Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • رفع اشکال

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    H
    با سلام خدمت شما دوست عزیز اصلا این جمله غده درون ریزش غلطه غده درون ریز به داخل خون ترشح میشه که در معده فقط سلول ترشح کننده هورمون گاسترینه
  • گیاه دهم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    45 بازدیدها
    H
    اکسیژن حتما میتونه از گیاه خارج بشه مثل وقتی که تثبیت CO2 انجام میشه یا گیاه بافتش آسیب ببینه
  • تست ص۱۱ کتاب یازدهم

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    44 بازدیدها
    H
    با سلام خدمت شما دوست عزیزهمانطور که گفته شد گزینه 1 درسته اصلا اینو یادت باشه که اسبک مغز جزوی از سامانه کناره ای یا جسم لیمبیکه پس هرچی مال اسبک مغز صدق کنه برای جسم لیمیبیکم همونه
  • تست ترکیبی کنکور۹۹

4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    E
    @enmi دیدم کسی مشارکت نمی کنه گفتم حداقل پاسخ نامه رو بفرستم که یه نگاهی بکنید. وقتی میگه فشار اسمزی بستره کم بشه یعنی مقدار اب زیادی یا یون کمی اونجا حضور داشته باشه خوب فشار اسمزی کم میشه حالا گفته نسبت به شرایط عادی کمتر بشه یعنی اب زیادی تولید بشه یعنی منظور سوال میتونه حالت تنش، فعالیت سمپاتیک،ورزش، فعالیت زیاد لوله گوارش خلاصه کلی سوال شده. گزینه ۱ رو اقای موقاری کاملا باز کرده نیازی نمی بینم پاسخ نامه بگم چون طولانیه گزینه ۲ هورمون اریتروپویتین در هر شرایطی حتی حالت عادی هم ترشح میشه که سوال گفته فقط در شرایط ویژه. خوب گلوگاگون هم مشخصه کارش پس در شرایط تنش نیازه برای واکنش هایی برای تولید گلوگز. کل گزینه اخر درسته چون کلیه هم می تونه فعالیت بالا داشته باشه پس فشار خون در اون زیاد بشه اما غلطش این هست که یک سرخرگ به هر کلیه وارد میشه نه های. موفق باشید
  • اشکال زیست دهم

29
    2 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    848 بازدیدها
    -Dr_Ugger--
    داداش من از تو عصبانی نشدم که توسوال داشتی پرسیدی کار خوبی هم کردی من از اونایی دلخور بودم که جواب اشتباه به شما داده بودند ولی باز هم از اونا معذرت می خوام مخلص همشون هم هستم :folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:
  • مرتبط با صفحه ها ی ۳۴ و ۲۴ کتاب دهم

8
    1
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    Parimah AghajaniP
    ممنون از همتون
  • فتوسیستم

5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    BioB
    ATPسنتاز یون هیدروژن رو وارد استروما میکنه نه فتوسیستم
  • مشخص شدن چهار چوب سوالات زیست کنکور

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    S
    ببینید در جهش اضافه شدن مثلا ( AAACCC ) بشه (AAAGCCC) خب تغییر داریم میگیم توالی 3 تایی اضافه و حذف شه تغییری در چاچوب خواندن رخ نمیده ولی همیشه اینطوری نیس اگه این توالی 3 تایی رو بازش کنیم ( AAACCC ) بشه ( AGAAGCGCC ) مسلما با اینکه 3 تا نوکلئوتید اضافه شد ولی داریم میبینیم چار چوب تغییر کرده ... 2..یس 3...یس درضمن چارچوب خواندن واینا روی رنا هستش و اینکه رمز رو DNA هست و رمزه تو mRNA
  • فتوسنتز

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
    M
    @samann :grin: :beaming_face_with_smiling_eyes: :+1:
  • نرون ها

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    S
    سلام احسان اگه توی تستی به این رسیدی که بر اساس این مورد دو جواب وجود داره به کتاب خودت مراجعه کن ولی بیشتر تست ها روی جای نرون رابط میباشد و با توجه به متن کتاب در بخش خاکستریه!!!
  • جزوه جمع بندی زیست

منتقل شده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    yones dY
    @amir-abbaszadeh از داخل سایت الا بخش محصولاتhttps://alaatv.com/shop
  • گوارش/ زیست دوم تست کنکور98

13
    1
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    امیر احمدیا
    @Mahhh نه اون بیکربناته @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • تو رو خدا زیست را برسونید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    MohsenkarbasianM
    تو رو خدا زیست جناب مقاری را بیشتر پخش کنید ما الان فصل ۳ را داریم کار میکنیم صفحه ۴۰ هستیم ولی اقای مقاری تا صفحه ۲۰ تدریس کردند تورو خدا @ادمین شبی ۲ تا ۲ زیست اقای مقاری را پخش کنید حتی اگه جمعه ها هم شده فیلم بزارید من واقعا درک میکنیم که شما ها هم کار و زندگی دارید ولی خواهشن مارا هم درک کنید .
  • ذرت خونی

19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    308 بازدیدها
    M
    @ahmadt آقا احمد من تو تاپیکتو "ذرت" رو توجه نکردم ببخشید این صفت ظاهرا 3 ژنی هست که چون همه ی جفت آلل ها یکسانند در هر ژن، میگیم خالص.. ببخشید ولی اگه پیوستگی هم داشته باشن دیگه ن خالص نمیشه و فقط همون دوحالتی که گفتید خالص میشه(چون اینجا پیوستگی درگیر میشه ی ذره سخت میشه کار)
  • زیست گیاهی یازدهم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    پری نازپ
    @samann دبیرمون به ما گفته بود که اول ماده ای رو می ریزن که تمایزنیافته بشه بعدش تقسیم!خب طبق حرف شما جواب رو گرفتم
  • اکسایش بیشتر

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    33 بازدیدها
    پری نازپ
    @پری-ناز آها فهمیدم نمیخواد بگین.
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    9 بازدیدها
  • کتابکار زیست دوازدهم

30
    1 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    542 بازدیدها
    reyhanehbayatR
    @خانوم میشع همه تاپیک های منو پاک کنید؟
  • مخاط مژک دار

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    459 بازدیدها
    Hanie.hH
    @ahmadt در مخاط مژک دار گفته است: @Hanie-h در مخاط مژک دار گفته است: [image: 1586432027580-pixlr_20200409160216305-1.jpg] بافت پیوندی سست هم داره این عکس کتاب درسی هست یا کمک درسی؟ اخه عکس کتاب درسی من این هست: [image: 1586452667167-screenshot-from-2020-04-09-21-47-22.png] کمک درسی
  • تتراد

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    110 بازدیدها
    M
    @ahmadt ن وصل نمی شن چو باید تو آنافاز جدا بشن چرا باید وصل بشن! قط از طول میان بغل هم می ایستن. ولی رشته های دوک به سانترومرها وصل می شن که بهش میگن کینه توکور! کینه توکور چیه حالا؟ فیلم رو ببین تا حدی کمک می کنه! http://filmju.ir/ap2/CbeoY/کروموزوم_و_کینه_توکور