Skip to content

ریاضی تجربی

مرتبط با درس ریاضی تجربی- دوره های مختلف

4.3k موضوع ها 38.9k دیدگاه‌ها
  • جز صحیح،ساده ولی بدنبال روش بهتر

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    S
    [image: 1543342552008-sketch-resized.png]
  • موضوع حذف شده است!

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    8 بازدیدها
  • سوالی از حدود و همچنین مبحث مهم مثلثات

5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    Mahdi2001M
    چون زاویه صفر درجه بین منفی ۴۵ تا ۴۵ درجه است که کسینوسش یک هست کسینوس مثبت یا منفی ۴۵ درجه هم رادیکال دو دوم هست
  • سوالات(درسی)ریاضی (نه مشاوره ای×)

66
    14 رای ها
    66 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    N
    @negin-78 🌹
  • پاسخ سوالات ریاضی شما

منتقل شده
    8
    6 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    456 بازدیدها
    اکالیپتوسا
    @alam تو صورت سوال اگه حداقل یکبار ،لاقل یکبار دیدی نشانه استفاده از متمم هست صورت سوال گفته سه تا موش انتخاب میکنیم احتمال اینکه لاقل یکیش سفید باشه حالا اگه بخوایم از متمم استفاده کنیم میاییم میگیم سوال گفته لاقل یکیش سفید باشه (ینی یا یکیش یا دوتاش یا سه تاش که اگه بخوایم با ترکیب هر کدومشو بنویسیم جمع کنیم خیلی میشه برا همین از متمم استفاده میکنیم )متممش میشه هیچ موش سفیدی نباشد ینی اون 3 تا موش رو از سیاها انتخاب میکنیم که میشه ترکیب 3 از 6بر روی کل موشامونم یازده بود که سه تاشو انتخاب میکنیم ینی ترکیب سه از یازده چون متمم هست باید در اخر از یک کم کنیم توضیح سادش این بود باز سوالی بود بپرسین
  • احتمال

3
    1
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    romisaR
    @گل-یاس1999 آره یعنی یک تاس به احتمال 50 درصد یا همون نصف نصف یا یک دوم ممکنه زوج بیاد یا فرد
  • احتمال

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    sonicS
    @نوشابه فکر کنم اون ضربدر دو رو نخاد دیگه :) مرسی با ترکیبشم اگه میشه بفرستین این خیلی طولانیه تا بخام این همه راهو برم کنکور تموم شده که :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
  • ریاضیم خیلی ضعیفه چی کار کنم؟

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    M
    سلام به همگی✋🏻 ✋🏻 این حرفی که می زنم صرفا به عنوان راهنمایی هستش و نه دارم تبلیغات می کنم نه چیز دیگه چون ازش نتیجه گرفتم و هر روز دارم با این روش بهتر می شم مدت ها بود تو ریاضی کنکور مشکل داشتم البته نمرات ریاضی توی مدرسه 19 و 20 بود نمی دونم چه مشکلی داشتم و این مشکل همین جوری رفت و رفت تا به کنکور رسیدم و خراب شد مخصوصا تو ریاضی 😞 😞 😞 راه حل : چند روز پیش به طور اتفاقی تو سایت دکتر آی کیو (www.driq.com) با یه مدرس ریاضی به نام آقای عباس رحیمی آشنا شدم و باز به طور کاملا اتفاقی تصمیم گرفتم دوره مثلثات ایشون رو از سایت دانلود کنم ..... خودم هم باورم نمیشه کتاب خیلی سبز رو باز کردم و دیدم سوالات رو خیلی سریع و بدون خوندن درسنامه ها می تونم حل کنم!🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 به شما هم توصیه می کنم از دوره های آموزشی ایشون استفاده کنین : به سایت دکتر آی کیو برید و در قسمت جستجو نام مبحثی رو که مشکل دارید رو سرچ کنید مثلا : مثلثات عباس رحیمی توجه: من فقط ریاضی آقای رحیمی از سایت دکتر آی کیو رو پیشنهاد می کنم و با سایر مدرسین ریاضی دکتر آی کیو آشنایی ندارم و خودم برای سایر دروس مثل فیزیک شیمی زیست عربی از♥ آلا♥ استفاده می کنم
  • حل معلدله و نا معادله

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    yasamanbanuY
    @b64h47 سریع ترین راه اینه که رو دایره مثلثاتی جواب ها رو مشخص کنید بعد از روی گزینه ها ببینید کدوم میخوره
  • سوال ریاضی

6
    1
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    ooooooooO
    ممنون ک وقت گذاشتین @yasamanbanu @نوشابه
  • کمک برای معادله مثللثاتی

3
    2
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    97 بازدیدها
    yasamanbanuY
    https://forum.alaatv.com/topic/9235/حل-معلدله-و-نا-معادله/9 :)
  • آمار تجربی امینی راد

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    288 بازدیدها
    Hadi98H
    @Amin-Mehraji ممنونم
  • سوال ریاضی پیوستگی

5
    1
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    ثامنث
    @milad91 ممنونم
  • ریاضی کنکور

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    118 بازدیدها
    P
    برای ریاضی کنکور نظام جدید کدام استاد بهتر است از بین 2 استادی که در حال تدریس می باشند؟
  • سه سوال از مثلثات

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    Mahdi2001M
    مثلا ۴۵ تا ۱۸۰ خب کسینوس از رادیکال دو دوم شروع میشه تا ۱ میره یعنی زاویه ۹۰ بعد کم میشه تا به صفر برسه تو زاویه ۱۸۰ پس سینوس بین صفر تا یکه
  • ریاضی نباخته تجربی نظام قدیم

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    mriawM
    @پشمک منم میبینم
  • توان کسری

ریاضی تجربی توان ریا ریاضی کنکور۹۸
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    577 بازدیدها
    N
    @اکالیپتوس صورت سوالم واسه فیزیکه بعد اخرش ب ۱۰به توان ۱پنجم رسیدم ک نمیتونستم حلش کنم
  • کتاب تست ریاضی تجربی

10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    403 بازدیدها
    ฯคງh๓ค
    اگه در حد صفری میتونه فوق العاده کمکت کنه.در کل کتابیه واسه همه سطوح
  • ریاضی استاد ثابتی (سوال)

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    MOHAMMAD80M
    @Dr_MaedehPirooz :neutral_face: تجربی نیستم ولی سوالتونو بزارین اگ بلد بودم حلش میکنم
  • مباحث پایه ای لازم برای مباحث برداری و مثلثاتی فیزیک

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    T
    @همیار @دانش-آموزان-آلاء