Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.8k دیدگاه‌ها
  • دینامیک.

3
    1
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    329 بازدیدها
    یه  آلاییی
    [image: 1515953488917-screenshot_2018-01-14-21-39-20.png]
  • نوسان آقای طلوعی

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    S
    سلام جزوه ای که اقای طلوعی از روش تست میگه رو کسی نداره
  • دکتر طلوعی-نکته و تست- حرکت دایره ای بخش دوم

19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    romisaR
    @samen در دکتر طلوعی-نکته و تست- حرکت دایره ای بخش دوم گفته است: @romisa1234 ممنون که بالاخره یکی جواب داد. لطفا دانش آموزا رو تگ کنید چون خیلی وقتا سوالتون دیده نمیشه
  • حرکت شناسی.فیریک پیش

39
    2
    0 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    S
    منم اخرش به همین نتیجه رسیدم .مرررررسی
  • توان

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    neoN
    @یه-آلایی میشه به صورت تشریحی بذاری؟ ممنون میشم.
  • فصل راحت فیزیک پایه

منتقل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    636 بازدیدها
    fatma.vorodi97F
    دستتون درد نکن
  • استادطلوعی _گرما و قانون گاز ها

29
    2 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    989 بازدیدها
    _MILAD__
    @sahar_banoo سلام اگه امکانش هست منو دنبال کنید . یه لحظه پی وی کارتون داشتم .
  • 35درصد

16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    677 بازدیدها
    A
    @m-bahrami1378 در 35درصد گفته است: سلام دوستان:slightly_smiling_face: برای رسیدن به درصد 35 تو درس فیزیک به نظرتون باید چیکار کنم ؟ کدوم مبحثارو بیشتر بخونم؟ تا الان فقط فیزیک اول رو خوندم که اونم هنوز نتونستم مرور کنم به نظرم دیگه وقتی برام نمونده که بتونم کل کتابارو جمع کنم خواهشا نظراتتون رو بگید خیلی برام مهمه @m-bahrami1378 در 35درصد گفته است: سلام دوستان:slightly_smiling_face: برای رسیدن به درصد 35 تو درس فیزیک به نظرتون باید چیکار کنم ؟ کدوم مبحثارو بیشتر بخونم؟ تا الان فقط فیزیک اول رو خوندم که اونم هنوز نتونستم مرور کنم به نظرم دیگه وقتی برام نمونده که بتونم کل کتابارو جمع کنم خواهشا نظراتتون رو بگید خیلی برام مهمه کی گفته وقت نمونده تو اگه از الان با منابع درست از اولم شروع کنی تا کنکور دوبار میتونی کل فیزیکو شخم بزنی کل فیزیک تو سه ماه قابل جمع شدنه وقت برای همه درسا هست الان وقت حذف نیست اردیبهشت حذف کن اونایی که تا اینجا تسلط پیدا کردی حرفه ای کار کن
  • کار در خانه. دینامیک.دکتر طلوعی

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    715 بازدیدها
    M
    [image: 1515262797186-dsc_0065-resized.jpg]
  • پیش ریاضی/فیزیک سال دوم/مبحث کار و انرژی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    152 بازدیدها
    Z
    فیلم این مبحث و من چرا پیدا نمیکنم؟؟؟:/
  • نیروی محرکه ی الکتریکی و مدار ها فیزیک یازدهم تجربی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    596 بازدیدها
    Z
    اگر جزوه ای دراین زمینه دارید به اشتراک بگذارید مرسی
  • موج مکانیکی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    663 بازدیدها
    س
    @javadm328 خب ایشون فرمودن که فقط به محیط بستگی داره اخه سراسری ریاضی 95 یا 96 فک کنم دقیقا راجع به همین موضوع تست مطرح شده که اونجا یه تنابه که گفته سرعت تو کلش برابره نگا کنید لطفا
  • محاسبه مرتبه بزرگی (تخمین)

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    372 بازدیدها
    A
    با تقسیم طول و عرض اتاق بر قطر توپ ها، تعداد توپ هایی که در هر ردیف و ستون قرار میگیرند به دست میاد 125 و 175.که مرتبه بزرگی هردو میشه 10 به توان 2.در نتیجه مرتبه بزرگی حاصل ضربشون(تعداد کل توپ ها) میشه از مرتبه 10 به توان 4.
  • فیزیک دوم

اشکال فیزیک
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    420 بازدیدها
    یه  آلاییی
    سلام .نداشتن شتاب؟؟؟:fearful_face: :fearful_face: :fearful_face: حرکت دایره ای یک حرکت با شتاب اونم از جنس متغیره! ولی استدلال اول درسته. چون سرعت بر مسیر دایره ای مماسه و از طرفی در دایره شعاع بر هر خطی که بر دایره مماس باشه بر اون عموده!!! کسینوس 90 درجه میشه صفر و کار نیروی مرکز گرا میشه صفر!
  • دلیل T/12

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    303 بازدیدها
    M.anM
    سلام برای جواب دادن تو تاپیک ها جواب معمولی رو بزنید نه جواب با تاپیک
  • چرا اقای طلوعی اینو نوشت؟

4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    488 بازدیدها
    M.anM
    https://forum.alaatv.com/topic/6043/دلیل-t-12 این دوستمونم جوابتونو دادن
  • دو تا مشکل آسان !

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    352 بازدیدها
    M.anM
    P=M/v چون هم جنس هستن چگالیشون برابره گفته قطر یکی دوبرابراون یکی هست پس شعاعش هم دوبرابره V=AL L هاشون برابره چون گفته طولشون برابره فقط مساحتشون فرق می کنه مساحت با توان ۲ شعاع رابطه مستقیم داره پس مساحت یکی ۴ برابر اون یکیه برای درک بیشتر مراحل حل رو می نویسم براتون A=3.14×r^2 r1=2r2 حالا می گیم ( p1/p2=(m1/v1)/(m2/v2 طرف چپش که میشه ۱ طبق گفته هامون سمت راست دور به دور نزدیک به نزدیک 1=m1×v2/m2×v1 نسبت m1/m2 رو می خواد پس طرفین این معادله رو به v1/v2ضرب می کنیم m1/m2=v1/v2 با توجه به گفته هامون داریم (V2=3.14×(r2^2 v1=3.14×4×r2^2 پس میشه m1/m2=4 چقدر هم نوشتم یه چندتا حل کنید دستتون روون میشه سوال دوم هم @دانش-آموزان-آلاء @همیار زحمتشو بکشه کاغذ قلم دستم نیست
  • جزوات فیزیک دکتری طلوعی کسی داره

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    472 بازدیدها
    محمد حسن75م
    دسننون درد نکنه:face_blowing_a_kiss:
  • جزوه امواج مکانیکی رو از کجا پیدا کنم؟؟؟

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    770 بازدیدها
    LiliL
    @m-an در جزوه امواج مکانیکی رو از کجا پیدا کنم؟؟؟ گفته است: سلام بفرما http://s8.picofile.com/file/8314660234/موج_های_مکانیکی.pdf.html بی نهایت سپاسگزارم.دیگه میخواستم دستی بنویسم خیلیییییییی ممنون:smiling_face_with_heart-eyes:
  • گـــرما

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    312 بازدیدها
    RAHIL_28R
    حداقل چند گرم یخ صفر درجه سلسیوس برای مایع کردن 45گرم بخارآب 100درجه سلسیوس در فشار 1 جوَ کافی است؟! ( این سوال از فرمولی که اقای طلوعی گفتن mΘ هشتادم یا mΘ صدوشصتم بدست نمیاد فرمولی مشابه این کسی هس که بلد باشه؟) @خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-آلاء @zahra.m1999 @dr-yassi