Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • بافت ها

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    48 بازدیدها
    P
    @hossen-forozan سلام لطفا موضوع تاپیک رو زیست بزنین.چند تا تاپیک دیگه هم همینطوری داخل ریاضی پرسیده بودین 😕
  • عبارت زیست

حل شده
    11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    133 بازدیدها
    R
    @Amir-ali-Nikfard جمله بندیش طوریه که میگه ( در بین ) هورمون های هیپوفیز هورمونهایی هستند که بتونن باعث افزایش قند خون بشن ؟ ... حالا پاسخنامه قلمچی اینو مگه درست گرفته دیگ ؟
  • زیست دهم

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    R
    @Amir-Ansari-1 سلام وقت بخیر فصول اول رو با استاد ذبحی برین و ادامش استاد موقاری ...استاد موقاری دهمش زیاد به دل نمیچسبه نسبت ۱۱ و ۱۲ و همون استاد ذبحی رو ببینین و بعدش تست بزنید
  • پل مغزی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @Mehrsa-14 خواهش میکنم 🌸🧡
  • تست زیست شناسی

زیس زیستشناسی زیست کنکور
    4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    338 بازدیدها
    Sara_RS
    @kyan-amini خداروشکر کاری نکردم🌸
  • گیاهی

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    208 بازدیدها
    S
    @hossen-forozan در گیاهی گفته است: در رابطه با ریشه یک گیاه نهاندانه دولپه همانند ریشه یک گیاه نهاندانه تک لپه میتوان گفت در آن بخش هایی که یاخته های مورد نیاز برای ساختن سامانه های بافتی را تولید میکنند مشاهده میشود! داخل یکی از آزمون ها این مورد رو درست درنظر گرفته بود لطفا بگید اگر درسته دلیلش چیه؟ سلام دوست عزیز.اون قسمت که گفته سلول های مورد نیاز برای برای ساخت سامانه های بافتی را تولید میکند با توحه به متن کتاب منظورش سلول های مریستمی یا سرلادی هستن که تو بخش ساختار گیاهان فک کنم پاراگراف دوم در موردشون صحبت کرده که هم در ریشه گیاهان دو لپه و هم تک لپه میبینمشون .
  • نقش هزار لا و شیردان

حل شده زیست-دهم @زیست
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    281 بازدیدها
    Amir ali NikfardA
    @haniehno آره درسته:clapping_hands:
  • گیاهی

منتقل شده
    2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    monirsM
    @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • نایژه و نایژک ، بافت پوششی ؟؟؟

حل شده
    6
    2
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    861 بازدیدها
    ForuharF
    @Kosar-Mortazavi @Reza-Dolatsha @Nila-YS @sarvin-Piri با تشکر از شما عزیزان که وقت گذاشتید :two_hearts:
  • دستگاه عصبی

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    R
    @دختر-بهار دقیقا
  • برون ده قلبی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    37 بازدیدها
    محمد فوادم
    @Ahmadreza-Amanzadeh سلام . کلا تعریف برون ده قلبی اینه : میزان خونی که در هر دوره قلبی توسط یک بطن وارد سرخرگ میشه میگیم برون ده قلبی . پس با توجه به این تعریف جواب میشه بله البته یخورده شک دارم @Mo-Xo
  • تست گوارش زیست

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    Elham KooshafarE
    @Reza-Dolatsha بله درسته آزمون منتا گرفتن ازمون نمیدونم مولف کیه
  • هیپوفیز و مننژ 🙂

9
    1
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    654 بازدیدها
    Mo XoM
    @Reza-Dolatsha خواهش میکنم
  • DNA

14
    4 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    245 بازدیدها
    Nila YSN
    @Farhan-Honar @Ahmadreza-Amanzadeh سلام نه من پرسیده بودم سلول ابکشی بالغ میتوکندریشم از دست میده کلا دنا نداره
  • شیب غلظت یون های سدیم و پتاسیم

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    R
    @Melika-Ramezany سلام خشته نباشین پتاسیم درون سلول( بیشتره ) و بیرونش کمتره پس دوس داره که از داخل بره بیرون ( از جای پر غلظت بره جای کم غلظت) به این تبادل که از جای پر غلظتش میره کم غلظت ( دورن سلول به بیرون ) میگن بر اساس شیب غلظت حابجا شده برعکسش که از جای کم غلظت میره جای پرغلظت چون براساس میل خودش نیست پس انرژی مصرف میشه و از بیرون ( کم غلظت پتاسیم ) به داخل سلول میاد ( پر غلظت پتاسیم ) و این تبادل چون اینطور انجام شده پس( خلاف ) شیب هستش
  • دنده

9
    1
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    312 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @Mo-Xo خواهش میکنم 🌸
  • قلب

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    E
    حالا چرا کاهش قطر باعث افزایش فشار میشه؟ هر چی دستت رو محکم تر بگیری جلو شیلنگ آب به دستت و لوله فشار بیشتری میاره حالا فرض کن لوله چندین سوراخ ریز داشته باشه آبی که ازشون بیرون میاد بیشتر میشه !! :/
  • فشار اسمزی در مویرگگ😭

12
    2
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    Ali ShafighA
    سلام دوست عزیز. وقتتون بخیر. این مطلب یکی از تناقضاتی هست که توی کتابهای رسمی وجود داره. چنین اتفاقی در بحث شکل سلول های پوششی مکعبی توی فصل اول و شکل سلول پوششی مکعبی پیچ خورده نزدیک در فصل پنج هم اتفاق افتاده. ولی صحیحش اینه که طبق منابع دانشگاهی که استاد ما در اختیارمون قرار داد، فشار اسمزی تغییر نمیکنه. منظور کتاب اینجا اینه که فشار تراوشی میاد پایین😶 در این صورت فشار اسمزی میتونه عامل بازگشت باشه.
  • زیست دهم

حل شده
    9
    1
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    Nila YSN
    @mlika-hoveida سلام به نظرم نه چون حتی اگه بخوایم اونجوری در نظر بگیریم روی تست گفته نوعی غضروف که منظور سی شکله و غضروف مربوط به اپی گلوت سی شکل نیست
  • زیست دهم

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    346 بازدیدها
    mlika hoveidaM
    ممنون از همگی🙏