Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • تعداد گلبرگ

حل شده
    17
    1
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    MobeenM
    @سروش-قادری در تعداد گلبرگ گفته است: @m-zngne مرسی حل شد از دوستان هم تشکر میکنم پس شد این: در دو لپه‌ای ها ممکنه مضرب2/4/5 باشه در تک لپه‌ای ها مضرب سه خداروشکر
  • یه عکس قشنگ از داخل سلول!!!

تجربی یازدهم زیست یازدهم
    2
    1
    12 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    345 بازدیدها
    زهرا محمدی 1ز
    @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • یه تست از زیست ۳ فصل ۸

حل شده
    11
    1
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    احمد قادریا
    @infinitie-a در یه تست از زیست ۳ فصل ۸ گفته است: @احمد-قادری یه ذره چیزه🙄🙄 حالا خیلی مهم نیست درگیرش نشو چشم خودم درگیر نمی کنم 😊😊😊😊
  • صفات چندجایگاهی

حل شده
    13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    FateMe 0F
    @abolfazl-mousavi ممنونم🌸
  • پرتئاز

حل شده زیست-دهم
    7
    1
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    I
    @mitra-ism-rahmani خواهش میکنم🌱
  • واکنش دهنده زیستی

حل شده زیست-دهم
    11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    132 بازدیدها
    _Mitra__
    @دریا-دریایی ببخشید نتم ضعیف بود نتونستم صبح بدم [image: 1619529569604-img_20210427_174858_829.jpg] [image: 1619529573966-img_20210427_174902_641.jpg]
  • همانندسازی از نمای نزدیک🧬😍

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    Sara_RS
    سلاام دوستان عصرتون بخیر 🌸🧬 انرژیاتونو همانندسازی کنید و دوبله به سمت هدفای قشنگتون برید😀💪 این یه ویدیو ۸ ثانیه ای قشنگ از همانند سازیه: VID_20210427_174344_740.mp4 @تجربیا
  • تقسیمات سلولی با برچسب فان!

1
    6 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    H_RH
    سلام سلام اومدم خدمتتون با یه کلیپ فان طوری:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: میشه گفت وقتی زیست و مسخره بازی قاطی میشه تا خلاصه همه چی دست به دست هم بده تا این مفهوم بره تو مغز من و شما نتیجش این میشه ...!:face_with_tears_of_joy: :face_with_monocle: :rolling_on_the_floor_laughing: :winking_face_with_tongue: :winking_face: خب دیگه زیاد معطل نمیکنم خودتون ببینید اوضاع از چه قراره...:winking_face: :zany_face: VID-20200129-WA0002.mp4 @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @تجربیا
  • 🍀سوال گیاهی🍀

حل شده
    30
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    477 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @سارا-m-0 در 🍀سوال گیاهی🍀 گفته است: @abolfazl-mousavi انشالله😅 من دهمم، از یازدهم شرکت میکنم تو آزمون ها🙂 افرین
  • بررسی یک جمله از زیست ۳ فصل ۸

حل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    I
    @Shahedeh-Raiespour @احمد-قادری متشکرم جواب سوالمو گرفتم🌹🌹
  • سوال زیست فصل1 یازدهم

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @sarnisa6 در سوال زیست فصل1 یازدهم گفته است: بچه ها عصب نخاعی جزء دستگاه عصبی محیطیه یا مرکزی؟ ما تو دستگاه عصبی مرکزی میگیم نخاع 31 جفت عصب نخاعی داره و تو دستگاه عصبی محیطی میگیم این دستگاه حاوی 31 جفت عصب نخاعیه ممنون میشم راهنمایی کنید گیج شدم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @همیار سلام . بله جز دستگاه عصبی محیطی هست و البته خود بخش محیطی شامل ۱۲ جفت عصب مغزی هم هست 🔴🔴🔴
  • موضوع حذف شده است!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    11 بازدیدها
  • اسبک ماهی

حل شده
    14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    kosariK
    @m-zngne خواهش میکنم
  • روزنه هوایی

حل شده
    4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    kosariK
    @sara-haghighatrad خواهش میکنم💜
  • 💠 بررسی نکات مفهومی مویرگ ها

زیست ۱۰ مویرگ
    2
    4 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    665 بازدیدها
    kosariK
    🔶 مویرگ پیوسته : 🔺 در اندام هایی که و%(#ff0059)[رود و خروج مواد به شدت کنترل] میشود این نوع مویرگ وجود دارد . 🔺در اندام های %(#00ff22)[مهمی چون شش ها ، در ماهیچه ها ، در بافت چربی و در دستگاه عصبی مرکزی ] یافت میشوند . 🔺 در این نوع مویرگ %(#ff0d00)[منفذی جهت نقل و انتقال مواد وجود ندارد .] 🔺 اگر در بافت های گفته شده دقت کرده باشین ، متوجه میشوید که بافت های حساسی هستند و ورود و خروج موادشان باید با دقت انجام شود ، مثلاً مویرگ های مغزی که از این نوع هستن باید بدون منفد باشند تا از ورود احتمالی میکروب ها به بافت مغز جلوگیری کنند . 🔺 ارتباطات این نوع مویرگ از طریق شکاف های بین مولکولی و غشای پایه ی کامل صورت میگیره . 🔶 مویرگ منفذی دار : 🔺 %(#0011ff)[این نوع مویرگ ها دارای منافذ زیادی در سطح غشای سلول هستند نه در محل اتصال دو سلول .] 🔺 %(#d0ff00)[غشای پایه ی ضخیم و وجود لایه ی پروتئینی] که مانع عبور مولکول های درشت مثل خود پروتئین ها میشود ، از مشخصه های این نوع از مویرگ هاست 🔺 %(#ffb300)[در کلیه ها ، غدد درون‌ریز مثل هیپوفیز و روده ها میتوان مویرگ منفذ دار یافت .] 🔺 در این %(#009dff)[نوع از مویرگ همانند مویرگ پیوسته و بر خلاف مویرگ ناپیوسته ، غشای پایه کامل] می باشد .
  • گیرنده نوری

حل شده
    77
    3 رای ها
    77 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    kosariK
    @81sobhan در گیرنده نوری گفته است: @kosar-mottaghi ولی فکر نمیکردم ی سوال اینقدر چالش ایجاد کنه 😐😁 والا شما چالش ایجاد کردین🙄😊 آخرشم مجبورتون کردن قانع شین😅
  • ناقل یا حامل مسئله این است!!

حل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    kosariK
    @marjan82 سلام بله ناقل یعنی اون چیزی که انتقال میده ولی حامل یعنی چیزی که داره چیزی رو حمل میکنه چون این مولکول های دارای الکترونن حامل الکترون بهشون میگن اونا که چیزی انتقال نمیدن مثلا به اون پروتئین های موجود در زنجیره میگن پروتئین های ناقل الکترون چون الکترون به کسی دیگه انتقال میدن پس برای این مولکول های(NADH.FADH2) به کار بردن ناقل اشتباهه و حامل الکترون درسته
  • حشرات

یک نکته به تو
    2
    4
    7 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    736 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @تجربیا @دوازدهم @یازدهم
  • ماهی 🤔🤔🤔

یک نکته به تو
    4