Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • نحوه‌ی خوندن زیست

سوال پرسیدن
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    Hhh HhH
    @تجربیا
  • tRNA

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    Matin Mousavi 1M
    درود. بله فقط اولی هست که نوکلوتید A هم هست
  • عصب بویایی

@زیست @یازدهم
    8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @f-seif-0 آها خیلی ممنون مرسیی⚘
  • قلب

حل شده
    6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    36 بازدیدها
    GaladrielG
    @m-sina اره من خودمم زخم خوردم :_) خواهش میکنم:sunflower:
  • کلیه

حل شده
    5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    24 بازدیدها
    GaladrielG
    @m-sina بله میتونه اینجور باشه
  • مولکول اطلاعاتی آزمایشها

10
    1
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    Hamed.sH
    @mobarake-noroozian ممنون ب رو من هم متوجه نشدم وج هم اگه بشه توشکل بولد کنین که فسفو دی استر با پیوندی که میگین چه فرق داره
  • فصل دو زیست دهم/ معده

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    263 بازدیدها
    MOBARAKE NOROOZIANM
    سلام سلول های پوششی سطحی وبرخی سلول های غده ماده مخاطی ترشح مکنندو سلولهای پوششی سطحی علاوه بر ماده مخاطی بیکربنات نیز ترشح میکند دوستان دوتا نکته درغدد معده تعداد یاخته های سازنده ماده مخاطی از یاختههای کناری اصلی بیشتر است این یاخته ها ها به حفرات معده نزدیک تر هستند--دومیش در معده علاوه بر عدد برون ریز که داریا مجرای شخصی برای خروج فرآوورده های خودهستند یاخته های پراکنده درون ریزی نیز برای ترشح هورمون گاسترین و جوددارند که این هورمون را پس از تولید وارد خون نمیکنند وگاسترین جزء شیره معده نیست و وارد فضای درونی معده نمی شود یاخته های هدف آن یاخته های اصلی کناری غدد معده می باشند که سبب تحریک تولید اسید و آنزیم پپسینوژن شیده معده میشود
  • سیناپس نورون حرکتی و نورون حسی

زیست یازدهم کنکوری ها نورون
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    369 بازدیدها
    S
    سلام خدمت شما .دوست عزیز در سطح کتاب درسی ما به نورون رابط برای برقراری ارتباط بین نورون حسی و حرکتی نیاز داریم .ولی اینکه نورون حسی و حرکتی مستقیما با هم ارتباط داشته باشن در هیچ جا از کتاب نیومده و مطمئن باشین چیزی که در سطح کتاب نیست حداقل تو درس زیست شناسی ازش سوال مطرح نمیشه .بازم اگه این سوالتون رو از یه تست مطرح کردین لطفا عکس تست رو بفرستین تا از لحاظ علمی پیگیری کنم .🌷
  • گردش خون تو دستگاه گوارش

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
    Mohamad amin EslamiM
    سلام دوستان یک سوال داشتم اینه که اقای موقاری گفتن که لیپید ها برای ورود به سلول پرز وارد شبکه ی اندوپلاسمیش میشن میخواستم بدونم مواد غیر لیپیدی هم به شبکه ی اندوپلاسمی سلول پزر میرن؟@
  • آناتومی کلیه

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    MOBARAKE NOROOZIANM
    @saer-sediqi سلام به شما من باتوجه به شکل تشریح کلیه در کتاب میگم که از بالا به پایین سرخرگ -سیاهرگ- میزنای موفق باشید...
  • جزوه دست نویس زيست استاد موقاری

16
    24 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    SachliS
    @mobarake-noroozian خواهش میکنم ببخشید کامل نیست😅🌱
  • بیماری قلبی

حل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    Sara_RS
    @kit-cat کاری نکردم🌸
  • صحیح غلط نیاز به پاسخ کوتاه استاد

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    79 بازدیدها
    فاطمه منصوری 3ف
    mehranmirzaei@
  • گروه خونی

حل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    61 بازدیدها
    Sara_RS
    @hamed-bagheri-0 نه میگه ما خوندیم اگه یه مولکول خارجی که نمیشناسه بهش حمله میکنه مثلا کسی که گروه خونی ABداره فقط میتونه به کسی ک AB داره بده چرا؟ چون اگه فقط به کسی بده که A داره ، داره کربوهیدرات B هم واردش میکنه پس دستگاه ایمنی فرد A ، چون B رو تا به حال نداشته ، ناشناخته فرضش میکنه میره نابودش میکنه اینطوری همش تحلیل میشه چیز پیچیده ای نیست و اصلا نیاز به حفظ نیست اینم کلا از بین این همه تست یه تست این مدلی داده برا محکم کاری😁🤷‍♀️
  • چقدر آمینو اسید داریم؟؟؟

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    229 بازدیدها
    علی قربان زادهع
    @ali-jafari-6 ممنونم کجای طبیعتن و چه کار میکنن؟؟؟
  • سلام... چرا اینترون؟؟؟

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    137 بازدیدها
    علی قربان زادهع
    @ali-jafari-6 نه اگه قبل از کدون آغاز و بعد از کدون پایان باشن ترجمه نمیشن...
  • همانند سازی

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    فاطمه حسینی 3ف
    @ali-jafari-6 اهااااا دوجهتی هم هست ؟؟
  • اهنگ تنفس

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    40 بازدیدها
    Nila YSN
    سلام آیا درسته که بگیم همیشه با افزایش اهنگ تنفس حجم جاری کم میشه؟یا میتونیم در فرد عادی با افزایش اهنگ تنفس فزایش عمق رو هم داشته باشیم؟ چون مثلا طبق کتاب وقتی کربن دی اکسید زیاد شه افزایش اهنگ تنفس داریم ولی اگه حجم جاری باهاش کم شه که تاثیرش در هوای مبادله ای در دقیقه منفی میشه چون هوای مرده ثابته @mehranmirzaei
  • فشار جنب

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    زهرا جعفری 2ز
    وقتی قفسه سینه سوراخ بشه فشار محیط با درون یکی میشه واین باعث میشه سازو کار فشار منفی که باعث مکیده شدن هوا به درون قفسه سینه میشه از بین بره و فرد نتونه تنفس کنه و بعدش هم خواهد مرد
  • توضیح ازمایش

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    21 بازدیدها
    Nila YSN
    سلام در ازمایش مقایسه ی مقدار نسبی co2در هوای دمی و بازدمی در تستی گفته شده بود هم در دم هم در بازدم حباب از لوله ی بلند خارج میشه ولی به نظر خودم اینطوری درست نبود بعد رفتم ببینم خود راهنمای معلم که از طرف خود اموزش پرورشه چطور جواب داده و بازم همینطور بود منتها هم در کتاب تست هم در راهنما هیچ توضیح قانع کننده ای وجود نداشت میشه بگید آیا من اشتباه میکنم و اگه اشتباه فکر میکنم درستش رو با دلیل توضیح بدید @mehranmirzaei