Skip to content

فیزیک

مرتبط با درس فیزیک - دوره های مختلف

5.1k موضوع ها 48.8k دیدگاه‌ها
  • جزوه تدریس فیزیک استاد طلوعی

46
    18 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    9k بازدیدها
    u3fU
    @zahra1303 در جزوه تدریس فیزیک استاد طلوعی گفته است: @ Mr-Gentleman @فااطمه @xaniar @roya18@ سلام بچه ها شرمنده ب خدا انقدر دیر دارم جوابتون رو میدم من کلی از برنامه های آزمونم عقب موندم بخاطر همین کلا دیدن فیلم های تدریس رو کنسل کردم و فروم هم خیلی کم میام الان ک این پیام هاتون رو اینجا دیدم دوباره نوشتن جزوه ی فیزیک رو ب زودی استارت میزنم پی دی اف 18 جلسه هم واستون امشب اماده میکنم و میذارم موفق باشید سلام عایا از پی دی افش خبری نیس!؟
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    55 بازدیدها
  • تکنیک جایگزینی

51
    0 رای ها
    51 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    S
    @M.an در تکنیک جایگزینی گفته است: @saji-nazari در تکنیک جایگزینی گفته است: @Dr.Saraaa در تکنیک جایگزینی گفته است: @saji-nazari در تکنیک جایگزینی گفته است: اونجا یه پیام بده خودت تا بیاد واسم صفحه اش جوابت بدم :/ میگم ادرس تلگرام بچه ها گروه بسازید منم اضافه کنید من دیشب هم به شما گفتم نمیشه !!! تمام تعاملات بین بچه ها تو انجمن صورت می گیره ندیدم دیشب والا وگرنه درصورت دیدن تمامی اظهارات امروز و دیروزم کان لم یکن تلقی میگشت
  • سلام دوستان ببخشید سوال من اینه که فیلمهای دکتر طلوعی ضبط نمیشن دیگه؟

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    487 بازدیدها
    س
    @mamad.viper داره فصل 6 پیش ضبط میشه
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • درخواست همایش فیزیک

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    539 بازدیدها
    H
    @fatima.k28 بنده حاضرم اگه شهر مشهد برگزار بشه.
  • حل سوال نوسان از کتاب ابی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    674 بازدیدها
    A
    @Reza.Tah وای جدی? ممنون ! پس فقط تو فصل موج فاز اولیه رو میخوان! خیلی لطف کردید مرسی
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • سلام بچه ها... بچه ها شما در همایش فیزیک استاد طلوعی شرکت میکنین؟

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    543 بازدیدها
    M
    پاسخ: فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95)
  • فیزیک- سوال اورژانسی

منتقل شده حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    524 بازدیدها
    O
    @fatima.k28 سلام اگه دنبال یه کتاب بادرسننامه عالی میی گردی ببهت میکرو گاج رو معرفی می کنم
  • فیزیک -امواج مکانیکی

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    401 بازدیدها
    Reza.TahR
    فصل نوسان و موج چون شباهت زیادی به هم دارن و موج به نوسان وابسته هست یکم باعث میشه آدم گیج بشه تو فصل نوسان ما فقط در باره ی یه ذره بحث میکنیم,یعنی بعد ذره,سرعتش,شتابش,انرژیش و ... رو بررسی میکنیم ولی تو فصل موج مکانیکی ما درباره حرکت یه موج بحث میکنیم که وابسته به هزاران ذره هست نه یه ذره صوت هم یه موج مکانیکیه که برای انتشار به ذره های زیادی نیاز داره بین دو گره بی نهایت ذره وجود داره که هر ذره خودش جداگانه سر جای خودش(روی یک خط راست) نوسان میکنه وهر ذره برای خودش یه بعد ماکسیمم داره,این ذره ها همزمان با هم نوسان میکنن,یعنی همزمان با هم به بعد ماکسیمم خودشون میرسن و همزمان هم به بعد مینیمم خودشون,پس همشون با هم همفاز هستن,بخاطر اینه که بهش میگن حرکت هماهنگ اول,دوم,..nام. از بین این همه ذره,ذره ای که روی شکم قرار داره بیشترین بعد ماکسیمم رو داره یعنی A شکم از A همه ی ذره های بین دو گره بزرگتره
  • ببخشید این قسمتای مربوط ب بالابر هیدرولیکی و فشار پیمانه ای و اینا نیست تو فیلما؟؟؟؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    422 بازدیدها
    Vampire_HunterV
    @maryam____gh فیلمای استاد طلوعی برای فشار رو ندیدم..ولی توضیحات رو که خوندم اشاره به بالابر هیدرولیکی نکرده بودن و فشار پیمانه ای بودش...
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    16 بازدیدها
  • همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء

منتقل شده
    225
    3 رای ها
    225 دیدگاه‌ها
    30k بازدیدها
    A
    @dr.313 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است: سلام.امسال همایش فیزیک پیش برگزار میشود؟چه زمانی قرار میگیرد؟ داداش منم پیگیر هستم!!فعلا جوابی ندادند!!!
  • دانلود نشدن فیلم فیزیک سال های پیش

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    521 بازدیدها
    M
    باسلام. عزیزانی که مشکل دانلود فیلم ها با کیفیت پایین از شرکت صبانت را دارند خواهشا به ترتیب همگی این مراحل را طی کنند: :one: ورود به سایت SABANET.IR :two: ورود به قسمت بالای سایت بخش پشتیبانی :three: بخش صدای مشتری :four: بخش ثبت شکایات :five: بخش شکایت سپس با تکمیل فرم مربوطه, در قسمت متن شکایت نارضایتی خود را به طورکامل اعلام فرمایید. :red_circle: همگی دوستان صبانتی این کار را انجام دهند ان شاالله مشکل درست شود:red_circle:
  • فیزیک-فشار

حل نشده
    24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    fatima.k28F
    @دکتر-عاطی نه....مچککککرر :)
  • سوال فیزیک - الکتریسیته ساکن

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    287 بازدیدها
    R
    سلام دوستان . این سوال آزمون 15 بهمن قلم چی هست . پاسخ گزینه 3 میشه . لطفا یکی توضیح بده . ممنون ! http://s8.picofile.com/file/8289860434/New_Doc_51_1.jpg
  • مسئله فشار و حجم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    454 بازدیدها
    A
    سلام دوستان، ما یک ظرف سر بسته 300 میلی لیتری (300 ml) داریم. اگر بخواهیم داخل ظرف را به اندازه 5 لیتر (5 Liter) از هوا پر کنیم، با فرض اینکه فشار هوای آزاد یک بار (1 bar)، و دمای هوا 25 درجه سانتیگراد باشد: الف: فشار داخل ظرف، بعد از پر کردن 5 لیتر از هوا به چند بار (bar) خواهد رسید؟ ب: آیا هوای داخل ظرف تبدیل به مایع میشود؟ چون جرم گاز تغییر کرده قوانین دوم و سوم گازها در اینجا کاربرد نداره و همین منو گیج کرده. دوستان اگر کسی جواب رو میدونه، همراه با توضیحات و معادلاتش اینجا بیان کنه تا بقیه هم استفاده کنن. با تشکر فراوان