Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • شیمی دهم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    M
    با سلام ببخشید این قانون بوبل و شارل و اصلا تمام قوانین گاز ها که هر کدوم یک اصل ثابت داره مثل فشار و دما و حجم چطور امکان پذیره چون اگر ما مثلا در قانون بویل فشار را افزایش دهیم، حجنم کم میشود و به مراتب آن دما هم افزایش میابد یا مثلا در قانون شارل اگر دما را افزایش دهیم حجم افزایش پیدا می کند و به مراتب آن فشار هم کاهش پیدا میکند و اصلا نمیشه به جز مقدار گاز چیزه دیگه ای رو ثابت فرض کرد چون همه روی هم تاثیر میزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بخش خواص تناوبی عناصر

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    299 بازدیدها
    ب
    @zahra-m1999 ممنونم:)
  • شیمی2.فصل5.نامگذاری ترکیب های آلی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    326 بازدیدها
    B
    @fatemeh-2t سلام اگه شرایط دارین بخش ترکیبات الی استاد اقاجانی رو دانلود کنید از کلاس کنکور 2 شون عالی توضیح میدن کامل متوجه میشین
  • ایزومری

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    859 بازدیدها
    999
    @mohammadml در ایزومری گفته است: همیشه اینطوره؟ مثلا اگه بگه C4H8O2 بازم میشه 3 ایزومر؟ عزیزم واسه ایزومر ساختاری باید اول ببینی چه گروه عامل هایی ایزومر هستند وبعد رسم کنی اسمش روشه ایزومر ساختاری باید ساختار بکشی فرمول خاصی نداره...
  • فیلم

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    P
    چرا شیمی یازده تا فصل دو هستش؟فصل سه کی میزارین؟؟
  • کمک

17
    2 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    romisaR
    تریتیم عدد اتمیش یک یعنی یه پروتون داره . اتمه پس خنثی است یعنی تعداد پروتون مساوی الکترونه یعنی اونم یکه عدد جرمیش سه هست خوب یکیش که پروتونه دوتای دیگشم نوترون بقیشم محاسباتشه مثل صورت سوال :slightly_smiling_face:
  • شیمی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    85 بازدیدها
    romisaR
    برای کنار اومدن با محاسبات شیمی تا جایی که میشه تمرین کنید همیشه هم لازم نیست دقیق حساب کنید خیلی وقتا تقریبی جواب میده خیلی وقتا با ساده کردن صورت و مخرج و... خیلی راحت تر حل میشه اگه این تکنیکا رو هی تمرین کنید و تکرار ، خیلی به کارتون میاد https://forum.alaatv.com/topic/6095/تکنیک-های-محاسبات-سریع-ریاضی/85 ولی اگه تمرین نشه همون راه اصلی رو پیش برید بهتره
  • اشکالات محاسبه ای حین تدریس

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    mozhgansamM
    سلام من شیمی دهم رو با آقای پویان نظر میخونم الان.واقعا فوق العاده هستن ایشون ولی کاش میشد ی صفحه ای باشه که از خود اساتید سوالامون رو بپرسیم مثلا اشکاالات در حین محاسبه زیاده و ادم شک میکنه که آیا جواب درسته یا جواب خودش درسته! [image: 1535610241238-capture.png] مثلا من اوردم 2ولی ایشون 20:worried_face: :worried_face: :worried_face: :persevering_face: :confounded_face:
  • ایزوتوپ

منتقل شده
    82
    1 رای ها
    82 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M
    مرسی ازهمه :folded_hands: شماهاخیلی خوبییییید.. تنکس
  • تشخیص مولکول قطبی و ناقطبی

8
    4 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    fatemeh.2tF
    ممنون از اینکه جواب دادین🌼🌸🌻
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    16 بازدیدها
  • آخرین ضبط استاد آقاجانی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    M
    @samiramirzaee در ضمن درباره همکاری استاد آقاجانی هم نمیدونم. سال قبل همکاری نداشتن.
  • درخواست پاورپوینت های مهندس پویان نظر

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    ص
    باسلام لطفا پاورپوینت های تدریس استاد حامد پویان نظر رو برای دانلود بذارید اینجا...باتشکر از سایت خوب آلا و همه ی اساتید
  • شیمی

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    M
    سلام من جزوه شیمی اقای پوریا نظرو توسایت پیدا نکردم نداره برای این درس جزوه،؟
  • سلام درس شیمی اقای پوریا نظر جزوه نداره؟

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها
    M
    سلام درس شیمی اقای پوریا نظر جزوه نداره؟
  • فار یا آیکیو مسأله این است!!!

8
    1
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    sobhawnS
    من با جفتش کار کردم و توصیهم آیکیوعه فار ازمون ازمونه میشینی یه ازمون چندتا سوال محدود میزنی بعد دیگه جمع میکنی البته تیپ شخصیتیه من اینطوری بود قطعا خیلی ها هستن ک اینطوری نیستن و با فار بهتر موفق میشن
  • شیمی سوم آقاجانی

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    M.anM
    نه لینک گذاشتین نه سال دوره !
  • شیمی یازدهم

1
    4 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    H
    الایی های عزیز مرسی ازلطف ها بی کررانتون نمیتونیم اززحماتتون تشکرکنیم انقدربه همه ما لطف دارین . من یه خخواهشی داشتم لطفا شیمی یازدهم رو تکمیل کنین واقعا بهش نیازداریم خیلی هامون بازم ممنون واسه مهربونیتون....
  • لطفا به سوالم درمورد شیمی پاسخ بدید

20
    4 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    408 بازدیدها
    romisaR
    موافقم با بقیه دوستامون اول مبتکران رو کامل بزن بعد برو سراغ منابع دیگه
  • شیمی اقاجانی

44
    0 رای ها
    44 دیدگاه‌ها
    889 بازدیدها
    D
    @Dr-Lila در شیمی اقاجانی گفته است: @D-fateme-r خودم می‌نویسم خیلی طول می‌کشه منم وقت کمی دارم نزدیک ب یک سال تا کنکور وقت هست !