Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.6k موضوع ها 181.6k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

205 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    Am_0_o_irA

سلام بنده میخوام از آذر شروع کنم به نظر شما کدام دوره میتونه به بنده بیشترین کمک رو بکنه که دروس رو به نحو احسن جمع‌بندی کنم..؟ و کسی برنامه خاصی نداره.؟

• سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k موضوع ها
    80k دیدگاه‌ها
    HakoH

چقدر خوبه تونسم بر خواب غلبه کنم

• سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k موضوع ها
    20k دیدگاه‌ها
    2

سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم که جای خوب قبول شم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم برای سال دهم؟

• مشاوره کنکور 96

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    939 بازدیدها
    DrD

Sunny خیلی هم عالی ممنون لطف کردی . به نظرمن که عالیه اگه ادامه بدی

• یه پست بی ربط

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    860 بازدیدها
    DrD

A1iFZ نگفتم مغزت کوچیکه ونمیخواستم مسخره کنم فقط نظرمو گفتم بالاخره هرکی یه تاپیک میزنه ممکنه یه نفر یه نظر متفاوتی داشته باشه من معذرت میخوام اگه ناراحت شدی از حرفم دوست عزیز. موفق باشی

• ویژه انتخاب رشته

قفل شده است
    20
    3 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    _Mohammad_reza__

http://www6.sanjesh.org/download/rahnema95.pdf
    اهنماي عملي انتخاب رشته آزمون سراسري
    ساده سازي شركت در مراحل آزمون سراسري، از ثبت نام تا انتخاب رشته، يكي از اهداف سازمان سنجش است. با اين هدف در كنار دفترچه­ ها و اطلاعيه­ هاي رسمي، دفترچه­ هاي كاربردي و ويژه­ نامه­ هاي راهنما براي استفاده داوطلبان و خانواده ­ها تهيه شده است. راهنماي عملي انتخاب رشته يكي از اين نوع محصولات است. با استفاده از اين راهنماي عملي، هر داوطلب بدون كمك ديگران و به راحتي مي­تواند انتخاب رشتة خود را انجام دهد. در اين راهنما جنبه­ هاي كاربردي قوانين و مقررات انتخاب رشته، طوري توضيح داده شده است كه توجه به آنها مي­تواند احتمال قبولي در رشتة دلخواه را افزايش يابد.

• کدوم معلم دروس عمومی بهتره ؟

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    849 بازدیدها
    فااطمهف

سلام
    بنظر من
    معارف استادرنجبرزاده فوق العاده است
    عربی مهندس ناصح زاده
    زبان انگلیسی استادعزتی برای شروع وقوی شدن درزبان ودراخر کاراستادفراهانی برای تسلط بیشتر و۱۰۰زدن .
    موفق باشید

• چگونه زیست و شیمی را مطالعه کنم؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    882 بازدیدها
    1

@_Mr.Gentleman_ خیلی ممنون

• سوال درباره شرایط دانشگاه صنعت نفت

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    351 بازدیدها
    M

سلام و خسته نباشید
    آقا سهراب یه سوال خیلی مهم دارم من فوق دیپلم رشته فنی رو دارم یعنی الان مدرکم کاردانیه متولد 69 هستم . اگه خواسته باشم سال بعد کنکور ریاضی شرکت کنم میخوام بخونم انشالله واسه مهندسی نفت. آیا دو سالی که خوندم درسهاشو تطبیق میدن؟
    و سوال دیگه واسه صنعت نفت آیا شرایط خاصی داره یعنی مثلا معدلت بالای 15 باشه یا مثلا شرایط سنی؟
    تو رو خدا هرچه زودتر جوابم رو بدید که شروع کنم واسه درس خوندن.
    مرسی از سایت عالیتون

• صفرتاصدسوالات مشاوره ای

9
    12 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    م

moshaver سلام من سال سومی است که کنکور دادم واحد مانده نگهداشته بودم که امسال خرداد قبول شدمومعافیت تحصیلی تا حداکثر 98/11/3 دارم وتا یک سال پس از فارغ تحصیلی که من خرداد فارغ التصیل شدم حا لا من از دوره شبانه بخونم کنکور 96 می توانم شرکت کنم تاریخ تولد74/11/3 سال 92 دیپلم گرفته ام

• *مهم* مشاوره درباره پشت کنکور موندن و فیلم های آلا

24
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    9k بازدیدها
    M.anM

mohammad.cr7
    سلام
    این لینک رو ببینید
    http://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم

• نظرتون درباره روش خوندنم برای زیست دوم

قفل شده است حل شده
    11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    901 بازدیدها
    M

@_Mr.Gentleman_
    ابجی ها و داداشای عزیز ممنون از راهنماییاتون
    اقا سهراب تاپیک بسته شه
    sohrab

• سال چهارم غیرحضوری

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    600 بازدیدها
    AmirbernosiA

سلام برشما!این سوال توی این پاسخ خلاصه میشه که اگه معلماتون خوبن و شناخت کافی روشون دارین،برین مدرسه!در غیر این صورت غیر حضوری بردارین!و با دبیرای عالی آلا پیش بیاین!

• پشت کنکوریم .آزمون شرکت کنم یا نه ؟

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    602 بازدیدها
    M.anM

فک کنم دیدن این تاپیک بتونه کمکت کنه
    http://forum.alaatv.com/topic/1689/درخواست-از-دوستان-گزینه-دویی-رشته-تجربی-دوراهی-گزینه-دو-و-سنجش

• کسی درباره رشته بیوتکنولوژی اطلاعات داره

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    291 بازدیدها
    F

شنیدم مستقیم میتونیم دکترا بگیریم آیا درسته ؟ یا شایعه است؟

• تغیر رشته

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    494 بازدیدها
    S

@reza77 مرسی از راهنماییتون فیلمهای آلا که عالیه تو این چند روزی که با آلا اشنا شدم خیلی وضعیت درسیم و حتی روحیم بهتر شده ک نگرانیم کمتر شده بابت درس .امیدوارم که به هدفم برسم به یاری خدا موفق باشید

• من چند روزه شروع کردم به خوندن روزی 4 تا 6 ساعت مفید میخونم البته فقط زیست شناسی رو..

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    477 بازدیدها
    AmirbernosiA

سلام دوست عزیز!من امسال کنکور دادم و دارم برای کنکور 96 میخونم!منم پارسال همین اشتباهو کردم و تک درسی رفتم چلو!و یه سال عقب افتادم الکی!خواستم تچربمو بهت بگم که بدونی کارت اشتباهه!حتی اگه عاشق اون درس باشی که من خیلی زیستو دوس داشتم!ولی اشتباه بودش!در ضمن من j ندارم بهاطر همین چ مینویسم:)

• کدوم ازمون ازمایشی؟؟؟؟؟؟

منتقل شده
    3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    552 بازدیدها
    A

zeynab.khanoom
    سلام بستگی به سطحت داره دوست من پایش ضعیف بود میرفت گاج و تلاش هاش همگی نتیجه میداد و به عینه تو کارنامه میدید و انگیزه میگرفت برای آزمون بعدی و بیشتر میخوند و کم کم سری تو سرا پیدا کرد چون به نسبت بالا اومدن تو گاج راحتتره و اخرش موفق شد ودوستیم داشتم که میرفت قلمچی اونم موفق شد به اینا گیر نده

• بـــا هم بـــــرای کــــنکور 96

3
    6 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A

Mr-President سلام ،دستتون درد نکنه،واقعا و از صمیم دل دنبال یک چنین فضا و مالی برای خودم و کنکوریهای96بودم.آرزو داشتم که این فرصت حتما درآلا باشد،چرا که مقدستر و صمیمی تر از آلای مهربان جایی وجود دارد.آدمهای بزرگی که دلشان وسعت اقیانوسهارا یادمان میاورد،وزبان از بیان و قلم از ثبت این حال و احوال رویایی عاجز میباشد،آنقدر معنوی و روحانی که گویا اینجایی و ایندنیایی نیست و قوانین و مراحل و روندهای تولید آن،همگی،مثل نیات اساتید و بانیان و .....و در یک کلام آلایی هست و فارغ از دغدغه های مادی و ....دوستان ،بنده سالها پیش احتیاجات یک زندگی شرافتمند و حداقلهای آنرا از تلاشهای خودم وایمان و توکلم به خدای مهربان،از طریق کنکور بدست آوردم و با وجود عشقی که به درس و دانشگاه و به ویژه به رشته پزشکی داشتم و با وجود رتبه سه رقمی،ناچار به انتخاب بورسیه دبیری گشتم که علاقه دومم بعد از پزشکی بود.دلیل ناچاریم،یتیمی و حس مسیولیتی بود که از 3سالگی نسبت به برادر و خواهر کوچکتر از خودم و مادرتنها و بی یاورم بر شانه هایم احساس میکردم.ولی هیچکدام مانع از رنگ باختن آرزوی اصلی و عشق درونیم نبود وحالا در پی آن هستم که دیگربار،خواسته زندگی ام را ازطریق مقدس درس خواندن و کنکور سراسری بگیرم.بجز اینطریق و از راههای پولی،نه آن کیفیت مطلوب قابل کسب است و نه آن حس درونی کمال و موفقیت را در من ایجاد میکند.و حالا با عرض معذرت از گستاخی و اطاله کلام،دلیل اصلی ام را از این توضیحات اعلام میدارم.اول اینکه،تجربیاتی از بنده و امثال بنده که طعم شیرین ویا تلخ کنکور را چشیده ایم،میتواند راهگشا و چراغ راه زوایای تاریک و مبهم آمادگی برای کنکور باشد.دوم اینکه،اگر با مقایسه ریاضی و عددی بین جوانب و ابعاد فیزیکی و مادی در مقابل جنبه های غیرمادی و معنوی-روحانی قضیه بغرنج و پیچیده کنکور،شاید بیان درصد 15به عوامل جسمی و IQو ژنتیک و استعدادهای مغزی وامکانات تغذیه ای و .....ماکزیمم عددی باشد که بتوان درنظر گرفت.عمده کارها و شرایط و مسایل،که میتواند تعیین کننده باشد،به اعتبار تجربه شخصی و مشاهدات عینی ام از هم دوره ایها و نیز شاگردهای خودم در بیشتر از بیست سال تدریس در دبیرستانهای مختلف در تهران و شهرستانها و توابع و روستاها و حتی دانش آموزان عشایر کوچرو،اهمیت ماههای نزدیک به کنکور(از9ماه تا روز کنکور)برای هردو قسمت طیف وسیع دانش آموزان،درس خوان و منظم و آماده در مقابل درس نخوان و بی نظم و نا آماده میباشد که در طول مصاحبتهای دوران آمادگی برای کنکورمان به تدریج و در موقیت مقتضی خودش،آنهارا عرض خواهم کرد.و وظیفه هرکدام از ماست که فراز و نشیبهای این دوران طلایی را مواظب روحیه و انرژیمان باشیم.شب امتحان همگی شاهد موفقیت خارقالعاده خود و همکلاسیهای مان بوده ایم که در یکشب از صفر به صد میرسیدیم ولی این حجم از کتابها و جزوات و مطالب،که همگی،باید مو به مو واشکافی و تجزیه و تحلیل و بخش مهمتر آن،جمعبندی و مونتاژ تازه،آنهم نه مثل سابق،بلکه به شکل لازم و دلخواه انجام گیرد.آنهم نه یک درس،بل چندین درس،که هرکدام بخشهای جدا از یکدیگر دارند و آخرسر هدف آنست که سر جلسه موعود،هر موضوعی ه لازم شد،در کمتراز ثانیه ای،مبحث لازم را تشخیص صحیح بدهیم درست استفاده بکنیم و نکات انحرافی و فریبنده طراح ماهر گولمان نزند و......کاری که موفقیت در آن با این تفاسیر،بیشتر به معجزه شباهت دارد و به موازات آن،زندگی معمولی وروزانه هر کداممان ،جریان عادی خودش را باید طی بکند و حداکثر تلاش را خودمان و اطرافیانمان داشته باشیم که حداقل کنتاکت و اصطکاک را با فرایندهای مخالف و اخلالگر داشته باشیم.مواظب بیماری ها باشیم.اغلب دوستان دردوران نوجوانی و کسب هویت و بدنبال ایجاد رابطه عاطفی با جنس مکمل و....هستند.مورد اخیر چه تجربه موفق و یا ناموفق عشقی،مطلقا مضر و منفی میباشد و نیز پایان دادن و قطع رابطه نیز مطلقا در این چند ماه کنکور توصیه نمیشود.
    در پایان از حوصله عزیزان سپاسگذارم.و برای زحمتکشان آلا نیز کمال توفیق و سلامتی جسمی و روحی وعاطفی و عقیدتی را از خالق منان خواستارم.
    ازدوستان آلایی که مثل بنده کارمند هستند و یا درآمدی دارند،استدعا دارم ماهانه مبلغی را برای پشتیبانی مالی در نظر بگیرند حتی اگر خودمان هم کنکوری نباشیم،این مرکزتوسعه عدالت آموزشی را کمک بکنیم که مستمرو موثر خدمتگذاری بکند و بیشمار چشمهایی که تمام وسیله کمک آموزشی ویا به جرات میتوانم بگویم آموزشی موجودشان،آلا میباشد را نگران وگریان نکنیم وچشمه های جوشان استعدادشانرا با کمک آلا که سایه ای از رحمت الهی است رابه دریای خروشان نعمت و پیشرفت ملت وکشور عزیزمان بدل نماییم. تابستان96

• نکات مهم در انتخاب رشته

2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    802 بازدیدها
    M

در مورد انتخاب رشته ویدئو نمیشه ویدئو بذارین??

• قبولی پرستاری تهران دولتی یا ازاد

حل نشده
    26
    0 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    M

دوستان سلام دوباره.من تو دفترچه انتخاب رشته سال 94 دیدم که نوشته نوع گزینش رشته پرستاری استانی هستش.این معنیش چیه یعنی منی که ساکن تهرانم نمیتونم یه استانه دیگه همین رشترو بخونم؟

• برنامه ای برای سومی ها برای کنکور 96

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A

shaghayegh
    پایه البته به طور مکمل با پیش مثلا احتمال میخونی دیگه همه احتمالو بخون نه فقط ترکیبات دوم و احتمال سوم اگه هم پایت ضعیفه یکی از پایه ها رو بخون ولی خوب بخون

• کتاب کمک آموزشی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    842 بازدیدها
    A

@MrReza313
    کتاب کمک آموزشی اسمش روشه یعنی اینکه کمک درسی باشه براتون نه جای کتابو بگیره و در اینصورت کتابا فرق چندانی ندارن چون سوالای کنکور یکیه و فقط تالیفی ها متفاوته بزار یه مثال:قران یک کتابه ولی تفسیر های مختلف و در تعداد جلد های مختلفی هست براش شما با توجه به سطحتون و درخواستتون کتاب بخرید نه براساس بهترین بودن چون به قول دکتر افشار بهترینی وجود نداره