Skip to content

ریاضی تجربی

مرتبط با درس ریاضی تجربی- دوره های مختلف

4.3k موضوع ها 38.9k دیدگاه‌ها
  • ناتمام ماندن ویدیوهای آقای نباخته

منتقل شده
    1
    4 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    41 بازدیدها
    Z
    سلام ، من الان چند ماهه که دارم از ویدیو های آموزش ریاضی آقای نباخته(ریاضی تجربی کنکور) استفاده میکنم ، و واقعا برام مفید بوده ولی متاسفانه ویدیو ی تدریس یک سری مباحث مهم پیش دانشگاهی و.. نیست و من الان نمیدونم چیکار کنم.. خوااااهش میکنم ادامه ی ویدیو هارو بزارید، من واقعا نیاز دارم به بقیشون. در نهایت واقعا از این حجم از لطفی که با این سایت در حق همه الایی ها کردین متشکرم.
  • خط ویژه ریاضی

منتقل شده
    21
    1 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    437 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @나스-린 در :/ moshavere گفته است: @Amir-Bernousi منفی صفر :| هیچی بلدنیستم! ولی درصد بالا میخوام یه چیزی میخوام که به درد الان بخوره (زمان باقی مونده) تستای کنکور رو اول بزنین بعدش باید بررسی کنین من به بیشتریا ای کیو رو توصیه میکنم جدای از سختیش، تستایی که داره نزدیک به کنکوره و اینکه هر گزینه از تستاش، یه نکته ای داره که این نکاتو توی قالب تست یادگرفتن، خیلی به یادگیری کمک میکنه بعد از ای کیو الگو بهتره به نظرم، خیلی سبزو ندیدم تستاشو
  • ریاضی!

منتقل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    B
    @나스-린 😂 موفق باشی کاشف✋😁
  • ریاضی>امینی راد

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    ساقیس
    @ادمین @M-an
  • حد وپیوستگی آقای نباخته

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    379 بازدیدها
    M
    دوستان من نظام قدیمم بنظرتون ریاضی نظام قدیم و جدید باهم متفاوته؟ چون دوس دارم ریاضی اقای ثابتی رو ببینم
  • یه سوال آبکی ریاضی:)

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    romisaR
    مفهوم رو به نظر من بیشتر توجه کنید چون تست گفته نزولیه از هر طرف که درست تره در نظر می گیریم به چپ و راست کمتر توجه می کنیم
  • ریاضی/تابع😉😐😢😢😢

توکل برخدا
    56
    1 رای ها
    56 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    MahhhM
    @Mahed در ریاضی/تابع😉😐😢😢😢 گفته است: @Amir-Bernousi ممنون ازشما وتمام آلا یی ها که وقتشون رابراسؤال بنده گذاشتن .. سپاس:smiling_face_with_heart-eyes: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_medium_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :clapping_hands: :clapping_hands: :thumbs_up: :thumbs_up: :thumbs_up: :thumbs_up: :waving_hand_medium-light_skin_tone: :waving_hand_medium-light_skin_tone: :waving_hand_medium-light_skin_tone: :bow: :bow: :bow: @romisa @Heroes_Hunter 🌷🌷🌹🌹🌸
  • ریاضی احتمال

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    517 بازدیدها
    MahhhM
    @dlrm 🙋🙋🙌
  • مشتق😳😳😳😟😟😤😤😤

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    MahhhM
    @اکالیپتوس 🌹
  • ریاضی+نمودار وِن اشتراک

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    MahhhM
    @golnar79 http://s9.picofile.com/file/8349094692/1547627634325276898931.jpg آدرس فکرکنم کمک دهنده باشه.
  • ریاضی+احتمال و آنالیز ترکیبی

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    MahhhM
    @golnar79 ببخشید.. من خودم هنوزبه این مبحث نرسیدم.. هروقت رسیدم چشم بهتون میگم..
  • آنالیز ترکیبیات

3
    1
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    I
    @Heroes_Hunter آهااا آره خیلی خیلی ممنونم 🌹
  • ریاضی آقای امینی راد

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    428 بازدیدها
    پ
    @romisa مرسی :hibiscus: :face_blowing_a_kiss:
  • حد وپیوستگی آقای صدری و آقای حسینی فرد

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    S
    الان فهمیدم آقای صدری حد و تدریس نکردن. پس بچه ها کسی جزوه ی حد آقای حسینی فرد داره برام میفرسته؟
  • ریاضی>تابع وارون

منتقل شده
    15
    1
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    M
    @ساقی خواهش میکنم
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • بچه های استاد ثابتی

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    M.S.P.HM
    سلام دوستان...ی سوال داشتم از بچه های ریاضی یا حالا هرکسی که این بخشارو دیده تابع قدر مطلق و تابع جز صحیح استاد ثابتی جزو کدوم سرفصل فیلما میشه...کدوم قسمته؟؟ اگر کسی میدونه معرفی کنه....ممنونم!
  • سلام ایا آموزش ریاضی استاد ثابتی دروس یازدهم و دهم رو هم شامل میشه؟

ریاضی ثابتی آمار واحتمال هندسه دهم
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    355 بازدیدها
    3
    سلام ایا آموزش ریاضی جامع تجربی استاد ثابتی دروس یازدهم و دهم رو هم شامل میشه؟ وآیا آمار و احتمال و هندسه رو هم داره؟ اگه کسی میدونه جواب بده
  • كمك 😭😭😭 رياضي و فيزيك

6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    394 بازدیدها
    marylbM
    @zahra_n سلام زنجیره های فیزیک: باکس 1: بردار - حرکت شناسی- دینامیک- کار و انرژی باکس 2: نوسان- موج - صوت - امواج الکترومغناطیس - فیزیک اتمی- ساختار هسته باکس 3: نور هندسی باکس4: مدار شامل، الکتریسیته ساکن و جریان های الکتریکی باکس5: مغناطیس و القا باکس 6: گرما و فشار هر باکس رو که شروع کردید باید تا انتها بخونید ، تا کل امتیازش توی کنکور رو بدست بیارین. پ.ن: باکس دوم رو دو فصل اتمی و ساختار هسته رو میتونید جدا درون باکس دیگه قرار بدین تا باکستون کوتاهتر بشه.
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    42 بازدیدها