Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • تست نسبتا ساده

@زیست @زیست@یازدهم @تجربی @کنکوری۱۴۰۱ @تجربیا
    18
    1
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    369 بازدیدها
    Matin Mousavi 1M
    بله درست گفتید دوستان
  • دوره جنسی در زنان

حل شده
    19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    ForuharF
    @Farhan-Honar در دوره جنسی در زنان گفته است: @Allen-Gamer این کلیپ جدیده؟ نه همون صفر تا صد یازدهم هستش
  • زنبور محافظ تنباکو🐝🌿

زیست۲
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    S
    @Matin-Mousavi-1 دقیقا خودمم همین فکر رو کردم😅
  • زیست - تست ۱۴ آزمون

5
    1
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    Amir souriA
    @Matin-Mousavi-1 شاید به واسطه فعل جمله که میگه شکل می‌گیرد. درست باشه
  • زیست

حل شده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    z GheibiZ
    @Leili-Salahi [image: 1650142654298-screenshot_-2.png]
  • فصل 5 / 6 دوازدهم

حل شده
    14
    1
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    63 بازدیدها
    Farhan HonarF
    @Alzahra-Daftar 🌸🙏🌸
  • پلاسمین

حل شده
    62
    4 رای ها
    62 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @sarvin-Piri مشکل اینه ی جا غلطه ی جا درسته.... و همه بچه ها هم که هر کدوم ی کتاب تستن موافقن غلطه من دلیل درست بودنشو نمی‌فهمم....با چه منطقی طراح درست گرفتتش¡:(
  • 🌱تنش گیاهی🌿

حل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    Faez FateminiaF
    @sania-Andiravan خواهش🌸
  • ترجمه _ زیست شناسی

@تجربیا @زیستشناسی @دوازدهم
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    M
    @Mahan-Xodayi-2 ممنون:herb: :hibiscus:
  • زیست شناسی

حل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Leili-Salahi خواهش میکنم:)
  • زیست/تست جمع بندی سطح بالا

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    131 بازدیدها
    F SaeidiF
    ممنون🙏
  • دبیر

4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    زینب نجفیز
    @محدثه-شعبانی چه میدونم 😁
  • تست زیست (۱۰) 🔥

33
    1
    4 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    305 بازدیدها
    Farhan HonarF
    یه سوال دیگه هم دارم اگه میخواید میزارم.... شوخی کردم سهمیه امروز تموم شد 😁 به امید دیدار
  • لاکتوز

22
    2 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Alzahra-Daftar خواهش....
  • تست زیست (۹) 🔥🔥🔥

96
    1
    4 رای ها
    96 دیدگاه‌ها
    883 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Farhan-Honar در تست زیست (۹) 🔥🔥🔥 گفته است: @Farhan-Honar پاسخ [image: 1650103532688-img_20220416_132503.jpg] @حسین-نعمتی ریپلای قبلیه نمدونم چرا رف رو سواله😂😕
  • کره ی چشم

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Farhan-Honar در کره ی چشم گفته است: @Mr-Wick سلام. بنظر من بستگی به نظر طراح داره شاید در نظر بگیرن شاید نه. اینم بگم که همون‌طور که در شکل اول گفتار میبینیم ، سرخرگ رو نشون داده که وارد کره ی چشم میشه و در ادامه هست که در مجاورت زجاجیه منشعب میشه و مویرگ تشکیل میده.) موافقم👌👌 من همین سوالو درمورد لوله گوارشم پرسیدم که اون زمان ی دکتری بود تو انجمن میگفت برای کنکور نباید در نظر گرفت چون دراینصورت در هر قسمتی باید همه اجزای رگ و مویرگ و خونو در نظر گرفت
  • تفاوت

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    Alireza VaramanzarA
    @yasaman-yazdani در تفاوت گفته است: @Alireza-Varamanzar سلام علیکم حامل الکترون حمل کننده ش هست یعنی توی خودش داره اما ناقل الکترون توی خودش نداره بلکه منتقل کننده ش هست 🙏🌹
  • سرخرگ و سیاهرگ کلیوی

حل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Gharibe-Gomnam در سرخرگ و سیاهرگ کلیوی گفته است: @Mahan-Xodayi-2 مگه سرخرگ از ائورت نمیاد؟ چرا پراز مواد زائدهچرا از ائورت میاد ولی کل بدن رو دور زده و اومده در کلیه مواد زائدشو از دست بده برای همین بیشترین مقدار مواد زائد رو داره بعد این سیاهرگ خودش تشکیل میشه تو کلیه یا از اندام خاصی میاد؟سیاهرگ در کلیه هست و هنگام حروج به بزرگ سیاهرگ زیرین میپیوندد و اینکه وقتی سیاهرگ کلیوی کمترین میزان مواد دفعی رو داره چرا رنگش توی شکل انقدرر تیره است و سرخرگ کلیوی که بیشترین میزان مواد زائد رو داره چرا رنگش روشنه؟برای اینکه رنگ روشن تیره رو ما اغلب بر اساس میزان اکسیژن و دی اکسید مشخص میکنیم نه بر اساس مواد رائد داخل رگ هر چند این قاعده همیشه هم درست نیست درستش اینه ما رنگ سرخرگ یا سیاهرگ رو بر این اساس مشخص میکنیم که اگر له قلب بره میشه سیاخرگ اگر از قلب دور بشه و خارج بشه میشه سرخرگ ربطی به وواد زائد نداره کلا
  • احتمالی۱۴۰۱#ریز

زیست احتمالی پلاس
    12
    4 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Ali-Mosavi-1 کتاب دهم کنکور۴۰۰ یکم با ۴۰۱متفاوته البته..... به هر حال بگذریم.....
  • انسولین فعال🙄

حل شده زیست‌دوازدهم مهندسیژنتیک پروتئین.سازی
    13
    6 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    S
    @Farhan-Honar @Felli @Mahan-Xodayi-2 مرسی از همه تون🙏🏻🤩