Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • سلام بچها کسی جزوه شیمی اقای اقاجانی رو نداره؟؟؟؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
  • دانلود یا خرید جزوه ی جامع شیمی استاد آقاجانی سال94-95

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    223 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @m-h-mousavi در دانلود یا خرید جزوه ی جامع شیمی استاد آقاجانی سال94-95 گفته است: عیبی نداره...شما اگه بروز شدش رو هم دارید لطفا بفرستید...اگه هزینه ای هم بود ، تقدیم میکنم جزوه ی جامع نداره جزوش طبقه بندیه و از خود سایت استاد باید بخرین البته PDF هس
  • شیمی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    312 بازدیدها
    A
    @ایمورتال در شیمی گفته است: @javadm328 من الان یه دانش آموز دهمی ام به نظرت کدوم یکی همه یا اکثر نکات رو میگه؟ اقاجانی که برای دهمی ها تدریس نکرده حاجی :///
  • فرمول تستی فصل ۴ دوم

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @rahil_28 در فرمول تستی فصل ۴ دوم گفته است: @dr-bernosi میدونین ک مربوط ب کدوم قسمت از فیلما بوده؟؟ نه متاسفانه یادم نمیاد
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • مسائل شیمی

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    792 بازدیدها
    sattaralipourS
    @hossein_7 بنظرم استاد صنیعی بادید اینکه زیر۳۰ثانیه جواب میگیرین بهترهستن.مثلا تواسیدوباز ایشون با ۳نوع راه حل جلو میرن ولی استاد آقاجانی با چندین تیپ وراه حل برای هرسوال جلو میرن واینطوری کسی تضمینی نیس براش تو کنکور روشها یادش بیاد.من راضیم وراحت حل میکنم مسائل رو
  • نحوه ی مطالعه شیمی دهم

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    M
    ممنون از راهکار هایی که دادید،انجام می دهم ان شاءالله نتیجه بگیرم،فقط فیلم های آلا رو چرا مثل قبل نمیشه دانلود کرد؟کد ملی و شماره تلفن می خواد؟
  • کتاب جمع بندی و تست خوب شیمی؟!

شیمی
    15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    hadi.m11H
    @alirezamoradi1 اره تو یه فیلم میگه فار کتاب خوبیه
  • شیمی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    بیژن شفیعیب
    @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @
  • مبحث محلول و ترمودینامیک

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    120 بازدیدها
    E
    سلام.آیا کسی لینک فیلم استاد صنیعی رو از مبحث محلول و ترمودینامیک داره؟..ممنونم بگید
  • فرمول شیمیایی آب گازدار

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    leon591537564L
    @victorkeke :thumbs_up:
  • سلام دوستان،تو این مدت کم چه چیزایی از شیمی رو باید بخونم که درصد بالایی بیارم؟@دانش_آموزان_آلا

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    zahrabagheriZ
    پاسخ: کتاب جمع بندی و تست خوب شیمی؟!
  • تحلیل شیمی کنکور صنیعی

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    521 بازدیدها
    A
    @sobhan-1999 من فیلم های استوکیومتری اقاجانی رو ندیدم ولی فیلم های صنیعی فوق العاده بود من روش کسر پیش ساخته رو تا الان چندین بار خونده بودم ولی از اونجایی که تنوع زیاد بود یادم میرفت و و گاهی سر جلسه ازمونا مجبور میشدم قید سوال رو بزنم ولی خوبی فیلم های صنیعی این بود که هم تفکر حل مسئله رو بهت یاد میداد و هم تقریبا بدون فرمول بود
  • مقایسه دو کتاب مبتکران دهم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    faaa31F
    سلام .بچه ها بین کتاب شیمی دهم کیمیا از سری مرشد و کتاب دوجلدی شیمی چهارگزینه ای مبتکران /مولف اقای بازرگانی به نظرتون کدوم کتاب بهتره؟کدوم بیشترین بازدهی رو داره؟خواهش میکنم کمکم کنید .
  • اقاجانی سوم

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    Omid AsiaO
    @loveyoueshghy باهاس بخری رایگان نیست
  • شیمی آقاجانی کنکور 2 اسید و باز

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    jacobJ
    سلام دوستان فیلم های جلسه 92 و 93 آقای آقاجانی کلاس کنکور 2 قرار نیست بالاخره قرار بگیره ... من خیلی نیاز دارم بهش اصلا قرار میگیره ممنون
  • جزوه ساختارهای شیمی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    210 بازدیدها
    M
    سایت استاد اقاجانی
  • سوال تخصصی از انرژی پیوند

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    VictorKekeV
    @exort خب اصولا زمان ما اینطوری نبود، وقتی انرژی متوسط پیوند کربن-کربن پرسیده میشد یه کارای دیگه میکردیم. باز یادم نیست بحث دبیرستانی برای هشت نه سال پیشه، ولی چیزی که تو شیمی دانشگاهی هست مطلبیه که گفتم، بازم بنا بر ظاهر تستایی که بررسی کردم انگار چشممون رو روی این مطلب میبندیم و وقتی میگه انرژی متوسط پیوند، سه گانه رو بیشتر از دوگانه و دوگانه رو بیشتر از یگانه در نظر میگیریم. هرچند از لحاظ جمله بندی وقتی انرژی متوسط کربن-کربن استفاده میکنن باید تقسیم بر دو یا سه بشه، ولی خب به هر حال
  • قطبی

عربی
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    595 بازدیدها
    U
    @pedramg80 موفق باشی...:)
  • فیلم های تحلیل کنکور 96

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    423 بازدیدها
    amin1441A
    با سلام و خسته نباشید. لینک های فیلمای تحلیل کنکور 96 که قرار دادید 80 درصدشون پاک شده لطفا رسیدگی کنید. با تشکر بطور مثال: https://cdn.sanatisharif.ir/media/konkoor96/riyazi/Shimi_konkur/HD_720p/Sequence01.mp4?md5=9a861fc3dd79a559dc3522aeb13f064b1006 https://cdn.sanatisharif.ir/media/konkoor96/riyazi/Fizik_konkur/hq/Sequence01.mp4?md5=53c7e93e0efede9aff1f788e918063b91006 https://cdn.sanatisharif.ir/media/konkoor96/riyazi/adabiyat_konkur/۲.دکتر سبطی_تحلیل_کنکور_ریاضی.mp3?md5=992c6e27b3bd0f42d076dcbcef520ff61006 https://cdn.sanatisharif.ir/media/konkoor96/tajrobi/RiaziTajrobi_konkur/hq/Sequence01.mp4?md5=235a32f9609a8973a296eaf963a12bfe1006