Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • سوال از شیمی دهم

28
    0 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    D
    @Morteza-Khodaie اتفاقا این دوتا علم خیلی بهم وابستگی دارن مخصوصا در مورد بحث ما که در مورد اتم و موجه
  • روش های تستی شیمی سال دوازدهم

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    VonarianV
    سلام. چرا که نه. توی سال 12ام که همچیت بیشترین حالت کنکوری رو پیدا کردن، سعی کن سریعترین و کوتاهترین راه‌ها رو بری، مثل تناسب بستن. تا میتونی فکر هزار تا کسر تبدیل و... رو از سرت بیرون کن. مهم‌تر از همه، به شیمی بعنوان آش خالت که در هر صورت باید بخوری، چه با کشک چه بی کشک نگاه نکن. سعی کن درکش کنی و دوسش داشته باشی، به‌نظرت فهم اطرافت که همشون از قوانین شیمی و فیزیک پیروی میکنن قشنگ نیست؟ مثلا من تجربی وقتی دارم زیست میخونم، با شیمی ترکیب میکنم! حتی شده داری شیمی میخونی برا خودت نکته بنویس، مثل اوره که خیلی فلان و فلان شده‌اس ولی وقتی با CO2 قاطی میشه یکم باشعور تر میشه! هرچند من نمیدونم تجربی هستی یا نه، چی میگم اصلا :) خب خلاصه، سعی کن شیمی رو درک کنی، باهاش انس بگیری و در اطرافت ببینیش. این درسایی که میخونی فقط کنکور نیست، اگر از درسی لذت میبری فراتر برو، تا فیهاخالدونش رو برو. در ضمن، از خوندن چندین بار جزوه/کتاب طی روز یا هفته بدت نیاد، بخصوص بخشایی که حفظی ترن مثل فصل 1 قبل اسید و باز یا مثلا اواخر الکتروشیمی و فصل 3.
  • شیمی ،نظام قدیم

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    Am EliA
    @hich مرسیع
  • شیمی 3/محلول وفشار

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    VirusV
    @Mahhh خواهش میکنم شمام همینطور
  • شیمی3/ ترمو سوال کنکور 98

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    MahhhM
    @Adler اها. بله. درست
  • شیمی 2

16
    1
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
    S
    @Adler [image: 1579805702946-img_20200123_222157-resized.jpg] :neutral_face: ببخشید
  • سوال دارم از شیمی دان های نظام قدیمی آلاء؛))

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    ب
    @eli-smiler خواهش میکنم :rose:
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • تکمیل نبودن فیلم های صفر تا صد شیمی دهم

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    37 بازدیدها
    M.anM
    هر سال چندتا دوره جدید شروع میشن که طول سال تکمیل میشن بله دوره ای هم که گفتین جزو این موارد هست
  • شیمی پایه

95
    2 رای ها
    95 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    پایانپ
    @principle یک و هشتاد و پنج زنون داریم،نه صدمش وارد واکنش نمیشه،درنتیجه یک و هفتاد و شیش میموننه،طبق سوال میتونه وارد یکی از دو واکنش بالا بشه درنتیجه میگیم مثلا توی اولی A صدم،زنون ها مصرف میشه و طبیعتا توی دومی یک منهای A صدم طبق موازنه به ازای هر مول زنون ،در واکنش اول دو مول و در واکنش دوم سه مول f2 مصرف میشه، پس به ترتیب مقدار اف دو ها برابر میشه مقدار زنون اول ضربدر دو،و زنون دوم ضربدر سه...میدونیم جمعشون طبق صورت سوال باید بشه پنج....A بدست میاد و دیگ مابقیش مقدار ها بدست میان و جواب سوال هم.
  • آقای صنیعی به آلا باز میگردند؟

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    M.anM
    سلام از جزئیاتش خبر ندارم اما میدونم ضبط کنسل شده !
  • واکنش نویسی/ شیمی 3

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    61 بازدیدها
    MMAAM
    @Mahhh بله با یه مول اتن میده با دو مول اتان بازم از بقیه بپرس اشتباه نکرده باشم
  • شیمی بیکران

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @Chehl-gis-m تو گالوانیزه سطح خورده میشه و سلول گالوانی تولید میشه ولی تو حلبی خورده نمیشه برا همون تو خوراک(کنسرو ها) از حلبی استفاده میکنن
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    10 بازدیدها
  • شیمی 3

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    M.anM
    سرعت اینترنتتون رو بررسی کنید
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • استوکیومتری خیلی ضعیفم بایدچیکاکنم بچه ها

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    207 بازدیدها
    mriawM
    سلام اگه نظام قدیمی از فیلم های آقای آقاجانی که در سایت آلا هست میتونی استفاده کنی اگه نظام جدیدی از فیلم های آموزشی آقای پویان نظر که دوستان میگن استفاده کن :heart:
  • شیمی جامع آقای صنیعی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    Sherwin AmdS
    @dlrm ممنون خانوم
  • رابطه بین نقطه ذوب و جوش و روند تناوبی

منتقل شده شیمی کنکور شیمی
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    MsasjsdM
    @Amin-Mehraji در رابطه بین نقطه ذوب و جوش و روند تناوبی گفته است: @Msasjsd تمامی روندهای تناوبی در لینک زیر موجود هست http://www.kanoon.ir/FileRepository/PdfLessonPlan/13921126P1aon7b487.pdf بسیار ممنونم،جزوه کاملی بود،پس نمیتوان اظهار نظر مشخصی کرد در مورد نقطه ذوب و جوش و روند تناوبی
  • قانون هس/ شیمی 3

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    Mahdi2001M
    [image: 1577910300718-20200101_235333-resized.jpg] تو واکنش اصلی یه مول P4... داریم پس یه مول ۶مول پی سی ال ۵ داریم پس واکنش دوم ضربدر۶ تو فراوده ۱۰ مول پی ا سی ال ۵ داریم. تو دوتا واکنش بالایی که تولید نشد ناچاریم واکنش اخری رو برعکس و در ده ضرب کنیم و ...