Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
فصل 3 و 4 فیزیک پیش
-
سلام آلایی های خوب
کسی اطلاع داره که فصل 3 و 4 فیزیک پیش به فصل یک و دوی فیزیک پیش یعنی سینماتیک و دینامیک ربطی داره یا نه؟
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
تا جایی که من یادم میاد به فصل 1 ربطی ندارن هیچکدوم ولی فصل 2و3و4 به هم ربط دارن حتی به فصل 5و 6 هم ربط دارن
یعنی مثلا یه سری از کمیت ها مثله بسامد زاویه ای و لاندا اینا تو همه ی این فصلا هست ولی به اون صورت به هم مرتبط نمیشن که مثلا اگه دینامیکو حذف کنی نتونی بقیه ی فصلا رو هم بخونی و اینا.
فقط در حد چند تا فرمول به هم مرتبط ان.
موفق باشی -
@ROOHIA ممنونم ازت
-
banoo
خواهش میکنم -
banoo سلام
به نظر من ارتباط خاصی ندارن ...خب فصل سوم تحت عنوان حرکت نوسانی راجبه حرکت یک یا تعدادی نوسانگر (مثلا آونگ) صحبت میکنه و فصل چهارم باعنوان موج های مکانیکی درمورد امواج مثلا موج ایجاد شده در یک فنر یا طناب صحبت میکنه ...فصل 3 و 1 عملا ارتباط خاصی ندارن ...درسته تو هردوتاش شما فرمولای سرعت , شتاب .معادله های حرکت و رسم نمودار رو داری اما اولی واسه حرکت یه جسم (حالا یکنواخت یا شتابدار) دومی واسه حرکت یه نوسانگر هستش پس فرمولا کاملا باهم متفاوتن فقط اسم یکسانی دارن...حالا شاید بلد بودن فصل اول بتونه یه مقداری ذهنتو واسه فصل 3 آماده کنه و ذهنتو با یه سری اصطلاحات و مختصات آشنا کنه اما اینطور نیس که اگه فصل اولو بلد نباشی نتونی فصل 3 رو یادبگیری
فصل چهار هم که بحثش سوای ایناس ...اما با فصلای بعدیش ارتباط داره و بیس فصلای بعدیه
این نظر من بود .... منتظر میمونیم ببینم نظر بقیه دوستان چیه