کار در ابتدا سخت و دشوار به نظر میرسد اما اگر کمی از بیرون به آن نگاه کنیم متوجه میشویم چنان هم کار سختی نیست،امتحاناتی که معلم ها از شما میگیرند با امتحاناتی که آزمون از شما میگیرد هیچ منافاتی ندارد،کافیست این فایل صوتی را گوش داده و به مباحث آن عمل کنید تا هیچ اصطکاکی را بین مدرسه و آزمون نیابید،اگر چه در آن مباحث مهمی برای بهروزی شما در مدرسه نیز بررسی شده است. http://bayanbox.ir/download/3477659940971677377/هماهنگ-کردن-برنامه-آزمون-با-مدرسه-استاد-گلیwww.hasangoli.com.mp3 منبع: Www.Nomre.Blog.Ir @دانش-آموزان-آلاء طبق مصوبه بند سه قانون حماین از عدم تبلیغ قانون اساسی در صفحه صد و نود و هفت شما نباید این کاررا بکنید طبق لایحه ی تصویب شده در مجلس در تاریخ 93/3/11 و در بند پنم صفحه اول شما می باید نهایت تلاش را در تبلیغات مفید برای بهتر شدن وضعیت و کیفیت جامعه بکنید. انتخاب با خودتان است جدای از شوخی شما لطف کردید این را گذاشتید تا دوستان استفاده کنند و دستتان هم درد نکند
  • مشاوره آزمون هاى آزمايشى جامع

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    501 بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @Hoomillas سلام من خودم پیشنهادم اینه البته خودمم اینکارو میخام بکنم سه تای جامع قلمچی - سه تا جامع سنجش !!
  • مشاوره استفاده از تدريس زيست شناسي دکتر پوريا رحيمى

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    740 بازدیدها
    HoomanH
    @مهساااا 1.تشکر بابت راهنمايى ها 2.من دو جلسه از تدريس استاد نگاه کردم ، خيلى هم خوشم اومد ولى ازين نگران بودم که که نتونم ترکيبى ها رو جواب بدم، بعدش رفتم سراغ زيست گاج که سوالاش متوسطه ، ديدم که با دونستن فصل 7 نميشه تستارو زد بخاطر همينم هست که مشاوره خواستم از دانش اموزان ديگه
  • معرفی منابع کمک آموزشی برای امتحان نهایی

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    387 بازدیدها
    N
    با سلام و خسته نباشید. منابع کمک آموزشی برای سوم تجربی میخواستم بهم معرفی کنین و اینکه برای تست درس زیست چ کتابی پیشنهاد میکنید
  • پشت کنکوری های موفق کمک

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    Š
    @Roz مرسی
  • به کمکِ آلایی های قدیمی نیاز دارم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    681 بازدیدها