Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.8k دیدگاه‌ها
  • کمک درباره استاد فیزیک آلاء

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    580 بازدیدها
    س
    به نظر من صفر تا صد طلوعی نظام قدیم ببینی بهتره من خودم با طلوعی بیشتر حال میکنم البته فصل هایی مثل نوسان که تغییر زیادی نسبت به نظام قدیم داشته رو نگاه نندازی بهتره
  • همایش 200 تست فیزیک طلوعی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    97 بازدیدها
    sbr.abasiS
    دوستان کسی این همایش رو دیده؟؟؟ چطوره این همایش؟؟ مثل همایش طلاییه یا فرق داره؟؟ هرکی دیده لطفا راهنمایی کنه @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @
  • همایش

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    234 بازدیدها
    ص
    نفرمایید
  • همایش طلایی طلوعی

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    342 بازدیدها
    marylbM
    @marylotfi البته در برخی موارد هم نکات حل سریع تر تست هم اضافه شده
  • گرما و قانون گازهای استاد طلوعی

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    Z
    @Amir-Bernousi صحیح ولی من حس میکنم‌وقتم‌خیلی کمه نسبت به بقیه چون همه مطالب برام‌جدیده و با فاصله شروع کردم اینه که در ابتدا دنبال منابع شسته رفته ترم
  • 😐😐😉😉

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    MahhhM
    @Amir-Bernousi متشکر
  • فیزیک

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    Dr.P.A.fD
    @parsa_1996 استاد طلوعی کسی که باعث شد نفرت از فیزیک به عشق به فیزیک تبدیل بشه :)
  • جهت میدان الکتریکی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    moradi555M
    @تجربی اوکی تازه گرفتم ولی یکم بذار توضیح بدم اصلا فلسفش چیه؟ از کجا اومده. دیدی تو بعضی از فیلما وقتی به قهرمان فیلم تیر میزنن قهرمان یه هاله ای دور خودش شکل میده ؟ تیر میاد به هاله نمایان میخوره و ازش رد نمیشه و قهرمان سالم میمونه و ماهم دهنمون 2 متر باز میشه:hushed_face: اینم همونه یه بار اطراف خودش یه خاصیتی داره که مثل هاله اگه از هر طرفی تیر بیاد (بار الکتریکی دیگر) بهش نیرو وارد میکنه. به اون هاله میگن میدان الکتریکی بار مذکور.( میدان اینجوری کشف شد که دانشمندان گرامی گفتن وقتی دو تا بار رو تو فاصله دور از هم میذاریم با هم کاری ندارن ولی وقتی رفته رفته به هم نزدیکشون میکنیم سرانجام به فاصله ای میرسم که بار ها شروع به وارد کردن نیرو به هم میکنن. اینجا این سوال پیش اومد که این دو تا بار از کجا متوجه هم میشن؟:confused_face: معلمومه میداناشون به هم برخورد میکنه و نیرو اعمال میشه) میدان یه فضای سه بعدیه دور بار پس اگه بار آزمونی دور بار اختیار کنیم میدان بهش نیرو میده و خط میدان شکل می گیره.حالا چون میتونیم بی نهایت بار آزمون تو فضای دور اختیار کنیم پس میدان یه کره دور باره و میدان هر نقطه که بار آزمون توش باشه منحصر به فرده و هم رو قطع نمی کنه. اگه تو فهم خطوط میدان مشکل داری باید بگم که خطوط یه سری خطوط فرضی اند که خودمون (مخترع:مایکل فاراده) فرض کردیم و گفتیم که از + میره به - . شما اگه دوس نداری از - بگیر به +. کی به کیه؟ هیچ کسم اعتراض نمی کنه...:grinning_face_with_smiling_eyes:
  • 0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    moradi555M
    سلام دوست عزیز منم با هاتون موافقم ولی تابحال همچنین روشی برای حل اینگونه تست ها ندیده بودم که یک چیز ثابت رو مثلا 1 در نظر بگیریم.جالبه! [image: 1544479897224-capture.png]
  • مدار تک حلقه ای

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    190 بازدیدها
    ر
    @romisa اوکی مرسی بابات راهنماییت
  • فیزیک دهم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    111
    آقای کازارنیان
  • فیزیک یازدهم تجربی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    parniyan.kP
    هر دوتا برای هردورشته اند ولی فیلمای دکتر طلوعی ناقصه
  • دانلود برنامه‌ی آزمایش هایی استاد فرشید داداشی استفاده میکردن

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    317 بازدیدها
    aida79A
    @mhilda اره مدیر به استاد موقاری بگین زیست دوازدهمو تدریس کنن توروخداااااااااااااااااا
  • 8 تست جمع بندی دینامیک + مخصوص آزمون 16 آذر

فیزیک دینامیک جمع بندی
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    201 بازدیدها
    Dr.P.A.fD
    @Elimoon خواهش می کنم
  • همایش دی ماه دکتر طلوعی

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    233 بازدیدها
    R
    @sbr-abasi نوسان و موج مکانیکش رو میخواستم بقیه رو نمیخوام
  • 8 تست جمع بندی دینامیک + مخصوص آزمون 16 آذر

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    Dr.P.A.fD
    @RACE نه در خدمتم بفرمایید
  • 8 تست جمع بندی دینامیک + مختص آزمون 16 آذر + فارغ التحصیلان

فیزیک دینامیک جمع بندی
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    Dr.P.A.fD
    سلااااامی پر انرژی:smiling_face_with_open_mouth: به تمامی کاربران و دانش آموزان آلاء :waving_hand_light_skin_tone: امیدوارم هر کجا که باشید شاد . سالم و تندرست باشید .:boy_light_skin_tone: :girl_medium-light_skin_tone: امروز با 8 تست جمع بندی:smiling_face_with_heart-eyes: مبحث %(#ff0000)[دینامیک] در خدمتتون هستم مخصوص %(#ff0000)[آزمون 16 آذر] تست ها رو :warning: %(#ff0000)[حتما حتما] :warning: بزنید آسون هستن و درصد خودم 100 بود ( به لطف بهترین معلم فیزیک آقای %(#ff0000)[طلوعی]:face_blowing_a_kiss: ) خب دیگه وقت رو تلف نکنید فایل رو دانلود کنید و لذت ببرید در ضمن هر سوالی داشتین همینجا بپرسید در اسرع وقت جواب میدم :white_heavy_check_mark: لینک دانلود : :ballot_box_with_check: دانلود فایل @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها
  • سلام لطفاً میشه این سوالو حل کنید ؟ممنون از سایت بینظیرتون

سوال فیزیک
    3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    173 بازدیدها
    revivalR
    [image: 1544038775575-img_20181203_123946-resized.jpg] اونروز عکسو گرفتم،آپ ک شد،سایت پرید دیگ نشد بفرستمش،االان تو گالری دیدمش یادم افتاد...
  • حرکت دایره ای

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    Z
    بچه ها من سرچ زدن گویا استاد طلوعی مبحث حرکت دایره ای رو تدریس نکردن لینک تدریس استاد کازرانیان رو هم‌پیدا نمیکنم کمک😐
  • حرکت دایره ای استاد طلوعی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    58 بازدیدها
    Z
    بچه ها من ویدئو حرکت دایره ای استاد طلوعی رو پیدا نمیکنم مگه نباید تو دینامیک باشه نظام قدیم