Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.8k دیدگاه‌ها
  • فیزیک دهم فصل اول

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    M
    301.pdf سلام منظورتون این کتابه ؟
  • فیزیک پیش/ موج

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    M
    الان برو روی انیمیشن ببین این دوتا نقطه ای که با فلش معلوم کردم دارن عین الکلنگ عمل می کنن و بهشون میگن در فاز متقابل اون نقاط آبی بعدی چون با نقطه آبیه هم فازن پس با سبزه باز میشن در فاز متقابل( ی جمله داریم میگیم: دوستِ دشمنِ من، با من دشمنه!) الانم دقیقا اینه! نقطه سبزه با اولین نقطه ی آبی دشمنه(در فاز متقابل) ولی چون آبیه داداشای زیادی داره پس با اونام دشمنه(در فاز متقابل) [image: 1585240856168-20151207134725834_6.gif]
  • موضوع حذف شده است!

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • جریان

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    M
    @enmi جهت قراردادی جریان:از پتانسیل الکتریکی بیشتر(پایانه ی مثبت باتری) به پتانسیل الکتریکی کمتر(پایانه ی منفی باتری) است! جهت واقعی جریان:همون جهت حرکت الکترون ها(بارهای منفی)ست که از پایانه ی منفی ب مثبته. اشتباه مرسوم شده یعنی چی؟؟؟؟ در کل الکتریسیته باید طبق همین عمل کنیم والا داغون میشه همه ی علامتا... من فقط ی جا یادم میاد که جهت جریان رو همون جهت حرکت خود بارهای منفی(الکترونها) می گرفتیم اونم تو نظریه ی فوتوالکتریک بود.(چون باتری نداشتیم مجبور بودیم از الکترود تاریک به الکترود روشن بگیریم جهت جریان رو که میشد همون جهت حرکت الکترون ها یا جهت واقعی جریان)
  • فیزیک ۹۹

5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    اینو که من براتون حل کردم
  • فیزیک کازرانیان

منتقل شده
    29
    2 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    677 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @دکتر-علی-ف استاد اشتباهی گزینه رو انتخاب کرده اومدن که اونو درست کنن زدن ابروشم خراب کردن
  • فیزیک / نمودار شتاب زمان

30
    1
    1 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    342 بازدیدها
    999
    @zahra-alaei در فیزیک گفته است: دوستان:) این سوال دو کره ی فلزی مشابه باردار همنام و نامساوی اگه به هم تماسشون بدیم بعد تو همون فاصله قرار بدیمشون نیرویی که الان بهم وارد میکنن در مقایسه با حالت قبل چیجوریه؟ کتاب میگه بیشتر میشه خب اگه یکی از بارا نصف اون یکی باشه که نیرو تو حالت دوم کمتر میشه که:/ نمیشه؟ چون بار هم نامه ماکزیمم نیرو میشه وقتی که بار هر کدوم میانگین دوبار باشه که در این حالت بیشترین مقدار میشه مثلا بار +5 و +10 را فرض بگیرین حل کنین
  • فیزیک/سینماتیک

6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    45 بازدیدها
    999
    [image: 1584562156578-untitled.png] روش تناسب
  • جزوه ی فیلم فیزیک نظام قدیم آقای طلوعی

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    164 بازدیدها
    Am EliA
    @Shayan98_sa ایدی کانالشونو دارین؟
  • physics

6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    S
    @پری-ناز یه راهش از فرمول hدلتا v2=-2g حل میشه
  • اقای داداشی

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    amir hossein eskandariA
    خواهش میکنم زودتر پاسخ بدین
  • یه سوال دارم:)

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    amir hossein eskandariA
    اقای داداشی معرکس
  • صفر تا صد کنکور نظام جدید اقای کازرانیان

منتقل شده فیزیک تجربی نظام جدید
    17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    882 بازدیدها
    mohammad magholyM
    سلام. شرمنده اخلاق ولی من الان کنکور تجربی سال 99 دارم باید کدوم فیلم های اقای کارزانیان رو ببینم؟ صفرتاصد ما سال 97-98 یا کارگاه تست های سال جدید رو؟
  • سوال از فیزیک دوازدهم رشته ریاضی

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    yuones ghavidlY
    @Virus همچین چیزی رو که تو سوال نگفته که .میشه مفهومی توضیح بدی ممنون میشم.
  • لطفا زود جواب رو بدین منتظرم

منتقل شده
    18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    261 بازدیدها
    ZaraaZ
    @M-an گفتم زیاد تاپیک داریم برم تو یکی از این تاپیکای فیزیک سوالمو مطرح کنم...ازطرفی موقع فرستادن سوالم اصلا توجهی نکردم که این تاپیک موضوعش یه چیزدیگس......شرمنده....بار دیگه تکرار نمیکنم
  • فیزیک دوازدهم اقای داداشی

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    yuones ghavidlY
    سلام خدا قوت اگه میشه جزوه های اقای داداشی رو کامل کنید خیلی بهش نیاز دارم .ممنون
  • فیزیک اقای داداشی

منتقل شده
    4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    Somayeh  khanoomS
    @M-an 🙏
  • فیزیک دهم / فشار

4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    M
    @mobin-esmailpour :+1: موفق باشی
  • فصل ۲ فیزیک دوازدهم

11
    3
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    M
    @پری-ناز برایند نیروها به مجموعه ی با جرم m شتابی به اندازه ی a وارد میکنه.تا وقتی که نیرو ی شما و دوستتون تو طناب کشی برابر باشه هیچ کدومتون تکون نمی خورید ولی به محض اینکه زور یکیتون می چربه برایند نیرو ها صفر نمیشه یعنی نیروی اون نتونسته نیروی شما رو خنثی کنه پس این وسط ی نیرویی اضافه میاد که طبق قانون 2 نیوتن عامل حرکت مجموعه(دوستتون و شما) به سمت نیروی غالب(یعنی به سمت شما) میشه. کشش طناب ثابته چون چه نیرو ها بزنن همدیگرو خنثی کنن و چه برایندشون صفر نشه اون فقط نقش میانجی و رابط بین این نیروها رو داره( چون اجزای طناب به صورت یگانه با هم عمل می کنن یعنی نیرو در طول طناب همگن، تغییر نمی کنه!) یه مثال: فرض کن یه طناب به دیوار بستی و اونو میخوای بکشی به سمت خودت.از اونجایی که زورت به دیوار نمیرسه(شایدم برسه:beaming_face_with_smiling_eyes: ) پس مجموعه ی تو و دیوار و طناب ساکن می مونید(البته اگه طناب خیلی محکم نباشه نمیتونه تو بده بستون نیروها دوام بیاره و جان به جان آفرین تقدیم می کنه)حالا اگه جای دست شما یک جرثقیل خیلی بزرگ بیاریم و طناب هم جنسش خیلی خفن باشه(مثل سیم بکسل های آهنی کت و کلفت!) ایندفعه دیواره که تسلیم میشه و مجبور میشه به سمت جرثقیل بشتابد!!!! و دیوار فرو میریزه. این لینکم یه نیگا بنداز:https://article.tebyan.net/218817/نیروی-طناب
  • یک تست جالب از توان مدار

منتقل شده
    14
    1
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    139 بازدیدها
    د
    @Mohsen-Taheri اوکی