Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.8k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • مشکل فیلم زيست دكتر ارشي جلسه29 و 30

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    656 بازدیدها
    D
    با عرض سلام و خسته نباشيد زيست دكتر ارشي قسمت 29و30 از دقيقه 12 صدا ندارد لطفا تصحيح بفرماييد كيفيت عالي هم بي صدا است با تشكر
  • خلاصه درس جلسات زیست شناسی کلاس کنکور 94-1393(دبیر : مسعود حدادی ، دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف)

12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    11k بازدیدها
    ALI.BANIMHDI7GMAIL.COMA
    @mosi;6497 said: سلام..میشه من ی راهنمایی کنید....ممنون میشم...چرا زیست پیش اقای پازوکی تا انتهای فصل 4 هستش و از تاریخ 20/8 تا حالا هیچ جلسه ای تشکیل نشده یا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سپاس بعد پایه درس داد دیگه 5678 بعدش 5 پیش درس می ده
  • سوال در مورد پروتئین های مکمل

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    776 بازدیدها
    A
    هم خير هم بله در مسموميت هاي غذايي كه مهلك ترينش بوتوليسم است/اين توكسين (سمّ ) باكتري است كه باعث بيماري مي شود/ فردي كه غذاي آلوده به توكسين باكتري كلستريديوم بوتولينم و رو مصرف كرده به بوتوليسم دچار ميشه . كه در اين مسموميت توكسين باكتري با اثر روي دستگاه عصبي باعث ايجاد بيماري مي شود. توكسين ها هم مواد شيمايي و صمّي هستند(پس ساختار سلولي ندارند ، بلكه ساختار مولكولي دارند) بنابرين در همه مسموميت ها اگه فقط توكسين باكتري همراه غذا وارد بدن بشه و سپس جذب بشه و در خون بياد ، پروتئين هاي مكمل با آنها مبارزه نمي كنند. «پروتئين هاي مكمل به صورت غير فعال در خون هستند و در صورت برخورد با ميكروب ها فعال مي شوند و منافذي رو در غشائ ميكروب ايجاد ميكنند. مي دانيد كه ميكروب ها جاندار ريز ميكروبي هستند حال آنكه توكسين ها مواد شيميايي هستند (نه جاندار)» اما اگر در غذا همراه با توكسين ، باكتري توليد كننده توكسين هم وارد بدن بشه اون موقعه پروتئيين هاي مكمل فعال ميشن.(البته اگه اون باكتري در اثر اسيد معده از بين نره و جذب بشه ) در آخر: اين ها همه استدلال هاي من بود ، اگه توش ايرادي هست به بزرگي خودتون ببخشيد و حتما اون ايراد و بيان كنيد
  • اشکالات(متن یا تست) در درس زیست شناسی

23
    0 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    Dr sarahD
    @m said: آره دارم پس برید آتیشش بزنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد:)))):victorious::victorious::victorious::applause::applause::applause:
  • سوال در مورد زیست ( از زیست جامع گاج)

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    S
    آره متاسفانه گاج پاسخنامه شو اصلاح نکرده :62::59:
  • یه خواهش از آقاي پازوكي

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    ALI.BANIMHDI7GMAIL.COMA
    @sohrab;4891 said: درست شد، بيشتر از اين شرمنده نكنيد، تو رو خدا، با اين اشتباهي كه رخ داد من واقعا شرمنده همه ي شما شدم، تنها كاري كه از دستمون بر ميومد اين بود كه رسمي در سايت عذرخواهي كنيم، واقعا شرمنده،حلال كنيد تو رو خدا يا علي(ع) دشمنت شرمنده فقط : کتاب حاجی چی شد خبر ندارید ؟
  • سوال زیست

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    837 بازدیدها
    M
    **باسلام و عرض ادب و تسلیت ** **سوال اول شما اصلا تو کتابهای چاپ جدید وجود نداره و مربوط به کتابهای قدیمی هست و محذوفه. و تا به حال هم سابقه سوال امدن در امتحانات نداشته ولی با این حال جواب رو خدمت شما عرض میکنم ****جواب سوال 1 : ( 6-1) فروکتوز فسفاتاز **** اما سوال دوم شما که خیلی ساده هست و تو مهروماه هم اومده. ****جواب سوال 2 : کاتالاز : مقدار پیوند پپتیدی زیادی دارد و برای هیدرولیز به آب زیادی نیاز دارد **** اما تری پپتید و فسفو لیبیپد و لاکتوز به ترتیب 2 و 3 و 1 پیوند دارند ** یاعلی مدد :67:
  • کمک!!!زیست شناسی چهارم+زیست پایه

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    m.shateriansanatisharif.irM
    @darya said: سلام به همه دوستان! بنده اقدام به رفتن به آموزشگاه برای سال چهارم کردم. معلم ما کل این تابستون فصل 1و2و3و5وبخشی از 8 زیست پیش دانشگاهی رو درس داد و اولین جلسه بعد مهر امتحان میگیره:miserable: میخواستم از همه همسایه خواهش کنم یاری کنن تا من شوهر داری کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یعنی ویدئو یی جزوه ای چیزی کسی داری بتونه بهم معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟ممنون می شم اگه کمکم کنین. راستی چرا زیس دوم با آقای امینی راد ویدئو نداره؟؟؟؟جزوه شم فقط فصل 1و2 هست؟؟؟؟؟ آقای پازوکی یکی از دبیران معروف زیست هستند در حال حاضر فیلم هایشان بر روی سایت موجود می باشد . ایشان از تدریس سال دوم شروع کرده اند و هر آنچه برای کنکور لازم است را درس خواهند داد . رایگان دانلود کنید صفحه ی تماشای زیست شناسی - در دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف
  • ایراد در کتاب زیست یا ...

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    M
    سلام و عرض خسته نباشید در توضیح کلمه بکرزایی آقای حدادی هم در جزوه و هم فیلم مربوطه طوری گفتن که همه بچه ها فکر میکنند که بکرزایی یعنی ایجاد کلون از تخمک ، که این درست نیست . باید بگم بکرزایی به دو قسمت 1-نرزایی(ایجاد کلون از گامت نر) 2-ماده زایی (ایجاد کلون از تخمک) تقسیم میشود. در ضمن چون فرزندان حاصل، شبیه یکی از والدین می شوند و تر کیب گامت ها و نیز تنوع در فرزندان حاصل وجود ندارد پس نوعی تولید مثل غیر جنسی است. در صورتیکه در جزوه گفتن نوعی تولید مثل جنسی است و اگردر کتاب نیز این مطلب باشد صحیح نخواهد بود.
  • چند سوال زیست درباره ی مرحله تقسیم میتوز و ...

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    U
    من به نحوه طرح سوال دقت کردم که دارم این سوال و میکنم...همه ی منابع میگن کتاب مشکل داره و تکلیف خودشو نمیدونه..خود کتاب تو صفحه ی 28 زیست دوم نوشته :"ریبوزوم ها از اجزای سلول هستند و نه از اندامک های ان...... به هر حال من میگم تو گزینه ها باید بین بد و بدتر یا خوب و خوب تر انتخاب کرد....
  • چند سوال درسی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    J
    1..کره نوزاد در کلنی ولوکس ایاهیچکدام از مراحل گوارش را انجام میدهد(یعنی میشه بگیم هضم به معنی جذبه واسه اون)؟ 2-ایا در مری حرکات موضعی داریم؟ 3-(در ارتباط با پرزها ووجود یک ردیف سلول پوششی درون روده باریک)ایا مویرگهای خونی ورگ ته بسته لنفی:درون ان وجز ان هستند نه درون یک بافت پیوندی مستقل(تست قرمز)...یا اینکه...بافتی پیوندی در زیر سلولها در بر گیرنده ی انهاست(خیلی سبز)؟ 4-بیکربنات سدیم درون روده باریک,دوباره جذب(تست قرمز) خون می شود یا بازجذب(خیلی سبز)(برخی معتقدندبازجذب مخصوص کلیه است فقط) 5-در روده باریک اینکه,موکوز ومایع نمکی بدون انزیم ازغده های روده ترشح میشوند وانزیمها از سلولهای روده...ایامیتونیم کلمات سلول وغده را بجای همدیگر بکار ببریم؟ 6-بالاخره گلیسرول در روده باریک وجود دارد یا نه؟(طبق کتاب درسی اره...اما طبق خیلی سبز خیر)