Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.9k دیدگاه‌ها
  • جزوه دینامیک

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    538 بازدیدها
    Mehdi_ZrM
    یعنی هیچکس نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crying_cat_face: @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
  • سوال فیزیک پیش فصل2 دینامیک

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    418 بازدیدها
    MahDsM
    خواهش میکنم
  • دینامیک فصل2 پیش

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    188 بازدیدها
    R
    جسمی با سرعت اولیهVبه بالای سطح شیب داری پرتاب میکنیم وجسم پس از طی مسافتی متوقف میشود.اگر جسم در برگشت با سرعت ثابت vپایین یاید.جسم چه مسافتی را روی سطح شیب بالا رفته؟(ببخشید اگه میشه راه حل و فرمولش هم بنویسید)
  • با پایه ضعیف=> فیزیک طلوعی؟؟

30
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    @behniasasa همش رو یجا دیدم فک منم ۳ یا ۴ ساعت شد ولی واقعا منی که تو تجزیه نیرو خیلی مشکل داشتم الان با چشم تجزیه میکنم پیشنهاد میکنم اگه کسی مشکل داره ختما ببیندش
  • فیزیک یازدهم دکتر طلوعی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    303 بازدیدها
    A
    سلام خواهشا از استاد طلوعی بخواین یکم سریعتر ویدیو هارو منتشر کنن خیلی به فیلمای تدرسشون نیاز دارم ما فصل 1 رو تموم کردیم .ممون میشم
  • یه سوال فیزیک داشتم از نور جایی که تشابه میگیرید بچه های ریاضی به کمک

46
    0 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    fatemdrF
    @خاتون جز به کل یا کل به جز
  • کاروانرژی

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    378 بازدیدها
    M
    @fatemeh201678 در کاروانرژی گفته است: @mohammadhassan باشه همینکارومیکنم..مرسی خواهش میکنم
  • حرکت شناسی سوالات دکتر طلوعی

24
    1
    3 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    816 بازدیدها
    fatemdrF
    @rahil_28 اخ اخ یه جمع و تفریق بلد نیستم اخر ش
  • راهنمایی فیزیک

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    574 بازدیدها
    F
    @meysam_bahrami باشه بازم ممنون
  • حرکت دایره ای دکتر طلوعی؟؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    927 بازدیدها
    zzzaaaZ
    @zzzaaa در حرکت دایره ای دکتر طلوعی؟؟ گفته است: @mozhgan_99 در حرکت دایره ای دکتر طلوعی؟؟ گفته است: سلام دکتر طلوعی مبحث حرکت دایره ای رو تدریس نکردن؟؟ تو قسمت دینامیک فیلم هاشون رو پیدا نکردم ، اگر نه برای این مبحث از کدوم استاد استفاده کنم؟؟ قسمت شیش نکتته و تستو ببینید البته منظورم قسمت شیش دینامیک نکته تست بود
  • حرکت دایره ای

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    RAHIL_28R
    @deeeeep قسمت 6 نکته و تست کنکور 97 ببین
  • دینامیک رو فیلماشو ببینم یا حذفش کنم؟؟

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    B
    سلام دوستان بنظرتون فیلمای دینامیک رو ببینم یا نه ؟؟ با دیدنشون میشه به درصدی بالاتر از 50 توی آزمونای قلم چی رسید؟؟ ممنون:hibiscus:
  • گرما و القای متقابل

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    A
    بخش گرما والا متقابل رو دکتر طلوعی تدریس نکردند ؟؟؟یا من پیداش نمی کنم....
  • جزوه های حمید فدایی فرد

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    497 بازدیدها
    A
    @sama0098 ؟ !!!
  • فشار و گرما!

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    484 بازدیدها
    M
    @zhr در فشار و گرما! گفته است: @mohammadhassan در فشار و گرما! گفته است: @zhr سلام، به کانال استاد طلوعی سر بزنید. تو قسمت سرچ گرما و فشار رو سرچ کنید . 5 قسمته. برای فیلم های تخته خاک بوده خودشون به رایگان گذاشتن. ممنون ولی من ب تل دسترسی ندارم اگه شما امکانش هس لینکشو بزارین))): امکان لینک گذاشتن تو اینجا رو ندارم . ولی یه راه حلی براتون هست. به پی وی من پیام بدید
  • فیزیک

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    DR.Of The FutureD
    @ادمین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @همیار @M-an
  • منبع فیزیک

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    511 بازدیدها
    A
    @loveyoueshghy در منبع فیزیک گفته است: درسنامه داشته باشه آبجی مبتکران خوبه واست :blush:
  • یک سوال درباره یک تست مکانیک قلم چی (حل به روش v-t استاد کامیار)

1
    3
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    255 بازدیدها
    S
    عکس سوال همراه پاسخش رو فرستادم در سوال سرعت اولیه رو دراورده ۳۸ در صورتیکه ۴ ثانیه تا اوج بالا رفته و با توجه به شتاب ۱۰ باید بشه ۴۰ سرعت اولیه یعنی اگه سرعت اولیه ۳۸ باشه زمان اوج میشه۳/۸ درصورتیکه طبق صورت سوال ۴ ثانیه بالا رفته چون گفته دو ثانیه دوم!! مورد بعدی چرا به روش تصاعد استاد کامیار حل نمیشه!؟؟؟ [image: 1510473506481-photo_2017-11-12_11-18-33-resized.jpg] [image: 1510473506376-photo_2017-11-12_11-18-29-resized.jpg] [image: 1510473506132-photo_2017-11-12_11-18-22-resized.jpg]
  • فیزیک - مشکل ریاضی !

31
    0 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    LiliL
    @tajrobi-nil در فیزیک - مشکل ریاضی ! گفته است: @abdullah در فیزیک - مشکل ریاضی ! گفته است: @tajrobi-nil کنکوری؟ من پشت سوالای قلم چی موندم؛ چه برسه به کنکور ! دهم هستم و ... ! اهان خب من کنکوری هستم.ببخشید اگه خیلی واستون اورژانسیه خب از معلمتون بپرسید دیگه.
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها