Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.9k دیدگاه‌ها
  • سوال فیزیک (الکتریسیته ساکن)

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    590 بازدیدها
    F
    کسی نیست؟
  • سلام لطفا کمک کنید خواهشا کمک کنید

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    968 بازدیدها
    A
    واقعا بابت کمک هاتون ممنون انشالا خدا به تمام آلایی ها پاداش بزرگی بده در مورد زیست سوم آقای امینی راد که فوق العاده اند اما متاسفانه دروس جدیدشون نیومده برای فصل دستگاه عصبی و حواس کدوم فیلما پیشنهاد میکنید که باهاش تو آزمون دو هفته بعد نتیجه گرفت
  • یه سوال داشتم از فیزیک

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    M
    سلام اندازه برایند دو بردار A و B برابر 40 متر و در جهت شمال است اگر اندازه بردار A برابر 30 متر و بردار Aدر جهت 30 درجه جنوب غرب باشد B را به روش نموداری تعیین کنید لطفا اگه کسی بلد است بگه
  • دینامیک پیش

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    @amirkhan11 مرررسی داداش
  • ریز مباحث فیزیک (اقای طلوعی)

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    alireza_ysf75A
    @a.s در ریز مباحث فیزیک (اقای طلوعی) گفته است: @alireza_ysf75 سلام خواهش میکنم.وظیفست. لطف شماست به ما دوست عزیز
  • سوال فیزیک !

6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    srasooliS
    @zahra1303 خواهش میکنم ان شاالله همه به سوال های هم دیگه درحد توان پاسخ بدیم که درآخر نتیجه ی خوبی بگیریم
  • کلاس کنکور یا جمع بندی؟

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    642 بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @mahsa1 خاهش :pray:
  • فصل 3 و 4 فیزیک پیش

حل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    715 بازدیدها
    بهارهب
    @banoo در فصل 3 و 4 فیزیک پیش گفته است: @بهاره مرسی بهاره جون:hibiscus: خواهش میشه عزیزجان :smile:
  • کمک در سوال فیزیک

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    334 بازدیدها
    reza.sateaR
    [image: 1477150443626-img_20161022_185759-resized.jpg] سلام دوستان ببخشید میشه سوال 70 عکس بالا رو کامل توضیح بدین ؟؟ کلا هیچی نفهمیدم ازش نمودار های سرعت - زمان و شتاب - زمانش چی میشن ؟؟ ممنون
  • توضیحات فیزیک آقای فدایی فرد (95-1394)

8
    6 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    بهارهب
    @sohrab در توضیحات فیزیک آقای فدایی فرد (95-1394) گفته است: @بهاره خیلی ممنون همه تو سایت ثبت شدند، ببخشید دیر شد من واقعا ندیده بودم نمی دونم چرا سلام ..خواهش میکنم ..انجام وظیفه بود
  • تست حرکت شناسی

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    651 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @banoo در تست حرکت شناسی گفته است: شما منبعتون برای فیزیک پیش و پایه چیه؟ گاچ
  • منبع فیزیک

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    zahra1303Z
    @farhadhamid29 نه نمیدونم ولی حتما بچه ها رو به آزمون ها میرسونن .. بازم به ادمین ها بگین از استاد سوال کنن
  • فیزیک فدایی فرد

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    379 بازدیدها
    F
    سلام مبحث ترمودینامیک استاد فدایی فرد چرا فقط فرایند هم حجم و هم فشار رو گفته؟هم دما،بی دررو،چرخه،یخچال و...نیست؟فقط تست ازشون حل کرده
  • توضیحات همایش فیزیک ۹۴-۹۵

منتقل شده
    42
    6 رای ها
    42 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    M
    @sohrab خواهش می کنم ،آلا بیشتر از اینا به گردن ما حق داره.
  • اینه هااااا

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    771 بازدیدها
    A1iFZA
    دمتون گرم :)
  • سوال فیزیک دوم دبیرستان

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    443 بازدیدها
    reza.sateaR
    سلام دوستان خوبین همه ؟ ببخشید اینجا سوال پرسیده بشه زود جواب میدین ؟
  • سوال مهم مغناطیس

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    778 بازدیدها
    mohammadalitajvidiyahoo.comM
    @sohrab دستت درد نکنه ممنون
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • کلاس فیزیک 2 تجربی ندارید؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    490 بازدیدها
    Mr.ShahrokhiM
    @Ayshin-Ayat سلام ، خیلی خوشحالم که با آلاء آشنا شده اید و امیدوارم براتون مفید باشه . آلاء در حال حاضر ریاضیات رشته ی تجربی را تحت پوشش قرار داده است . در درسهایی مانند فیزیک می توانید از کلاس های فیزیک کنکور در حقیقت هم تجربی و هم ریاضی هستند استفاده نمایید . در کلاسهای کنکور کل مباحث دبیرستان تدریس می شوند . مثلا کل فیزیک دبیرستان . بنابراین اگر شما دنبال فیزیک دوم دبیرستلن هستید می توانید فیلم جلسات مربوط به دوم دبیرستلن را مشاهده نمایید . در ضمن به شما توصیخ می کنم که از فیلم کلاسهای امسال استفاده نمایید چرا که جزوات و توضیحات آنها کاملتر می باشند . فیزیک آقای حمید فدایی فرد (کلاس کنکور 1 - سال 95-94) فیزیک آقای کازرانیان (کلاس کنکور 2 - سال 95-94) کلاس کنکور 1 و2 یه چیز شبیه همون کلاس الف و ب در یک دبیرستان می باشند . دو کلاس با دبیرهای مختلف که البته بچه های کلاس کنکور 1 قوی تر می باشند .
  • اینه ها

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    369 بازدیدها
    K
    Re: سوال فیزیک