Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • همایش مسائل شیمی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    356 بازدیدها
    sattaralipourS
    @مهدی2020 بله.وقتی ببینین میگین کاش از اول میدیدم
  • سوال درسی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    kimia2000NK
    @unuccustoლed اره قبلن بلد بودم ولی دقیقا مطمئن نبودم خیلی خوب بود بازم تشکر:face_blowing_a_kiss: :folded_hands_light_skin_tone:
  • شیمی استاد آقاجانی

منتقل شده
    64
    0 رای ها
    64 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    fatemeh110F
    @missdiba در شیمی استاد آقاجانی گفته است: سلام بچه ها یه سوال داشتم درمورد فیلمای آقای آقاجانی: کسی میدونه کدوم کلاس کنکورشون بهتره؟!؟! اونی که سر کلاس برای بچه ها درس میدن یا اونی که روی صفحه نمایش توضیح میدن.لطفا هرکی فیلما رو دیده و میدونه جواب بده.ممنون سلام تو کلاس ها برا بچه ها همه چی رو کامل از صفرتاصد گفتن از پایه هر چی نیاز داری و رو صفحه همه چیز رو گفتن ولی جمو جورتر خودت هر کدوم راحت تری من هر دو رو دیدم کلاس رو ادامه میدم
  • تست استوکیومتری

23
    2 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    بچه هااا برگه گیر کرد تو پرینتر چیکار کنممممممم
  • شیمی 4و5سال دوم آقاجانی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    511 بازدیدها
    M
    @dr-lila اصلا اینطور نیست... فیلمای آقاجانی عالین 100 برابر بهتر از مبتکران:smiling_face_with_smiling_eyes:
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    6 بازدیدها
  • در مورد شیمی لطفا نظر بدید : )آفرین 😀بیا دیگه نظر بده .إ هنوز که نیومدی 😊😊

سوال کمک
    33
    1 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    B
    @zohre-nowrouzi دوستات خیلی شبیه دوستامن 😂😂😂😂
  • دیدن فیلم یا خواندن درسنامه کتاب؟!

6
    4 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    767 بازدیدها
    HossEin freedomH
    کاری با عنوان تاپیک ندارم چون در اون حد قوی نیستم که بخوام به کسی مشاوره بدم ولی اومدم اینو بگم که: @9d-sf-r آواتارتو عشق است! واقعا کیف میکنم وقتی میبینم کسی اهل دله! :smiling_face_with_open_mouth: فعلا که وقت فیلم دیدن نیست ولی به امید خدا تابستون بیاد یه عالمه فیلم و سریال و انیمیشن تاپ و درجه یک بهت معرفی کنم حالشونو ببری! اگه مایل بودی منو add کن که بعدا بتونیم تبادل نظر کنیم، آخه چت هاتو محدود کردی! . hossein_7 معذرت میخوام که تاپیکتو خراب کردم :rose: امیدوارم با خوندن نظرات بقیه بچه ها به جوابت برسی :folded_hands_light_skin_tone:
  • موازنه

28
    0 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    sh_1998S
    روش دومم ک اقا سهیل گفتن میایم عدد اکسایش دو تا عنصر رو توی دو طرف حساب میکنیم بعد میبینیم چقد تغییرات داشته..تغییرات هرکدومو ب ترکیب اون یکی میدید ک بالاتر گفتن دوتا حالت داره ک به ترکیب سمت راست بدیم یا سمت چپ.. فکرمیکنم توی الکتروشیمی باشه خودمم هنوز نخوندم الکتروشیمی رو
  • شیمی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    sh_1998S
    @amir-2 1؟
  • محاسبات شیمی کنکور

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    266 بازدیدها
    VictorKekeV
    @dr-mahmudi تو تخته خاک هست
  • مباحث مطرح نشده در صفر تا صد آقاجانی

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    271 بازدیدها
    D
    @بیژن-شفیعی ممنونم
  • تعادل

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    J
    بله همینطوره
  • شیمی3!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    190 بازدیدها
    zhrZ
    سلام...خوبین که(: سوالای مربوط ب گرماسنجا رو که ترجیحا اقای اقاجانی... تدریس کردنو کسی داره لینکشو بده؟!
  • منبع تکمیلی شیمی

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    B
    @سجاد96 در منبع تکمیلی شیمی گفته است: تو حالت بخار باید پیوند بین ذرات از بین بره که باید انرژی بیشتر صرف بشه بحث انرژی نیست تو موج ازمون انتالپی تشکیل مثبت حساب کرده لطفن بیاید تو دلی
  • حل کنکور ۹۶

دوستان وقت بخیر
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    306 بازدیدها
    M
    @jalalsecret عکستون کاملا آپلود نشده دوباره آپلود کنید بزارید 100 درصد آپلود بشه بعد بفرستید
  • اشتباه در امدون جوابات همایش اقاجانی

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    458 بازدیدها
    N
    [image: 1521536446409-11-resized.jpg]
  • مسلئل PH

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    498 بازدیدها
    M.ba78M
    @mohammadhassan خیلی خیلی خیلی ممنونم ازتون ایشالا که دکترشین بالاخره اون سه قسمتو پیدا کردم خداااااااافظ من دیگه رفتم
  • اشکال علمی در آزمون کانون؟

8
    2
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    473 بازدیدها
    M
    عملا تامسون وقتی جنس کاتد رو عوض میکرد ، پرتو ها که فرقی نمیکردن یعنی داخل لوله اتفاق دیگه ای نمی افتاد ،به خاطر همین بود که نتیجه گیری کرد بقیه کاتد ها هم الکترون تولید میکنن چون اتفافات مشابه بود این سواله یکم یه جوریه
  • نکته!

3
    4
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    420 بازدیدها
    _
    @دانش-آموزان-آلاء @ادمین @همیار