حل مسایل انتالپی به روش کتاب درسی
-
سلام من داشتم این مسله رو حل میکردم تو جواب تست از روش تناسب استفاده کرده ولی میخواستم بدونم چطوری میشه با روش کتاب درسی که توی استوکیومتری استفاده میکرد یعنی همون کسر کسر حساب کردن سوال رو حل کرد(من با تناسب نمیرم)
سوال اینه: از تجزیه هر گرم نیتروگلیسیرین 6.3 کیلو ژول گرما ازاد میشود. با گرمای ازاد شده از تجزیه ی دو مول نیترو گلیسرین چند گرم جیوه از تجزیه ی جیوه 2 اکسید به دست می اید؟
hgo>2hg+o2
دلتا اچ واکنش هم نوشته +180کیلوژولممنون میشم اگه بلدید توضیح بدید
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار خیرین-کوچک-دریا-دل فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
-
استوکیومتری نرو اصلا با صرفه نیست و نمیتونی سوالارو تو زمان کم حل کنی
بهترین کار اینه تناسب یاد بگیری چون سوال یخورده ک سخت بشه جایگذاری تو روش عادی ملال اوره -
بهترین کار اینه تناسب یاد بگیری چون سوال یخورده ک سخت بشه جایگذاری تو روش عادی ملال اوره@Shayan-Saeedi ببخشیدمیشه جوایشو بگین . لطفا
-
بهترین کار اینه تناسب یاد بگیری چون سوال یخورده ک سخت بشه جایگذاری تو روش عادی ملال اوره@Shayan-Saeedi در حل مسایل انتالپی به روش کتاب درسی گفته است:
بهترین کار اینه تناسب یاد بگیری چون سوال یخورده ک سخت بشه جایگذاری تو روش عادی ملال اورهنه اخه من قبلا تناسب هم استفاده کردم. الان سرعتم تو استفاده از خط کسری خیلی زیاده. یه جورایی ترکیبی از خط کسری و تناسب :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
سلام من داشتم این مسله رو حل میکردم تو جواب تست از روش تناسب استفاده کرده ولی میخواستم بدونم چطوری میشه با روش کتاب درسی که توی استوکیومتری استفاده میکرد یعنی همون کسر کسر حساب کردن سوال رو حل کرد(من با تناسب نمیرم)
سوال اینه: از تجزیه هر گرم نیتروگلیسیرین 6.3 کیلو ژول گرما ازاد میشود. با گرمای ازاد شده از تجزیه ی دو مول نیترو گلیسرین چند گرم جیوه از تجزیه ی جیوه 2 اکسید به دست می اید؟
hgo>2hg+o2
دلتا اچ واکنش هم نوشته +180کیلوژولممنون میشم اگه بلدید توضیح بدید
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار خیرین-کوچک-دریا-دل فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
-
@Mahed در حل مسایل انتالپی به روش کتاب درسی گفته است:
dan-l من بلدنیستم... فقط یکم شورفتم.
حلش کردم بذار بگم
dan-l در حل مسایل انتالپی به روش کتاب درسی گفته است:
@Mahed در حل مسایل انتالپی به روش کتاب درسی گفته است:
dan-l من بلدنیستم... فقط یکم شورفتم.
حلش کردم بذار بگم

داداش اگه متوجه شدی که هیچ اگه نه مجبورا باید صبر کنی برادرم بیاد با گوشیش عکس بندازم اینجا اپ کنم. اون بخش اول که معلومه اون استفاده از استوکیومتری هستش. بخش دوم که نوشتم ولی خلاصه نوشتم مثلا مول ننوشتم فقط نوشتم م و گرم نوشم گ و اینطور چیزا. احتمال میدم متوجه نشی اگه اینطوریه صبر کن بیاد اپ کنم(خودم موبایل ندارم)
-

من اینجوری حل کردم ولی با تناسب
-

@Shayan-Saeedi در حل مسایل انتالپی به روش کتاب درسی گفته است:

داداش ممنون بابت کمکت :folded_hands:
-
@Shayan-Saeedi در حل مسایل انتالپی به روش کتاب درسی گفته است:

داداش ممنون بابت کمکت :folded_hands:
dan-l مخلصم🌷
-
سلام دوستان این طوری اجازه داریم ضرب کنیم؟ یعنی کیلو در کیلو بشه مگا؟ و مثل این ها. یعنی دو تبدیل رو یکی کنیم و دیگه از عدد بزرگتر استفاده نکنیم تو مخرج که کار سخت تر بشه :

ینی من مستقیم رفتم کیلو رو در کیلو ضربیدم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: که بشه مگا. ولی نمیدونم اجازه این کار رو داریم که اینطوری ضرب کنیم یا نه. یعنی تو مخرج باید میذاشتم 2000. ولی اگه مثل سنجش بیاد رند نده عدده رو خیلی وقت گیر میشه.
همیار دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا