Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.8k دیدگاه‌ها
  • جابجا شدن فیلم فیزیک

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    324 بازدیدها
    M.anM
    سلام این مشکل تا یک ماه آینده به طور کامل برطرف میشه
  • جزوه فيزيك حركت شناسي اقاي طلوعي هست؟!

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    314 بازدیدها
    P
    @ahmad-mola در جزوه فيزيك حركت شناسي اقاي طلوعي هست؟! گفته است: @popeye http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/11/26/506 نه اين كامل نيست
  • کدوم استاد

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    432 بازدیدها
    DrmehdiD
    @zahra-m-1999 در کدوم استاد گفته است: سلام دوستان کسی هست که فیلم های فیزیک اقای طلوعی وفدایی فرد رو دیده باشه کدوم بهتر ه ؟به نظر شما برای فیزیک پایه از فیلم کدوم استاد استفاده کنم ...خودم الان وقت ندارم که از هر دو استاد فیلم ببینم انتخاب کنم می خوام تو ۱۰ساعت الکتریسیته ساکن ببندم ممنون میشم اگه استاد معرفی کنید برای فیزیک .... اگه فیزیکت ضعیفه فدایی ببین .
  • اقای طلوعی

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    zzzaaaZ
    سلام کسی بوده که سال قبل با اقای طلوعی پیش رفته باشه ؟ درصد فیزیکش تو ازمونا چ جوری بوده ؟
  • کدوم استاد فیزیک بهتره؟کازرانیان یا طلوعی؟

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    623 بازدیدها
    MahDsM
    خودتون باید امتحان کنین چند جلسه از هرکدوم ببینین و تصمیم بگیرین
  • منبع برای فیزیک پایه و کنکور

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    487 بازدیدها
    م
    ممنون از همگی
  • سوال فیزیک -الکتریسته ساکن

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    312 بازدیدها
    N
    @alisoltany ممنونم :
  • سوال فیزیک

13
    1
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    646 بازدیدها
    _MILAD__
    :/ داداش من میگم 3 مطمئنی نیست میگی اره http://s8.picofile.com/file/8305828676/photo_2017_09_07_23_24_40.jpg
  • مغناطیس

8
    1
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    592 بازدیدها
    Rozhin_StrR
    @mrf78 پس جفتمون درست حل کردیم
  • طیف موج الکترومغناطیسی چجوری بدست میاد؟

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    824 بازدیدها
    _Mohammad_reza__
    @reza213 در طیف موج الکترومغناطیسی چجوری بدست میاد؟ گفته است: @phenomenon از کجا باس فهمید 121 , 10به توان منفی9 هست؟؟:no_mouth: فیزیک سال دوم - فصل اول - خیلی مبحث پایه ای هستش برو اول اونو بخون..تو همه کلاسا اول اونو درس میدن (((:
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • مغناطیس

22
    1
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Rozhin_StrR
    @f_bh76 ببین B ک درون سو بخاطر جهت میدان زمین جنوب به شمال....برا اینکهT کشش نخ کمتر بشه باید F رو به بالا هم جهت باT و خلاف جهت با MG باشه ک به T کمک کنه و کمترش کنه....پس کف دست راست سمت داخل شست روبه بالا 4انگشت میشه جهت شرق
  • باطری ضد محرک

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    GamerG
    @bat-roid درضمن منظورم از همواره مثبت در محاسبه ی ولتاژ دوسر یک مولد هست، نه در مداری با چندین مولد. چون در مدار میتونه نیروی محرکه منفی باشه.
  • "مبحث پر سوال فشار در فیزیک"

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    507 بازدیدها
    alireza2017A
    در این پست به حل سوالات مهم از مبحث پرتست فشار در %(#fa0f0f)[کنکور] می پردازیم از تمامی کسانی که این تاپیک را رصد میکنند %(#0ffa61)[خواهشمندم سوالات خود را در این تاپیک گذاشته تا به حل آنها بپردازیم]
  • سوالات #فیزیک دهم تجربی#

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    520 بازدیدها
    alireza2017A
    %(#27b312)[خواهشمندم تک تک سوالات فیزیک پایه دهم که بحث بر انگیز هستند را با من در میان بگذارید تا در کنار هم به حل آنها بپردازیم][image: 1502904315004-physics2.jpg]
  • الکتریسیته ساکن،دکتر طلوعی

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    377 بازدیدها
    f_bh76F
    زاویه بردار برایند[image: 1502456812998-15024564661281235815867-resized.jpg]
  • اشکال در فیزیک اینه ها و عدسی ها

فیزیک
    13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    nazanin rostameN
    @moein در اشکال در فیزیک اینه ها و عدسی ها گفته است: @nazanin-rostame در اشکال در فیزیک اینه ها و عدسی ها گفته است: @moein سوال در مورد جهت حرکت تصویر نسبت به جهت حرکت جسم است من سوالو خوندم...جهت حركت بخش اول سوال و در حكم توضيحه ك كاملا درست و مقبوله بخش دوم ك در مورد نزديك شدن به آينه اس ك سوال اصليه ك فقط در فاصله كانوني درسته منم به خاطر این ، قسمت اول رو گفتم درسته (شکلی که کشیدم فقط درستی قسمت اول رو گفتم ) ولی قسمت دوم نه اگه روی سوال میفرموند درفاصله ی کانونی بله درست میشد
  • اشکال در فیزیک

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    f_bh76F
    شکل پایینی،
  • فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94)

منتقل شده
    374
    1 رای ها
    374 دیدگاه‌ها
    83k بازدیدها
    M
    @f_bh76 در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است: نمی دونم چطور باید عکس بفرستم😩 تو تاپیک زیست که راهنمایی کردم !
  • کار و انرژی با کازرانیان یا فدایی فرد؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    545 بازدیدها
    parastouP
    @mehdi_zr در کار و انرژی با کازرانیان یا فدایی فرد؟ گفته است: @mehdi_zr اقا انجمن چرا اینقد خلوت شده.. کسی نیس جواب بده؟ کاروزندگی دارن