Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.8k دیدگاه‌ها
  • اثبات

7
    1
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    پری نازپ
    @به-سان-خورشید آره
  • سوال از کار و انرژی دهم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    29 بازدیدها
    Sh.ES
    @سما-نویدفر توضیح لازمه؟
  • سوال از حرکت شناسی

13
    1
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    M
    @samann نمیدونم یکی پرسیده منم بلد نبودم از دوستان کمک خواستم مرسی که جوا ب دادین
  • فیزیک اتمی

10
    2
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    M
    خطوط سری "پاشن" همش تو ناحیه ی فروسرخه.....روهوا حل کردن نداشت لیمان همواره فرابنفشه بالمر:4تا خط اولش مرئی بقیش فرابنفشه پاشن و براکت و فوند همشون فروسرخ
  • فیزیک

16
    1
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    331 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @Zahra-gh20 [image: 1586467559898-screenshot_20200410-015522_memo.jpg] !! فشار مایع به ارتفاع مایع بستگی داره پس ۳۲+۴۸ !! فشار گاز رو بر حسب سانتی متر جیوه داده یعنی فشار گاز معادل یک ستون مایع از جیوه به ارتفاعی مجهوله که بدست اوردیم ۲۰ سانتی متر امیدوارم توضیحات واضح باشه نه اینکه تازه پیچونده باشم
  • نوسان و امواج

35
    1
    0 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    445 بازدیدها
    Hanie.hH
    @Mohsen-Taheri در نوسان و امواج گفته است: @Hanie-h شروع نوسانش از انتهای سمت راست بوده(یعنی ته دامنه) بعد که رها میکنه فنر رو میاد اول برمیگرده به مرکز نوسان(این شد ربع1) بعد فشرده میشه و میره به سمت چپ(میره به-A) حالا این شد ربع2 و وقتی میخواد برگرده سمت مرکز نوسان(بره به راست) دوباره طول فنر درحال زیاد شدنه. آها ممنون
  • فیزیک دهم تجربی!! پایه

منتقل شده
    19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    ب
    @سهیل-م انرژی تونو بزارید روی دهم. از فارسی و عربی غافل نشید. عمومی ها مهم اند اما غالب کارتون رو روی اختصاصی بچینید
  • خطای اندازه گیری

2
    1
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    20 بازدیدها
    Sh.ES
    مثبت منفی 2.5
  • فیزیک دهم تجربی

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    40 بازدیدها
    M.anM
    بیشتر توضیح بدین
  • انرژی مکانیکی

7
    1
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    Amin.thA
    @Parimah-Aghajani در انرژی مکانیکی گفته است: @Amin-th نمیخواد توضیح بدین فهمیدم دست تون درد نکنه خواهش میکنم
  • کدام دقیق تر است?

6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    mobin esmailpourM
    ممنونم.🙏🙏🙏🙏
  • سلام به فیزیک

54
    1
    2 رای ها
    54 دیدگاه‌ها
    661 بازدیدها
    آمـاجآ
    @پری-ناز در سلام به فیزیک گفته است: @gole-narges یه سوال دیگه دارم اونهایی که رشته شون تجربی جواب بدن الآن از این تکانه هایی که توش دوران باشه برای ما هم میاد؟مثل سوال ۹ [image: 1585825520064-screenshot_-_drive.jpg] من رشتم تجربی نیست 🙏🏻 . . جواب معلم 👇🏻 [image: 1585905317166-img-20200403-wa0015.jpg] . . ببخشید توانایی تایپ نداشتم و تند نوشتم 🙏🏻 [image: 1585905345642-img_20200403_133523-resized.jpg]
  • ترمودینامیک

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    73 بازدیدها
    romisaR
    @Saghar-Rafathaghighi بهتره از سوال به همراه جوابش عکس بفرستید اونوقت بچه ها راحتتر میتونن راهنماییتون کنن😉
  • سوال از فیزیک

61
    1
    1 رای ها
    61 دیدگاه‌ها
    743 بازدیدها
    S
    @Mohsen-Taheri در سوال از فیزیک گفته است: @samann خواهش می کنم...ناپیدای ی چن وقت.دلمون برات تنگ شده بود..:crying_face: راستی از اویلر و نپر پرسیدم راجع ب لگاریتم گفتن چشم اصلاحش می کنم ب خاطر داش سامان گل قربانت لطف داری . ماشالا حافظت کلی فکر کردم یادم اومد :face_with_tears_of_joy:
  • سوال مدار و توان

8
    1
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    fafarf asfasfF
    گزینه 4 میشه نحوه حل اول میری دو سر مولدو حساب میکنی به این نتجیه میرسی مقاومت درونی برابر است با 2 بر روی جریان بعد دو سر مقاومت رو حساب میکنی که همون 18س پس مقاومت مدار 18 بر روی جریان است چون جریان گذرنده از هردو مقاومت برابر است پس نسبت مقاومتا برابر است نسبت توان ها است و برابر است با 9 برابر
  • فیزیک آقای داداشی

منتقل شده داداشی یازدهم فیزیک - یازدهم
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    297 بازدیدها
    N
    @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
  • فیزیک

15
    1
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    Amin.thA
    @Zahra-gh20 در فیزیک گفته است: @Virus واسه 484 و 474 اگه راه حل میدونی میشه بگی 484 که دو متحرکه هست و واس نظام جدید نمیاد دیگه کلا ولی واسه 474 : [image: 1585494514785-_-resized.jpg]
  • نوسانگر

2
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    Amin.thA
    یک نوسان یعنی اینکه از یک نقطه بره و دوباره به مون نقطه برگرده ینی اگه پاره خط AB رو در نظر بگیریم؛از نقطه A بره به B و بعد از B برگرده به همون A میشه یک نوسان؛یعنی دوباره طول پاره خط رو طی کنه! اینجا گفته در هر ثانیه یکبار طی میکنه و از اونجایی که در هر نوسان دوبار طول پاره خط طی میشه پس مدت زمان یک نوسان کامل میشه دوتا 1 ثانیه یعنی 2 ثانیه.
  • فصل۱ فیزیک دوازدهم

5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    ب
    @Parimah-Aghajani در فصل۱ فیزیک دوازدهم گفته است: @به-سان-خورشید ممنون قابلی نداشت موفق باشید
  • فیزیک یازدهم/ فصل ۱/ الکتریسیته ساکن

17
    1
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    109 بازدیدها
    M
    @پری-ناز آره همینجوری تحلیل کردم منم