Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.8k دیدگاه‌ها
  • اقای طلوعی تدریس حرکت شناسیشون چطوره؟

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    599 بازدیدها
    M
    @مهدی2020 در اقای طلوعی تدریس حرکت شناسیشون چطوره؟ گفته است: @mohammadhassan در اقای طلوعی تدریس حرکت شناسیشون چطوره؟ گفته است: @parastu23 در اقای طلوعی تدریس حرکت شناسیشون چطوره؟ گفته است: عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالیه :| بده مگه؟ ممنون میشم اگه دیدید بگید :smile: نه بد نیست :joy: هیچی... :joy:
  • Test fizik 93 T

حل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    560 بازدیدها
    E
    خواهش میکنم!
  • تست حرکت نوسانی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    663 بازدیدها
    J
    @javad-mahdizadeh در تست حرکت نوسانی گفته است: والا من آوردم پی بیست و پنجم.فکر کنم اشتباه ؟آوردم ولی جواب رو درست داده :smile: 😃 مرسی
  • ی سوال

حل شده
    6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    806 بازدیدها
    Z
    @master-wish در ی سوال گفته است: @Zohre-Nowrouzi سلام، چرا از فیلم های آقای کازرانیان استفاده نکنید؟ ویژگی مواد ایشون کامله و تو دو جلسه جمع میشه ... کجاس از کجا پیدا کنم؟؟؟؟
  • ویژگی های فیزیکی مواد

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    475 بازدیدها
    M
    @Zohre-Nowrouzi در ویژگی های فیزیکی مواد گفته است: سلام دوستان راجب فصل ویژگی های فیزیکی مواد استاد طلوعی میگن ک یه جلسه دیگه ام هست تو این مبحث ولی بعد از جلسه ۹۶م دیگه هیچی راجب ویژگی فیزکی مواد نیست و همینطور ک نگا میکنیم میفهمیم یه چیزاییش نیست مثلا تستی رو ک تو کنکور ۹۴تجربی دادن نمیشه حل کرد چون ادامه فیلما نیست میتونین کمک کنید یا بپرسید از ادمین برنامه ک چرا بقیش نیست؟! @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین
  • فیزیک استاد کازرانیان یا طلوعی ؟

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    12k بازدیدها
    MahbubeM
    @Mashlab313 اره دیدم.از نظرمن تموم استادهای الا خوبن و همشون دارن برای ما زحمت میکشن...من شخصا با آقای کازرانیان بهتر میفهمم.در خوبی استاد طلوعی هم شکی نیس...
  • "فرمولهای تستی در کنکور"

حل شده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    906 بازدیدها
    AHPA
    @Dr.Bernosi [image: 1497709461933-2017-06-17-18_47_01-telegram-4043.jpg] هرچی تو بگی!
  • فرمول بدون اثبات

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    663 بازدیدها
    D
    بابا ایشون که تبلیغات نکردن که! http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/11/20/
  • فیزیک مفهومی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    635 بازدیدها
    ا
    ممنون حتما به توصیه هاتون عمل میکنم
  • نوسان

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    438 بازدیدها
    م
    سوال 17 نوسان
  • همایش استاد طلوعی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    914 بازدیدها
    م
    سلام دوست عزیز،من برا انجام این کار از ادمین کانال استاد طلوعی سوال کردم که حلاله؟گفتش نه.....
  • فیزیک

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    582 بازدیدها
    parastouP
    @ahmad.mola در فیزیک گفته است: @ahmad.mola تدریس میشه یا نه بچه ها؟ @ادمین @دانش-آموزان-آلاء گفتن کامل شده
  • جزوه ویزگی های ماده

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    327 بازدیدها
    reza_loveeR
    @reza_lovee در جزوه ویزگی های ماده گفته است: جزوه ویزگی های ماده رو اگ دارید بزارید؟ @ادمین @دانش-آموزان-آلاء
  • جزوه

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    377 بازدیدها
    M
    @reza_lovee در جزوه گفته است: جزوه های اتمی مغناطیس جاری فشار ویزگی ماده الغا رو اگر دارید لطفا بزارید تا دوستان استفاده کنند @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @حامیان-آلاء-جزوات
  • جزوه فیزیک اتمی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    573 بازدیدها
    reza_loveeR
    کسی نداشت؟
  • اشکال لینک های فیزیک صفر تا صد استاد طلوعی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    454 بازدیدها
    M.anM
    @جوان سلام به شیوه ای که میگم دانلود کنید حل میشه رو هرفیلمی که میرین و لینک دانلودش رو دریافت می کنید انتهای لینک این متن رو اضافه کنید 👈?YaZahra? و به جای علامت سوال سمت راست اسم خودتون رو با حروف انگلیسی و بدون فاصله بنویسید به لینک زیر دقت کنید http://dl1.sanatisharif.ir/media/74/hq/shab002ujnh.mp4/download?YaZahraRoz
  • دوستان اگه کسی حل تمارین فیزیک چهارم تجربی رو داره بفرسته لطفن.....

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    467 بازدیدها
    N
    @ARTHUR ممنون از لطفتون
  • موج

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    611 بازدیدها
    ARTHURA