Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.3k دیدگاه‌ها
  • درصد جرمي لطفا اين2 تا رو حل كنيد لطفا

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    M
    @kimiya-spa در درصد جرمي لطفا اين2 تا رو حل كنيد لطفا گفته است: 1كسر مولي نفتالن در تولوئن براير با 0/200 است درصد جرمي نفتالن در اين محلول چه قدر است؟ نفتالن c10h8 . تلولوئن c7h8 2كسر مولي اوره در يك محلول ابي 0/130 است در صد جرمي اوره در اين محلول چه قدر است؟ con2h4 اوره @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء
  • منبع شيمي

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    371 بازدیدها
    م
    مبتکران+موج آزمون
  • شیمی پیش (ثابت تعادل )

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    S
    بچه ها این سوال به نظرتون حل میشه؟![image: 1510506911052-dsc_0213-resized.jpg]
  • سوال:اکسیدهای عناصر

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    412 بازدیدها
    T
    @negwin در سوال:اکسیدهای عناصر گفته است: @tamom در سوال:اکسیدهای عناصر گفته است: @negwin در سوال:اکسیدهای عناصر گفته است: @tamom خب باید گروهشو ببینی چنده بقیش همیناییه ک نوشتم نه منظورم این بود عملا ممکنه ربطی ب گروه نداشته باشه ی عنصر از ی گروه ممکنه 5 اکسید بده در حالیکه عنصر دیگ از همون گروه یکی بده .... تو مبتکران و جزوه استادی ک پیشش رفتم اینجوری نوشتن برای سال دوم این جواب میده
  • سوال

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    533 بازدیدها
    T
    من سوالای کنکور رو بررسی نکردم هنوز اما در سطح کتاب،تعداد الکترون های ظرفیت ممکنه همش در لایه ی ظرفیت نباشه !!!! منظورم اینه طبق ص های 27 و ص 44 شیمی2 لایه ی ظرفیت رو اخرین لایه(یا بیرونی ترین)گرفتن،و اونو یک لایه دانستن،اما الکترون ظرفیت طبق ص27 شامل الکترون های لایه ی ظرفیت و در d درحال پرها بعلاوه ی الکترون های لایه ی ماقبل اخر(ظرفیت)است،در واقع الکترون ظرفیت ممکنه جز الکترون های درونی باشه :grimacing: اگ جایی اشتباه کردم بگید مرسی
  • تستی از فصل 2 دوم (جزوه آقای صنیعی)

4
    1
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    285 بازدیدها
    HMA10H
    سلام دوباره دوستان متاسفانه من سر این تست های خیلی اماتور هم مشکل پیدا کردم ممنون میشم این تست ها رو هم برای من تشریح کنید:[image: 1510389128325-capture.png] [image: 1510389125896-capture2.png] [image: 1510389131950-capture-3.png]
  • اشکال شیمی

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    492 بازدیدها
    _pourya__
    @fazix 😐 گروه 5 و 6 اصلی رو میگم که تو تناوب مث نجیبا اخرین p شون سه تارو به بالا داره پ اونارو هم باید تو پاسخنامه میگرفته ن ک ففط بگه نجیبو هالوژن
  • ساختار لوویس یونها

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    646 بازدیدها
    T
    @dr-bernosi در ساختار لوویس یونها گفته است: @tamom در ساختار لوویس یونها گفته است: یه داتیو،ی عادی میده... زیاد در سطح کتاب نیست،یکبار مثبتش بیشتر مورد توجه تا این تو کنکور دوبار مطرح شده! :grimacing:
  • سوال

منتقل شده
    4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    نفیسه123ن
    جرمnaclبدست اومده رو بدست میاریم تقسیم بر 400 ضرب در 100
  • لینک سوالات دوپینگ شیمی استاد اقاجانی؟

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    @سجاد96 نه اون مهلته ثبت نامه
  • مقایسه شعاع اتمی تو سه سوت

16
    1
    5 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    889 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @aaalizadeh79 در مقایسه شعاع اتمی تو سه سوت گفته است: @dr-bernosi کار سختی نیست بنظرم فقط باید تصویر سازی کنیم و اونایی که برابره رو بلد باشیم که اگه یکی رو یادمون رفت از اونی که یادمون هست بتونیم بگیم کلا 3 گروهه! 1 13 و 14 بقیش همونطوریه!
  • یه سوال سرعتی!!!!!

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    329 بازدیدها
    M
    @njzamin خودم هم چند مورد از این قبیل دیدم که مثل اینی که شمامیگید بودن .مثل سوال5 ازمون 5 فار ازمون ،سوال9 ازمون 6 موج و...اما متاسفانه سوالا رو اشتباه حل کردند . چرا که دقت نکردند که اون مایع به فراورده تبدیل میشه و اونا کل حجم رو کم کردند .
  • شیمی آقاجانی یا شکیبایان ؟

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    576 بازدیدها
    satiiS
    @منتظرالمهدی من پارسال زمان کمی داشتم چون مدرسه میرفتم حقیقتا استادشیمیمون هم خوب نبود من با اقای اقاجانی تو دو سه ما اخر خوندم و دقیقا تونستم سوالای سنتیک و تعادل کنکور و به خوبی بزنم پیشنهاد میدم اقای اقاجانی رو دنبال کنید
  • عنصر نیودیمیم

منتقل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    450 بازدیدها
    م
    @mohandes اون امضام ربطی به پستای اینجا نداره قبلا نوشته بودمش الآنم چون نیومدم که بمونم ، موقت اومدم برش نداشتم : )
  • سوال شیمی۲

20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    RAHIL_28R
    @fbhn خواهش :blush:
  • سوال شیمی 2-ازمایش رادرفورد

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    666 بازدیدها
    loveryou021L
    منظور ورقه وذره بود با عرض پوزش
  • سینتیک

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    403 بازدیدها
    پ
    ممنون...
  • شیمی زیر ذره بین

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    980 بازدیدها
    Dr.LilaD
    @arash-0 سوالای دوپینک همشو ت فیلما حل میکنه یا یادن و چنتاشو حل میکنن
  • استاد محصص دبیر شیمی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    farzinF
    @forough ممنون :clap_tone1:
  • فصل 3 و2!؟

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    434 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @dr-lila در فصل 3 و2!؟ گفته است: @dr-bernosi متوجه نشدم سوالات از فصلای مختلف شیمی 2 هستش! ممکنه نخونده باشین اون قسمتو