Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.8k دیدگاه‌ها
  • تست مبحث ویژگی های ماده

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    faeze.sF
    @faeze.s در تست مبحث ویژگی های ماده گفته است: @Reza.Tah خودمم همینطور:joy:
  • فیزیک جهانبخش سوم دبیرستان (94-93)

منتقل شده
    22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    A
    @Mohammad-Parsa در فیزیک جهانبخش سوم دبیرستان (94-93) گفته است: لطفا ی بخش هم درست کنید دانلود بصورت یکجا لایک
  • ترمودینامیک(فصل اول فیزیک 3)

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    707 بازدیدها
    ARTHURA
    @banoo در ترمودینامیک(فصل اول فیزیک 3) گفته است: @ARTHUR به دنیا ممنونم از لطفتون خواهش میکنم.
  • سوال از دکتر طلوعی

نور هندسی و شکس کی شروع میشه
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    909 بازدیدها
    mmgh244M
    سلام در فیلم 47 تست 7 مگه دوره با شتاب رابطه عکس نداره پس چرا استاد نوشتن g2 به g1 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • فیزیک آقای طلوعی یا کارزانیان یا فدایی ی فرد؟؟

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    parastouP
    استاد طلوعی
  • معرفی یه کتاب کم حجم و مفید!!

52
    0 رای ها
    52 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    VezraV
    من میخوام جامع خیلی سبز فیزیک رو بگیرم ....حدودا چقد تست داره؟؟؟ اگه زیاد تست داره نگیرم!! چون استرس میگیرم اگه همشو نرسم حل کنم!!!!
  • سوال فیزیک.موج مکانیکی

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    m.jafari9877M
    @CR7 در سوال فیزیک.موج مکانیکی گفته است: @faeze.s در سوال فیزیک.موج مکانیکی گفته است: یه سوال از گاج که جوابشو نمیفهمم..مبحث انتشار موج در دو بعد:در هنگام انتشار موج در یک محیط سه بعدی با صرف نظر از اتلاف انرژی دامنه نوسان ذرات چگونه تغییر میکنه؟؟؟؟؟؟ @Reza-Tah @friend @erfan199 @m-jafari9877 دکتر طلوعی ک این موضوع رو توضیح دادن! کاهش پیدا میکنه من ندیدم کلا از فیلم ها فقط چند قسمت که ضعف داشتم رو دیدم ممنون از اطلاعی که دادید
  • فیزیک رفیع رفیعی کلاس کنکور(1) (94-93)

منتقل شده
    39
    3 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    8k بازدیدها
    م
    سلام بین جلسه 100و 101 یک جلسه نیست جلسه اول ترمودینامیک و جزوه اش هم نیست تاریخ فیلم هم 10-11-93است خیلی ممنون اقا سهراب رسیدگی کنید
  • خازن

حل شده
    44
    2 رای ها
    44 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    moeinM
    @banoo در خازن گفته است: @moein در خازن گفته است: @mehdi18 در خازن گفته است: @http://forum.alaatv.com/topic/3144/نظر-خود-راجب-این-تست-خازن-برام-بفرستین دوستان تو این لینک ی تست خازن گذاشتم لطفا در حلش راهنمایی کنید با راه حل ساده و منطقی اوپس ج دادم ببينين اگ درسته عكس پاسخو براتون بفرستم تاپيك هاي جديدو از كجا ميبينين من متوجه نشدم ك تاپيك زدين براش قبل بهم ریختن انجمن آخرین پستا تو صفحه ی اول انجمن میومد الان از نوار بالا یه دونه هست علامت ساعت داره اون تازه هان و یه دونه هم کنارش علامت پاکت داره اونایی ان که نخوندین ساعت يخدي والا😐 بيخيالش
  • 3سوال فیزیک !

26
    1 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    mehdi_zanganeM
    @عااطفه خواهش میکنم : )
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • فیزیک

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    319 بازدیدها
    Amir1994A
    باسلام.منابع ای که مناسب میدونید معرفی کنید.طریقه خواندن این درس هم در صورت امکان توضیح بدید.علت نوع انتخاب منابع شما چی بوده؟باتشکر
  • سوال فیزیک لطفا بیاید

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    295 بازدیدها
    Š
    ![0_1485498605330_1485498582666995254189.jpg](در حال بارگذاری 100%) سلام کسی ميدونه چرا گزینه 4درسته؟ ميشه بهم بگيد
  • سوال فیزیک فصل صوت

حل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    616 بازدیدها
    MmdasnM
    @عااطفه در سوال فیزیک فصل صوت گفته است: من دیشب گفتم متوجه نشدی ؟؟؟؟ :( :( :( چرا ولی سوال رو ببین گفته داخل لوله وقتی داخل لوله باشه دیگه روی نوسانگر که تولید صدا میکنه تاثیر نمیزاره
  • سقوط ازاد

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    351 بازدیدها
    م
    سلام و خسته نباشید خدمت تمام عزیزان،ببخشید جزوه سقوط ازاد رو باید بنویسم یا هست؟میشه کسی اگ داره بزاره برام،واقعا ممنونم،مچکرم،
  • امتحان نهایی فیزیک از فناوری و کاربرد؟؟؟؟؟

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    R
    از این بخش هم تو نهایی میاد؟؟؟؟؟؟
  • سوال در مورد موج

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    345 بازدیدها
    E
    در مبحث موج استاد گفتند که سرعت انتشار موج در یک محیط ثابت است. سوال من اینه که :در جلسه 52 سوال اخر چرا سرعت انتشار موج عرضی داخل طنابی که از سقف آویزان شده است ثابت نشد؟
  • معرفی کتاب فیزیک پیش

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    460 بازدیدها
    I
    مرسی داداچ:kissing_heart:
  • بهترین فیزیک پایه برای درصد خوب فیزیک

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    @مهدی2020 الگو تستاش تعدادا متوسط و برای کسی که نمیخواد همشو بزنه پیشنهاد نمیشه چون روند اموزشی داره.اگه وقت ندارید و نمیخوایید همشو بزنید گاج هم جواب خواهد داد .راجب ابن که درسنامه فلان کتاب بخونمو ... من خودم اعتقاد به این کار ندارم پیشنهاد میکنم در حد ضعیف(منظورم مدتا کمه)برای درسنامه بزارید و بیشتر رو تست کار کنید.اگه خیلی حساسید از کلاس جمع بندی اقای کارزانیان استفاده کنید.
  • ریاضی فیزیکیا .کارتون دارم

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    612 بازدیدها
    یه  آلاییی
    @parto ولی برای درصد 50 می تونی از این مباحث چشم پوشی کنی اگه دوست داشتی