Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    Amin.sA
    برا شیمی هادیان فرد زیست فرهمند نیا ریاضی کرمی فیزیک شجاعی اینارو من پارسال داشتم خوب بودن واقعا
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • کدوم منبع و کدوم فیلم؟؟؟؟؟(رشته ریاضی و تجربی و دروس عمومی)

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    713 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @alizlfghr در کدوم منبع و کدوم فیلم؟؟؟؟؟(رشته ریاضی و تجربی و دروس عمومی) گفته است: @dr-saraaa شمام پشت کنکوری هستین؟؟؟ بله
  • شروع قوی سال یازدهم

منتقل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    F
    @rezamoaser خدافظ
  • نحوه مطالعه ریاضی تجربی

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    sobhawnS
    @moein در نحوه مطالعه ریاضی تجربی گفته است: سطح توقع خودتونو بياريد پايين و در ادامه كم كم سطح تلاشتونو بياريد بالا خیلی خوب بود این نکته ! کاملا موافقم باهات
  • فارغ التحصیل پرستاری ام میخوام کنکور مجدد بدم

کنکور 98 کنکور98 منابع کنکور
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    مهی جونم
    @دانش-آموزان-آلاء @ادمین
  • دروس عمومی

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    fatemeh201678F
    @phenomenon عجب😐😐
  • کنکور مجدد

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    496 بازدیدها
    dr.iranD
    @milad-saeedi در کنکور مجدد گفته است: سلام دوستان من سال94روزانه قبول شدم و اتصراف دادم به دلایل مالی.امسال کنکور دادم (ریاضی)رتبم متوسط شد واز94بهتر شد 1889منطقه2و6550کشوری انتاب رشته هم زدم ولی میخوام درخواست بدم حذف بشه توسط سنجش.سال97کنکور بدم چون من باید رتبم زیر1000بشه چون رتبه های زیر1000راشنیدم کمک هزینه میدن البته نمیدونم راسته یا نه؟چون من نمیخوام دستم به پدرم دراز باشه چون شغل پایینی داره(رفتگر شهرداری)وخانواده 5نفره و هزینه بالا.حتی از پس دانشگاه دولتی هم بر نمیادکه برم .به نظرتون سال آینده کنکور مجدد بدهم؟ کمک هزینه شامل حال همه ی دانشجویان علوم پزشکی میشه.راجع به کمک هزینه ریاضی ها نمیدونم ولی حتی دانشگاه ازادی ها که کمک هزینه ندارند وام دریافت میکنند.نگران نباشید.ضمنا میتونید همزمان کار کنید ابدا رهاش نکنید و پشت کنکور نمونید.هزینه ای که این یکسال به خانوادتون وارد میشه بیشتره.همزمان سعی کنید برید در یک فروشگاه یا رستوران یا ...شغل ساده ای پیدا کنید.
  • رشته حسابداری

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    921 بازدیدها
    dfobindongbD
    @rezaa000 آخه من هر چی استخدامیا را میبینم زده حسابدار خانم.بقیه حرفت را قبول دارم من آزمون رغبت سنج دادم نتیجش بهم رشته حسابداری و مدیریت پیشنهاد داده بود در ضمن همه میگن با این رتبه (1900منطقه2و6500کشوری)دیوونه شدی حسابداری میخوای بری برو برق و مکانیک وبقیه مهندسیا ولی من توی کارنامه کنکورم ریاضی وفیزیک ام ضعیفترینا بودن ریاضی25درصد وفیزیک10درصد.
  • کنکور مجدد

قفل شده است
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    258 بازدیدها
    dfobindongbD
    سلام دوستان من سال94روزانه قبول شدم و اتصراف دادم به دلایل مالی.امسال کنکور دادم (ریاضی)رتبم متوسط شد واز94بهتر شد 1889منطقه2و6550کشوری انتاب رشته هم زدم ولی میخوام درخواست بدم حذف بشه توسط سنجش.سال97کنکور بدم چون من باید رتبم زیر1000بشه چون رتبه های زیر1000راشنیدم کمک هزینه میدن البته نمیدونم راسته یا نه؟چون من نمیخوام دستم به پدرم دراز باشه چون شغل پایینی داره(رفتگر شهرداری)وخانواده 5نفره و هزینه بالا.حتی از پس دانشگاه دولتی هم بر نمیادکه برم .به نظرتون سال آینده کنکوربدم؟
  • برنامه‌ریزی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    599 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @عاطی در برنامه‌ریزی گفته است: منم یه سوال دارم😃طبق برنامه من تا نیمه آذر کتابام تموم میشن البته بجز ریاضیو فیزیک.برنامم اصلا فشرده نیس مرورم زیاد دارم.این خوبه یا نه؟ عزیزم زود تموم کردن مهم نیس خوب تموم کردن مهمه شما اگه آذر تموم کنی تا ۷ ماه بعد میخوای چیکار کنی؟!فقط مرور؟! طبق برنامه ی آزمونای آزمایشی(ترجیحا کانون) پیش برو ... درست بخون و اصولی مرور کن .. #از ریاضی فیزیک هم غافل نشو به هیچ وجه؛ همه درسارو با هم پیش ببر:) موفق باشی گلم😊
  • ساعت مطالعه

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    528 بازدیدها
    A
    @m-an @moein خیلی ممنون از کمکتون
  • تجربیه های آلایی :)

قفل شده است
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    367 بازدیدها
    M.anM
    سلام قبلا بهاره برا همین تاپیک زده اونجا فعالیت کنین
  • بودجه بندی کتاب ها

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    f_bh76F
    سلام،از دوستان کسی هست سر فصل های هر درس رو داشته باشه،(هر درس چند فصل و چند صفحه است) ممنون میشم اگه واسم بفرستین
  • سلام خیر

قفل شده است
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    310 بازدیدها
    parisamghd1375P
    پاسخ: دانش آموزان کنکوری 97 رشته تجربی آلاء💉💊
  • ویژه انتخاب رشته 96

5
    4 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    599 بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    [image: o636_img_20170813_185651.jpg]
  • الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور )

105
    14 رای ها
    105 دیدگاه‌ها
    9k بازدیدها
    alireza2017A
    [image: 1502521811752-images.jpg]
  • خواهش میکنم کمک کنید....

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    428 بازدیدها
    parastouP
    عنوان تاپیک میتونستین بهتر بنویسین
  • سلام لطفا کمک کنید در مورد تغییرات منابع کنکور 98 در رشته ی نجربی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    alireza2017A
    موفقیت در کمین توست شک نکن
  • چاپ کتاب های یازدهم

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    509 بازدیدها
    alireza2017A
    واقعا درسته به نظرم پیش خوانی یازدهم الآن برای کسی که می خواد سال یازدهم بدرخشه اصلا منطقی نیست و اگه می خواهی به قول ایشان یه سرو گردن از بقیه بالاتر باشی باید پایه قوی و بی نظیر داشته باشی و این و بدون که با پیش خوانی یازدهم محقق نمی شود چون من خودم یه دهمی هستم موفقیت در کمین توست!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • مشاوره تحصیلی (جدی)

مشاوره تحصیلی مشاوره
    52
    0 رای ها
    52 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    Masood1139M
    واقعا از الان تا روز کنکور هر چیزی امکان پذیره بستگی به همت و پشتکار شما داره فقط همین و بس
  • همایش های تخته خاک

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    643 بازدیدها
    alireza_ysf75A
    سلام بله مناسب هستن به موقع ازشون استفاده کنید