موج مکانیکی
-
موجی در یک طناب منتشر میشود و پس از بازتاب از انتهای ثابت طناب ، تشکیل موج ایستاده میدهد.اگر عدد موج 10 π رادیان بر متر باشد ، گره ها در چند متری از انتهای ثابت تشکیل میشوند؟(n=0،1،2و...)
دانش-آموزان-آلاء
@njzamin
همیار -
-
موجی در یک طناب منتشر میشود و پس از بازتاب از انتهای ثابت طناب ، تشکیل موج ایستاده میدهد.اگر عدد موج 10 π رادیان بر متر باشد ، گره ها در چند متری از انتهای ثابت تشکیل میشوند؟(n=0،1،2و...)
دانش-آموزان-آلاء
@njzamin
همیارRAHIL_28 در موج مکانیکی گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
@njzamin
همیارحتما میگم بلد شدم....ولی هنوز قلمچی نرسیده ها!! شما مگه با قلمچی جلو نمیرفتی؟
-
یه چیزایی بدون فرمول پیدا کردم....فقط شکلشو کشیدم....لاندا میاد 0.2 متر ......پس ما نصف طول موج هارو میخواهیم.......ببین خانم راحیل من الان نوشتم توی کاغذ .....ولی اولین فرصت فرستادن عکس باشه براتون میفرستم......امید وارم درست حل کرده باشم چون این مبحثو 7 ماهه نخوندم
-
RAHIL_28 در موج مکانیکی گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
@njzamin
همیارحتما میگم بلد شدم....ولی هنوز قلمچی نرسیده ها!! شما مگه با قلمچی جلو نمیرفتی؟
@njzamin
ممنون.... چرا اما قلمچی بودجه بندیش موج مکانیکیه من کل فصل میخونم -
دوستان استاد طلوعی میفرماین که سرعت موج فقط به محیط بستگی داره
پس چطور تو کلیپ دوم امواج گفته شده که در یک ریسمان آویزان سرعت موج هر چه به پایین تر میرویم کم تر میشود؟ مگه نباید ثابت باشه -
پس چطور تو کلیپ دوم امواج گفته شده که در یک ریسمان آویزان سرعت موج هر چه به پایین تر میرویم کم تر میشود؟ مگه نباید ثابت باشهسامان خضری در موج مکانیکی گفته است:
پس چطور تو کلیپ دوم امواج گفته شده که در یک ریسمان آویزان سرعت موج هر چه به پایین تر میرویم کم تر میشود؟ مگه نباید ثابت باشهخب تو همون قسمت علتش رو هم میگه
چون نیروی وزن (محیز) تغییر میکنه -
سامان خضری در موج مکانیکی گفته است:
پس چطور تو کلیپ دوم امواج گفته شده که در یک ریسمان آویزان سرعت موج هر چه به پایین تر میرویم کم تر میشود؟ مگه نباید ثابت باشهخب تو همون قسمت علتش رو هم میگه
چون نیروی وزن (محیز) تغییر میکنه@javadm328 خب ایشون فرمودن که فقط به محیط بستگی داره اخه
سراسری ریاضی 95 یا 96 فک کنم دقیقا راجع به همین موضوع تست مطرح شده
که اونجا یه تنابه که گفته سرعت تو کلش برابره
نگا کنید لطفا