Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • حرکت رناپسپاراز

منتقل شده
    28
    1 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    405 بازدیدها
    دریا دریایید
    @saba-zarei در حرکت رناپسپاراز گفته است: @دریا-دریایی یس 😍😍😍
  • تست زیست دوازدهم-ژنتیک

10
    2
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    ب
    ضمن این که صفات پیوسته، بحث مفصلی توی نظام قدیم داره
  • رنای پیک

منتقل شده حل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    251 بازدیدها
    IIAIII
    @asmw-mmdn در رنای پیک گفته است: @mehranmirzaei سلامم اگه میشع پاسخ بدین! اینکه تو بعضی تستایه چرت میگه ک : تو رنای پیک بیانه اوله یا چ میدونم امکان ندارد اولش میانه باشد اینا چقد درستن ! طبق شکل ک اونقدرم اهمیت ندارع کی اوله کی عاخر ولی بعضیا گیر میدن بش این جمله زیر نگاه کنید از وسط جزوه اوردمش: نکته : میانه ها و بیانه ها به صورت یک در میان قرار گرفته اند (ابتدا بیانه قرار دارد) ابتدا و انتها و اینا مشخص کنید کی ب کیع ممنونم ازتون. حدس میزنم بخاطر شکل بیشتر بدانید باشه🤔🤨ولی منم اینو از هیچ کجا نشنیدم. (خوبه حالا خودتم میگی تستاش چرته ها!) تو اینو از کجا اوردی؟
  • سوال از اینترون و اگزون

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    IIAIII
    @maryam111 در سوال از اینترون و اگزون گفته است: سلام خسته نباشید من دوتا نکته نوشته بودم گوشه کتابم الان که میخوندم شک کردم به درست بودنش...میشه بگید این دوتا جمله درسته یا غلط؟ ۱-اگزون برخلاف اینترون به راه انداز متصل است ۲-اولین نوکلئوتیدی که رونویسی میشود قطعا در ساختار اگزون قرار دارد نه اینترون دوتاش داره یه منظور رو میرسونه البته @دوازدهم @راهنما-زیست @تجربیا جواب اولین جمله رو نمیدونم. اگه دلیلش رو فهمیدی به منم بگو. دومین جمله:اینم مربوط میشه به جمله قبل😂. چون اگه اگزونی باشه بچسبه به راه انداز(یعنی بلافاصله پس از راه انداز باشه) نمیشه بگیم اول این نکته و دیدی که رونویسی میشه از اگزونه
  • تخلیه ادرار

12
    2
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    722 بازدیدها
    H_RH
    @Hamed-Soltani خواهش میکنم
  • بازجذب

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    چیچکچ
    @Hamed-Soltani مواد بر اساس اندازه از گلومرول به داخل کپسول بومن تراوش میشن مواد از کپسول بومن عبور میکنن و به محض اینکه وارد لوله پیچ خورده نزدیک میشه ، مواد مفید طی بازجذب از لوله ها بازجذب شبکه دور لوله ای میشه در آخر هم خود یاخته های نفرون و هم دومین شبکه مویرگی مواد مضر رو به نفرون ترشح میکنن .تراوش از فضای بین یاخته ای ولی بازجذب و ترشح از غشا عبور میکنن . تراوش فقط براساس اندازه س ولی بازجذب و ترشح براساس نیاز یا عدم نیازه
  • زیست دوازدهم-فتوسنتز

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
    romisaR
    @پری-ناز من که گیاهی یادم رفته😅 انسان هم یکم تو درسای دانشگاه یادم‌ میاد😶
  • بخش مرکزی فوق کلیه

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    369 بازدیدها
    Hoorieh shH
    @afshin-1999 سلام بله دیگه متن کتابه
  • دیواره پسین چوبی شده

19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    492 بازدیدها
    IIAIII
    @دریا-دریایی در دیواره پسین چوبی شده گفته است: @m-sina در دیواره پسین چوبی شده گفته است: @دریا-دریایی در دیواره پسین چوبی شده گفته است: @m-sina اره توی تتا هم گفت این نکته رو ولی این رو من تا حالا جایی ندیدم اها مرسی. تو تتا رو دیدی؟ چطوریه؟ فرقی هم با فیلم های رایگان اقای موقاری میکنه؟ تو فیلم ها اموزش کامل میدن ولی تتا جمع بندیه یعنی با نمودار خلاصه کردن مطالب رو برای آموزش خوب نیست زیاد اها. ممنونم
  • سلول پوششی پرز روده

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
    IIAIII
    @دریا-دریایی در سلول پوششی پرز روده گفته است: آره پرز روده و معده پروتئاز رو دارن مثلا هلیکاز،دنا بسپاراز و رنا بسپاراز هم دارن البته برای روده باید بگی گروهی و معده هم همه شون آنزیم پروتئینی سازن لیپاز کربوهیدراتاز و نوکلئاز هم در سلول پوششی پرز وجود دارن؟
  • کدها

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    _
    @دوازدهم @تجربیا
  • ارکگن و انتریدی

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    336 بازدیدها
    Z
    @Bio
  • هورمون کلسی تونین

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    384 بازدیدها
    AmirbernosiA
    بله پروتئینی هست
  • هاگداران

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها
    ZaraaZ
    @تجربیا @همیار
  • اشکالی در گلیکولیز

زیست دوازدهم
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    ZaraaZ
    @تجربیا
  • زیست دهم معده

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    nima HN
    جمله ضعف بیانی داره. بسته به اینکه تاکیدِ خوندنتون روی کدوم قسمت از عبارت باشه، میشه جمله رو به صورت های مختلفی تحلیل کرد ۱. هر یاخته ای، آنزیم های درون یاخته ای دارد که از یاخته خارج نمی‌شوند؛ مثل آنزیم های موثر در همانند سازی، رونویسی، ترجمه و... با توجه به این نکته، نمیشه گفت هر آنزیم یاخته کناری از یاخته خارج میشه و جمله اشتباهه ۲. طبق متن کتاب، یاخته کناری، آنزیم برون یاخته ای نمی‌سازه. در نتیجه جمله اشتباهه
  • ارتفاع QRS

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    759 بازدیدها
    Chekav ChekavC
    @m-sina به نظرم میشه اینطور نتیجه گرفت که بهرحال این سلول قلبی نیاز به اکسیژن داره تا بتونه خوب منقبض بشه دیگه، حالا چون اکسیژنش کم شده نمیتونه کامل منقبض بشه پس ارتفاع کیو ار اسم کم میشه فک میکنم درست میگی ولی بزار با تجربه ها هم بیان و بگن چون من کاملا مطمئن نیستم
  • تعداد سانتریول اووسیت ثانویه

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    507 بازدیدها
    یسنای
    @romisa ممنونم
  • ابهام گیاهی!

23
    2 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    545 بازدیدها
    Mahdi AfzaliM
    @Mahan-Xodayi گیاهان انگلی دو مدل هستن یکی همه مواد مغذیشو از گیاه میزبان میگیره یکی بخشی از مواد مغذیشو از گیاه میزبان میگیره
  • ابهام گیاهی!

منتقل شده
    27
    0 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    580 بازدیدها
    Mahdi AfzaliM
    @Mahdi-Afzali در ابهام گیاهی! گفته است: [image: 1597673633014-aw.png] میشه واب بدی