Skip to content

شیمی

مرتبط با درس شیمی - دوره های مختلف

5.0k موضوع ها 53.4k دیدگاه‌ها
  • نظریه دموکریت درسته ! ( زنگ تفریح علمی )

8
    4 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    344 بازدیدها
    sonicS
    در اون حدی نیستم که بخوام نظریه فلسفی بدم اما دلم نیومد فرضیه خودمو در جواب تاپیکتون نزارم شاید جهان ما فقط یه اتم باشه سیارات درون منظومه ها و منظومه ها درون کهکشان و هزاران کهکشان درون یه مجموعه بزرگ تر و اون مجموعه درون یه مجموعه بزرگتر و... حالا بیا این روندو ادامه بدیم تا بی نهایت ... از کجا معلوم به الکترون نرسیم؟ الکترونی متشکل از ما و جهان ما که فکر میکنیم خیلی بزرگه... الکترونی که دور یه هسته که اونم متشکله از میلیارد ها کهکشان و... شاید اگه فراتر بریم ببینیم همه ی جهانمون فقط یه اتمه و اون اتم فقط یه گوشه ای از یه عنصره و اون عنصر فقط یه قسمت کوچیکی از یه جهانیه و جهانی که دوباره فقط یه اتمه و.... حالا برعکس: اتم باز میشه میرسیم به الکترون و پروتون بعد کوارک ها کوارکو باز میکنیم میکنیم از کجا معلوم به کهکشانی دیگه نرسیم؟ شاید اگه جلو تر بریم برسیم به منظومه ها و سیارات و عناصر و بازم اتم و همین روال تا بی نهایت... و میدونیم بی نهایت فقط در ذهن ماست .. ما از ازل اومدیم تا به ابد میریم... زمانی که نه آغازی داره نه پایانی... پس چرا انکار کنیم که جهان بی آغاز و بی پایانه؟ چرا انکار کنیم که اتم بی آغازه و کهکشان بی پایانه؟ که شاید ما فقط یه ذره ایم از یه اتم از جهانی بزرگ و اون جهان بزرگ تنها یه اتمه از جهان بزرگتر و همینطور تا بی نهایت... و هیچ چیز تجزیه ناپذیری وجود نداره...
  • شیمی 2 > ساختار اتم > آزمایش ورقه ی طلا

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    155 بازدیدها
    صوفیص
    ممنونم(: @romisa @Amir-Bernousi
  • کمک نظام قدیم سینتیک

46
    0 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    281 بازدیدها
    romisaR
    @Mahed دودقه به ثانیه میشه 120 که با 24 جمع بشه میشه 144
  • شیمی 2:/

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    صوفیص
    @yasamanbanu تست میزنم سوالامو میپرسم حالا آخه یه جاهایی به خود تو میگم این خارج از بحث کنکوره میگی نه اتفاقا:// بعدشم دو روزه رسما دارم درس میخونما :( یه ضرب المثلی هست که اینجا جاش نیست:face_with_tears_of_joy:
  • شیمی2>ساختار اتم>کاشف p & Z

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    327 بازدیدها
    L
    @زمستان بله
  • سوال درصد خلوص

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    145 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @2480481691 ۸۰ درصد در ضمن HCl درست نیست درستش:2HCl
  • شیمی2>ساختار اتم> یونش

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @خوشدل در شیمی2>ساختار اتم> یونش گفته است: شاید بحث درباره این موضوع فراتر از آموخته های کتاب درسی باشه دقیقا همین نظرو دارم :| چون یه سری از عنصرا(مثل دوره 5) اصلا اونطوری که خوندیم ارایش الکترونیش نوشته نمیشه مثلا اونا 4d9 دارن :|
  • شیمی2>ساختار اتم>طیف نشری خطی H2

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    صوفیص
    @dan-l @خوشدل سوالم در مورد ارتباطش به بحث بود ممنونم از همه(:
  • شیمی 2>ساختار اتم>ایزوتوپ>چگالی

53
    0 رای ها
    53 دیدگاه‌ها
    884 بازدیدها
    صوفیص
    @Amir-Bernousi در شیمی 2>ساختار اتم>ایزوتوپ>چگالی گفته است: @زمستان در شیمی 2>ساختار اتم>ایزوتوپ>چگالی گفته است: @Amir-Bernousi من تابحال تست طرح نکردم. بعد از یه مدت امتحان کنم بنظرتون؟ کمک کننده س؟ والا به من که خیلی تو زیست کمک کرده، حالا خود تستم نشد نشد، سوال خیلی خوبه، من متنای شیمی رو هر خطشو یه سوال درست نادرست میکنم یا تعریفی اینا مینویسم بعد برای مرور از اینا استفاده میکنم چقد چیزای زیادی هست که میتونم ازتون یاد بگیرم(: ممنون
  • حل مسایل انتالپی به روش کتاب درسی

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    387 بازدیدها
    dan-lD
    اون ده به توان 6 هست نوشتم به توان منفی 6 اشتباهی
  • shimi

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    295 بازدیدها
    yas-itsY
    برای نسبت کاتیون به آنیون نسبت بار آنیون به بار کاتیون رو مینویسی... و بلعکس
  • شيمي ٢ ، ارايش الكترونييييي😢

24
    1
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    832 بازدیدها
    yas-itsY
    ما بگیم یاد نمیگیری .. فیلمای ارایش الکترونی اقاجانی نظام قدیمو ببین یاد میگیری..
  • شیمی پیش نظام قدیم

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    168 بازدیدها
    H
    @m__sadra__b در شیمی پیش نظام قدیم گفته است: @m__sadra__b تنها نکته ای که ازش یادمه اینه که سرعت واکنش وابسته به واکنش کند تره ... ممنون
  • شیمی لطفا :(

منتقل شده
    26
    1 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    918 بازدیدها
    yas-itsY
    ماشالا ب این همه کنکوری :expressionless_face: :. سوال یا ایراد داره یا سادس.:skull_and_crossbones: .دمای جفتشون 50 درجس.. الان باید گرمای ویژه دستاتو بدی ببینیم کدوم بیشتر میسوزه:smiling_face_with_sunglasses: یا علی
  • شیمی

قفل شده است منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    380 بازدیدها
    _
    @marzyeh78 اوکی تشکر😊💕
  • شیمی پیش سینتیک😙😖

30
    1
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    romisaR
    موفق و سلامت باشید
  • شیمی پیش سینتیک 😢😢😓😓

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    MahhhM
    @romisa متشکر
  • ساختار لوءیس ، اژدهای پنج سر...

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    ف
    @Mr-MILAD مولکول SF6 که فرمودید اکتت منبسط هست و مشخص کرده بودم که باید اکتت رعایت شده باشه . در مولکول NO هم الکترون منفرد وجود داره ، در رسم عادیش هم کمی مشکل هست
  • سوالی شیمی

32
    0 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    424 بازدیدها
    L
    از مشارکت همه ممنونم
  • شیمی پیش قدیم😗😗😔

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    296 بازدیدها
    MahhhM
    @mah16 در شیمی پیش قدیم😗😗😔 گفته است: سلام.. ببخشیدهمچون دانشمندان ص۴کتاب پیش روواسم جوابش بگین با جدول آن وبگین چی شده ونتایج ونکاتش روواسم بگین .. ممنون.. سپا🌹@Amir-Bernousi ... @Dr-P-A-f .... @فارغ-التحصیلان-آلاء ...... @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ..... @دانش-آموزان-آلاء ...... @رتبه-های-انجمن-آلاء .... @Amir-Bernousi @romisa