Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.9k دیدگاه‌ها
  • دبیران.

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    415 بازدیدها
    Erfan AbediniE
    @amirabbas-gerami من محمدرضا یاری میبینم،خوبه یجورایی به زبون خودمون توضیح میده
  • سوال حرکت شناسی

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    133 بازدیدها
    Zahra Mohammadi 6Z
    @محمدحسین-ساجدی خیلی ممنونم
  • سوال ساده

4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    M
    @mr-mazrai-0 سلام خیلی ممنون، فقط مگه نگفته بردار سرعت متوسط اما چرا شما سرعت رو برداری به دست نیاوردین؟ یعنی منظور سوال چی بوده
  • فشار

15
    1
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    449 بازدیدها
    Amirreza Vafaei MoghadamA
    @m-ba78 سلام این محدودیت هایی ک گذاشته شده توی انجمن باعث حاشیه شده.... بنظرم کلن قابلیت %(#ff0000)[چت توی دایرکت] رو جز با ادمین ها حذف کنن فکر مناطقی تری هستش... یا نه ک خب فقط باعث حاشیه های جبران ناپذیر میشه هر روز و هر روز... . . درسته، من هم همیشه برای همین اینکارو انجام میدم وگرنه ک برام تفاوتی نداره، اما اما اما این امتیاز هم چند روزی هستش ک بدجوری روی مخم هستش و اذیتم میکنه... هر چقدر میره بالا باز هم باز نمیشه /:
  • شتاب جسم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    79 بازدیدها
    GaladrielG
    @mlika-hoveida زبانم قاصر است ولی میپرسم اگه فهمیدم میگم بهت
  • دهم فصل پنج ترمو دینامیک فیزیک

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    Somaye SalehiS
    سلام خوبین ؟ ببخشید میشه یه نفر قانون اول و دوم ترمودینامیک رو برای من توضیح بده بعد کسی سایت خوبی میشناسه برای دانلود نمونه سوال ؟
  • ی سوال

4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    126 بازدیدها
    آرش عباسیآ
    @mr-mazrai-0 [image: 1633597166292-4a6b6226-417d-4f32-98cb-a6a8a8cf3382-image.png]
  • تست فیزیک دوازدهم.

نظام جدید @فیزیک @کنکور۱۴۰۱ @ریاضیا @کنکوری۱۴۰۱
    7
    1
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    H
    @حسین-احمدی خواهش میکنم ، موفق باشید 🌹
  • فیزیک یازدهم

حل نشده
    5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    پ
    @yeganeh-robat-sarpooshi [image: 1633452229670-20211005_201256-resized.jpg] بار میزان الکترون رو به میکرو کولن تبدیل کردم. بار اولیه رو x گرفتم. چون بار اولیه و نهایی جسم مثبت هست و الکترون به جسم می دهیم، الکترون ها (بار میزان الکترون) باعث کاهش بار اولیه جسم (x) میشه. پس بار نهایی میشه «x منهای میزان بار الکترون». بقیه‌اش هم محاسبات نسبته ...
  • فیزیک دوازدهم

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    118 بازدیدها
    Narges EbrahimiN
    @amin-forouzan خیلی ممنونم ازتون🌸
  • فیزیک ۱۲ با اقای فدایی فرد یا اقای داداشی؟

فیزیک
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    229 بازدیدها
    sallar savadkoohiS
    @bahare-rasouli اگه فیزیکتون خیلی ضعیفه و کلا به قولی تو باغ نیستین فکر کنم استاد داداشی خوب باشن ولی خوب برای درصدای بالا خوب نیستن اگر بتونید راه ابریشم استاد طلوعی و تهیه کنید عالی میشه منم فیزیکم اصلا خوب نبود ولی خیلی دید منو به فیزیک عوض کرد صف تا صد رایگان نظام قدیمم دارن میتونین برین ببینین
  • صفر تا صد فیزیک دوازدهم استاد یاری!

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    strang 78S
    @dr-aryan-0 اره
  • الکترسیته ساکن

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    ابراهیم عرازتبارا
    [image: 1633408099631-_20211002_105757.jpg-resized.jpg] خواهش میکنم کمکم کنید
  • فشار

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    M MashhadiM
    خط هم ترازی که کشیدی درسته رو۱جی هاش +رو۲ جی هاش +فشر هوا=رو۱ جی هاش+فشار ته لوله جای گذاری کن فشار ته لوله رو بدست بیار و بعد توی مساحت ته لوله ضرب کن نیرو بدست میاد
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    13 بازدیدها
  • تست چالشی فیزیک دوستان میشه کمک کنین

فیزیک تجربی فیزیک - یازدهم فیزیک نظام جدید
    6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    457 بازدیدها
    Kit CatK
    @miss-ganji سلام جواب گزینه یک عه ۷ تا الکترون و پروتون توی نیتروژن خنثی هستند حالا اومده ۲ تا الکترون رو گرفته در نتیجه ما الان ۷ تا پروتون و ۵ تا الکترون داریم که ۵ تا الکترون ۵ تا از پروتون هارو خنثی میکنن و ۲ تام پروتون خنثی نشده میمونن که بار اتم میشه 2e که e بار پایه ماست و همون1.6 ضربدر ۱۰ به توان منفی 19 عه... و جواب میشه گزینه یک
  • فیزیک ۱۲ تجربی

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    105 بازدیدها
    M MashhadiM
    @amir-hossein-sadeghi-fard گزینه ی ۳ میشه؟ ببنین بزرگترین جابه جایی درواقع وقتیه که از سر قطر بزرگ بیضی بره اون سر دیگش که جابه جایی بشه قطر بزرگ بیضی ینی ۳
  • فیزیک

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    I
    @saba-s فیزیک یازدهم ربطی به فیزیک دوازدهم به اون صورت نداره . فیزیک دهم داره اونم دو فصلش که بهتره اول اون ها رو بخونید.بحث اندازه گیری و کار و انرژی و بعد فیزیک دوازدهم رو شروع کنید یا ادامه بدید .
  • مبحث حرکت فصل ۱ فیزیک دوازدهم

دوازدهم تجربی کنکور ۱۴۰۱ کمک درسی
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    332 بازدیدها
    AnselA
    @زهرا-محمدی-4 خواهش میکنم🌷
  • سوال در مورد آموزش فیزیک.

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    ع محمد پورع
    باسلام،آقای فرشید داداشی معلم فیزیک توی فیلم های آموزشی شون از یک نرم افزار استفاده می کردند برای آزمایش های کار و انرژی فیزیک دهم استفاده می‌کردند کسی میدونه اسم اون نرم افزار چیه؟