Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 183.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

205 3k
    205 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    M
    سلام خوب هستید بچه ها من سال 97 کنکور تجربی دادم و جزو کنکور قدیمی ها حساب میشم یعنی پیش دانشگاهی داشتم الان سربازم و تقریبا یه سالی از سربازیم مونده کارشناس کامپیوترم چون رشتم تجربی بود آزاد خوندم کنکور رتبه خوبی نیاوردم من برنامه نویسم و 3 سال سابقه کار دارم قبل از سربازی ولی الان دلم کشیده میخوام یه بار دیگه تلاشمو بکنم شاید بتونم با کنکور دادن به رشته مورد علاقم برسم دنبال یه مشاوره میگردم که بتونم باهاش حرف بزنم و مثلا ببینم چیکار کنم از کجا تو آلا شروع کنم به درس خوندن مخصوصا الان که چند سالی فاصله گرفتم تنها چیزی که از خودم مطمئن هستم اینه که قدرت یادگیری و حافظم خیلی خوبه بخاطر اینکه من همینطوریش روزانه بالا 8 9 ساعت مطالعه مقاله و آموزش دارم حتی وقتایی که سر کار میرفتم حالا بنظرتون بخوام به عنوان یه آدم صفر کنکور رو شروع کنم چیکار باید بکنم در مورد ترمیم معدل هم زمان ما 3 4 تا درس بود که امتحانشون کتبی بود بقیه درسها امتحانشون همونی بود که معلما میگرفتن معدلمم اون زمان خوب نبود خیلی تو درس خوندن نبودم
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    lnzL
    @Batman خیلی ممنون از توضیحاتتون نه اتفاقا متشکرم واقعا بینانه نظر دادید فقط من با برنامه نوشتن و تست زنی و این چیزا مشکل ندارم ،درواقع شاید منظورم رو بد رسوندم،هدفم از داشتن مشاور یکی اینه که درمورد نکاتی مثل ترمیم معدل و اینا من هیچ اطلاعی ندارم،از طرفی هم نظام عوض شده میخوام منو بندازه تو جاده درست از نظر سطح درسی شاید فقط یکم شیمی طول بکشه وگرنه فیزیک، ریاضی میتونم بگم سطحم خوبه،زیست هم فقط اصطلاحات جدید و تغییرات رو نمیدونم،بخاطر همین میدونم اگه کتابی سطح یک باشه برام بهتره مثلا قبلا ای کیو گاج میزدم جمع بندی خوب بود ،برای درسنامه خیلی سبز عالی بود برام،میخوام درواقع بدونم اصول همونه یا تغییر کرده
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M
    @_-Reza-_ در غیر درسی گفته است: @mobina_m دروس تخصصی رو واسه کنکور بخونی کار تمومه اما دوره هم بخوام پیشنهاد بدم شیمی دوره نهایی فراهانی دیدم فیزیک دوره نهایی قلعه شاخانی ( گوگل سرچ کن هست ) ریاضی استاد کرمی زیست رو خودم خوندم متن شو باید حفظ کنی و از هر بخشی که میخونی خودت سوال طرح کنی آهان مرسی موفق باشید
  • برنامه درسی کنکوری

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    737 بازدیدها
    M
    پشتیبانی الاء سلام ، لطفا ضبط جلسات هندسه تحلیلی توسط مهندس محمد صادق ثابتی را با سرعت بیشتری پیگیری کنید. باتشکر
  • دارم میمیرم از بی انگیزگی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    243 بازدیدها
    B
    انگیزه رو از بهتر درس خوندن خودت به وجود بیار
  • نیازمندی:برنامه درسی کامل پیش دانشگاهی برای کنکور97

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    631 بازدیدها
    نفیسه123ن
    اوووو ببخشید قصد تبلیغ نداشتم میگم چرا نوشته ام اینجوری شده......
  • چه طوری ازمونمو تحلیل کنم؟

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    450 بازدیدها
    zzzaaaZ
    @m-an مرسی توضیحح کامل و عالی بود .
  • این برنامه مناسبه؟

64
    1
    2 رای ها
    64 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    B
    @aaalizadeh79 خواهش می کنم
  • لطفا یه برنامه روزانه آپلود کنید....

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    571 بازدیدها
    javad0140J
    @mahdis123 من دارم بفررستم
  • هنگ کردم!

24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    764 بازدیدها
    Y
    @aaalizadeh79 در هنگ کردم! گفته است: سلام به دوستای آلایی، راستش من چهارم ریاضی هستم و قلم چی هم بورس شدم و همه منابعم تهیه کردم، درس هم زیاد میخونم، ولی الان که چند روز مونده به آزمون کلی مطلب هست که نخوندم، کتابای تست رو نگاه میکنم هر مبحث کوچیک کلی تست داره و ویدیو ها هم خیلی زیادن، درسا هم خیلی زیاده و دروس پایه هم نخوندم و الان دروس چهارم هم اضافه شده و ... خلاصه وضع پیچیده ایه و من واقعن نمیدونم چیکار کنم، دارم کم کم امیدم رو از دست میدم، اگه کسی تونسته همچین وضع مشابهی رو کنترل کنه میشه بگه باید چیکار کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید. منم دقیقا تو همچین وضعیتی گیر افتادم، نمیتونم درست برنامه بریزم و ب بودجه بندی آزمون نمیرسم
  • برنامه ریزی برای یه درس ضعیف

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    705 بازدیدها
    MahbubeM
    @angry از کتاب تست های دیگه ام استفاده کردی؟ خب شاید اون کتاب تست ها واسه تو خوب نبودن.
  • برنامه ریزی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    aaalizadeh79A
    کتاب هم خیلی سبز شب امتحان بخر عالیه
  • دبیری

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    221 بازدیدها
    F
    @مهی-جون ولی توی مدارس نمیتونم تدریس کنم درسته؟
  • ایا بعد از کنکور 97 نظام قدیم با کتاب های خودشون کنکور میدن؟

53
    5 رای ها
    53 دیدگاه‌ها
    61k بازدیدها
    PouriaP
    @mohadeseh-m-m
  • ساعت مطالعه

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    311 بازدیدها
    MmdasnM
    @arhaghshenas79 داداش باید یجوری بخونی که خودت کشش داری نه از بقیه بپرسی این مقدار درس خوندن با تجربه به دست میاد!
  • استفاده از فیلم های کلاس کنکور دینی و انگلیسی یا تخته خاکه

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    255 بازدیدها
    M
    @m_azad20 کتاب کلاس کنکور 94-95 رنجبرزاده رو میگم
  • حذف هندسه تحلیلی

23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    887 بازدیدها
    M.anM
    سلام من نظرم کاملا برعکس چیزی هست که گفتین هندسه تحلیلی رو اگه خوب بفهمین سوالاش ساده تر از چیزی هست که گفتین از 8 سوال 6یا 7 سوال رو راحت می تونین جواب بدین هندسه تحلیلی نه پیش نیاز می خواد نه هیچی من خودم از فیلم های استاد شامی زاده استفاده کردم عالی بود استاد خیلی عالی مباحث رو تدریس کردن کلی تست حل کردن و چندین بار دوره کردن امسال استاد ثابتی رو هم داریم پیشنهاد می کنم حتما از دبیرای آلا استفاده کنید نظرتون عوض میشه
  • سلام بچه ها خوبین 🙂 .بچه ها اگه میشه دبیرایی که شما فیلماشونو میبینین مخصوصا درسای عمومی رو بگین

منتقل شده
    74
    0 رای ها
    74 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Y
    @aaalizadeh79 اکی مرسیی : )
  • زمان تمام کردن دروس

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    457 بازدیدها
    MahbubeM
    @fatemeh201678 خواهش میکنم.
  • نظر دربارهی همایش های تخته خاک

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    لطفا اگه میشه بهم پیام بدین چنتا سوال ازتون بپرسم
  • خواندن دروس پایه برای آزمون قلم چی

آزمون قلم-چی مشاوره تحصیلی
    10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    890 بازدیدها
    aaalizadeh79A
    @dr-saraaa ممنون
  • پشت کنکوری های موفق

10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    899 بازدیدها
    _pourya__
    من خودم امسال پشت کنکوریم هرچقد تلاش کنی همونقدم اش میخوری پشت کنوریا ک از بقیه هم جلوترن یه تجربم دارن حتی راحت تر میتونن تک رقمی بشن چون درگیر مدرسه و حاشیم نیستن سال دیگ رتبمو میگم
  • مشاور

23
    3 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @phenomenon در مشاور گفته است: @dr-saraaa در مشاور گفته است: ویس های آقای افشار رو من گوش میدادم کامل همه چیِ مشاوره رو یاد گرفتم چطوره از این به بعد تو ب جای افشار ویس بزاری حرام عست