Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.8k دیدگاه‌ها
  • تست از میدان مغناطیسی

12
    1
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    233 بازدیدها
    VirusV
    خط میدان رو در مبدا مختصات بکشید واسه I2 که معلومه با هر دو محور زاویه 45 میسازه I1 هم با خط y زاویه تتا میسازه از خوده I1 به مبدا مختصات یه خط وصل کنید میبینید کخ این خط با محور x زاویه ای میسازه که با اون تتا برابره سینوسه این زاویه 3 بر 5 پس سینوس تتا هم میشه 3 بر 5 یه کنکوری باید بدونه که 0.6 (3بر5) سینوسه 37 و کسینوسه 53 هس و 0.8 (4بر5) سینوسه 53 و کسینوس 37 هس پس اون تتا میشه 53 53 بعلاوه 45 میشه 98 ینی گزینه 2
  • سوال فیزیک است

منتقل شده
    6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    VirusV
    @miIad1 من میدونم چی میگید ولی شما دارید 2تا چیزو با هم قاطی میکنید روش حل این سوالو درست رفتن استاد ولی اون جمله که گفتن غلطه توی این سوالم ما به حرکت مایع کاری نداریم به این که چقد میره بالا یا پایین کاری نداریم یه حالت اولیه و یه حالت ثانویه در نظر میگیرم تو حالت ثانویه سمت چپ 10 سانتی متر مایع با چگالی 0.8 و h سانتی متر مایع با چگالی 1 داره و سمت راست به اندازه جفت این ها مایع با چگالی 0.9 داره که در نهایت h بدست میاد 10 که بعلاوه 10 میشه 20 بازم میگم هی این 2 تارو با هم قاطی نکنید اینکه مایع چقدر بالا پایین شه ربطی به حل این سوال نداره ( هرچند تو بعضی سوالا مهم میشه) بعدشم اگر بخواید مقداری که پایین بالا شده رو بدست بیارید من بدست اوردم از سمت راست 20 سانت میره پایین و از سمت چپ 10 سانت میاد بالا ولی همون طور ک گفتم تاثیری توی حل سوال نداره این دو مورد رو قاطی نکنید
  • فیزیک 2 نظام جدید

منتقل شده
    7
    1
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    Dr.RashidiD
    @Alireza-Yousofvand اول باید سینوس دو پی به روی تی رو بگیری بعد عددی که به دست اومدو ضرب در t ثانیه کنی
  • اصل ارشمیدس

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    Parimah AghajaniP
    ممنون
  • کدهای فیزیک دوازدهم رو قورت بده

4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    MiIadM
    @پری-ناز سلام دوسته عزیز و گرامی ببینید هیچ راهی نیست اگه میخواید حفظ کنید که برین امتحان مدرسه 20 بشید به سادگی میتونید ولی باس کنکور میخواید باید از ب بسم الله تا پ پایان فصل نوسان رو مفهومشو درک کنی اون فرمولام اگه حرفه ای باشید کلا 3 تا فرموله بقیشون از اون ستا به دست میاد پیشنهاد من به شما اینکه لطفا در درسی مثل فیزیک ریاضی چیزی به اسمه حفظیات رو کلا حذف کنید از ذهنتون چون خدایی نکرده در کنکور خراب میکنید پیشنهادم اینکه تست زیاد کار کنید فرمولارو نحوه استفاده یادبگیرین حفظی چیزی نداره موفق باشید
  • سوال فیزیک مدار

5
    1
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    Maedeh.hashemiM
    @Nazanin_Ahmadi [image: 1589282742351-1589282686554125871585-resized.jpg]
  • دانلود فیلم

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    29 بازدیدها
    M
    سلام مشکل فنی هست و بزودی درست میشه
  • رفع اشکال

منتقل شده کازرانیان فیزیک دوازدهم کارگاه تست
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    341 بازدیدها
    M
    @تجربیا @ریاضیا
  • اثر فشار به روی نقطه انجماد از دید میکروسکوپی چه جوریه؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    Maedeh.hashemiM
    @amin-sotoudeh خواهش میکنم.امیدوارم درست رسونده باشم اصل مطلبو
  • نیروی ارشمیدس

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    AminSTHA
    @golenarges_81 اختلاف چگالی در حالت کلی وجود داره اما اون چیزی که وجود نداره یه جسمه
  • امتحان فیزیک کمک لطفا

3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    96 بازدیدها
    Sh.ES
    https://forum.alaatv.com/topic/15240/بچه-های-پایه-همه-بیان/7?_=1589045986121
  • سوال فیزیک فوری

4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    zzz rZ
    venom@
  • فیزیک/نظام جدید/همه پایه های متوسطه دوم/10-11-12

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    Amir Hossein GhA
    @venom ممنونم ازت که جواب دادی
  • اشکال فوری فیزیک

12
    1
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    385 بازدیدها
    mobin esmailpourM
    @دکتر-علی-ف خب اگه سوال سختی نیست جواب رو بگید دیگه, چرا همتون میاید میگید سوال سختی نیست و بعد هم میرید?
  • تست کارو انرژی

منتقل شده
    6
    2
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    FragileF
    @fatemeh-ganjkhanloo مرسی
  • فیزیک اتمی و هسته ای

8
    1
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    Sh.ES
    @پری-ناز برای ما اینا فصل 5 هستن . برای همین گفتن تا آخر فصل 4 فقط ... بازم نمیدونم
  • اثبات یکی از فرمول های فصل ۳دوازدهم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    پری نازپ
    خودم فهمیدم نمی خواد
  • فیزیک رو 100 بزن

98
    7 رای ها
    98 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Amin.thA
    @دکتر-علی-ف در فیزیک رو 100 بزن گفته است: @Amin-th خیلی سوال سختی بود لامصب ///ایول چطوری حل کردی باز تیکه انداختی ناقلا؟؟!🤣
  • شدت صوت

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    M
    اثباتش تو قسمت آخر این صفحه اومده: https://article.tebyan.net/307454/شدت-انرژی-موج-و-دامنه
  • شکست موج

7
    2
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    Soleyman.h_o_S
    @پری-ناز اون فک کنم ، منظورش یه چیز دیگس اخه شکست موج از یه محیط به محیط دیگس ، اینجا فقط بازتاب داریم شاید مثلا منظورش جبهه موج که میشکنه بازتاب میشه س نمیدونم